Ciga Design

Ciga Design

Suunto

Suunto Vertical Week - súťažte o najväčší výškový prírastok so športovými aplikáciami Suunto

21 marec 2024
Suunto Vertical Week je každoročná iniciatíva zameraná na rôznych športovcov a outdoorových nadšencov, ktorú organizuje značka Suunto. Počas podujatia sa účastníci môžu postaviť proti sebe a súťažiť o titul najšportovejšej krajiny pomocou dvoch aplikácií SuuntoPlus: Vertical Week a Vertical Race.

Ciga Design je značka hodiniek s ázijskými koreňmi, ktorá dobyla medzinárodný trh. Pozrite si náš oficiálny blog a dozviete sa viac o hodinkách Ciga Design.

Blog o hodinkách Ciga Design - zaujímavosti, recenzie, novinky

Radi čítate zaujímavosti a recenzie o svojich obľúbených hodinkách? Ste na správnom mieste! Náš oficiálny blog je miestom, kde sa s vami delíme o naše vedomosti. Uverejňujeme návody, užitočné tipy, recenzie, rebríčky o originálnych hodinkách Ciga Design a najnovšie správy o značke. Pozrite si náš blog a dozviete sa viac o týchto výnimočných hodinkách.

Ciga Design ponúka jedinečné hodinky, ktoré za svoj výnimočný dizajn získali už mnoho ocenení. Nie je možné si ich pomýliť so žiadnou inou značkou na svete! Prečítajte si viac o inovatívnych hodinkách Ciga Design na našom oficiálnom blogu.