Coros

Coros

Novinky

Ametystový ciferník v limitovanej edícii hodiniek Venezianico Nereide Ametista

15 apríl 2024
Nové hodinky Venezianico Nereide Ametista spájajú tradíciu benátskeho remesla s modernými materiálmi a ponúkajú elegantnú kombináciu ametystu a ušľachtilej ocele. Premiérová kolekcia, limitovaná na 400 kusov, bude čoskoro k dispozícii na Hodinkovna.sk.

Coros ponúka vynikajúce športové hodinky určené predovšetkým pre bežcov. Sú vybavené mnohými funkciami, ktoré vám poskytnú podporu potrebnú na zvládnutie vašich každodenných aktivít. Viac informácií o hodinkách Coros nájdete na našom oficiálnom blogu.

Blog o hodinkách Coros - zaujímavosti, recenzie, novinky

Radi sa dozvedáte zaujímavé fakty a čítate recenzie na svoje obľúbené športové hodinky? Ak áno, určite navštívte náš oficiálny blog, kde uverejňujeme návody, užitočné tipy, recenzie, rebríčky o funkčných hodinkách Coros a najnovšie informácie o plánoch značky na najbližšie roky. Pozrite si náš blog a dozviete sa viac o týchto výnimočných hodinkách.

Hodinky Coros ponúkajú starostlivo premyslenú funkčnosť. Preto nie je prekvapením, že ich na tréning používajú najlepší bežci na svete! Prečítajte si viac o hodinkách Coros na našom oficiálnom blogu.