Emporio Armani Connected

Emporio Armani Connected

Suunto

Suunto Vertical Week - súťažte o najväčší výškový prírastok so športovými aplikáciami Suunto

21 marec 2024
Suunto Vertical Week je každoročná iniciatíva zameraná na rôznych športovcov a outdoorových nadšencov, ktorú organizuje značka Suunto. Počas podujatia sa účastníci môžu postaviť proti sebe a súťažiť o titul najšportovejšej krajiny pomocou dvoch aplikácií SuuntoPlus: Vertical Week a Vertical Race.

Emporio Armani Connected je značka, ktorá vyrába nielen analógové hodinky, ale aj multifunkčné a osvedčené inteligentné hodinky. Ak sa chcete o tejto značke dozvedieť viac, navštívte náš oficiálny blog Watchard.

Blog o značke Emporio Armani Connected - zaujímavosti, recenzie, novinky

Na našom blogu Watchard nájdete technologické inovácie, tipy, ako vyzerať štýlovo, ako aj módne trendy o značke Emporio Armani Connected a jej hodinkách. Navštívte náš blog a prečítajte si užitočné recenzie a zaujímavé články o spoločnosti. Inšpirujte sa inteligentnými hodinkami novej generácie, ktoré ponúka Emporio Armani Connected.

Akými funkciami disponujú inteligentné hodinky ponúkané značkou Emporio Armani Connected? Pre koho sú tieto hodinky určené? Pri akých príležitostiach môžete nosiť hodinky Emporio Armani Connected? Navštívte náš blog Watchard a nájdite odpovede na tieto a ďalšie otázky.