Energia zakliata v kruhu

Rozmanitosť

Energia zakliata v kruhu

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

21 november 2022

Šperky sú veľmi obľúbené, najmä medzi nežným pohlavím. Zdobí, dodáva šarm, niekedy niečo symbolizuje. Mnohé ženy sa rozhodnú pre prstene, ktoré v kombinácii s elegantnou manikúrou vyzerajú mimoriadne elegantne. Nosenie prsteňov má však aj druhý účel. Vedeli ste, že to, na ktorom prste nosíme prsteň, má svoj význam? Aký to má význam? Toto tajomstvo vám odhalíme!

Energia v ringu

Keď sa rozhodnete nosiť dámsky prsteň, venujte pozornosť nielen jeho dizajnu, ale aj tomu, na ktorý prst ho nasadíte. Prečo? Existuje totiž presvedčenie, že spôsob, akým nosíte dámsky prsteň, má na vás významný vplyv. Týmto spôsobom môžete zosilniť účinok určitej energie. Samozrejme, neexistujú pre to žiadne vedecké dôkazy. Na druhej strane, ak niečo môže pomôcť, a nie ublížiť, prečo to neskúsiť.

cluse dámsky prsteň z kolekcie essentielle model clj42007 veľkosť 54

Ak chcete byť konkrétnejší, ak v danom okamihu prežívate neopodstatnenú úzkosť, možno spôsobenú novou prácou, možno preťaženú množstvom povinností, nasaďte si prsteň na prostredník. Máte pred sebou nové výzvy, chcete povzbudiť svoju tvorivú dušu? Šperk si jednoducho nasaďte na prstenník. Chcete mať viac sebavedomia? Potrebujete si zvýšiť sebavedomie? Vaša voľba by mala padnúť na ukazovák. Je ťažké sa presadiť? Nápady a odvahu už máte, ale problémom je komunikácia. Nápravou bude nasadenie prsteňa na najmenší prst. Pokiaľ ide o palec, buďte opatrní. Na jednej strane sa uznáva, že posilňuje vôľu, na druhej strane, že narúša tok dobrej energie. Jedno je isté, vyzerá veľmi tajomne a zaujímavo. Nezabudnite, že ide o zaujímavosti, nie o dokázané fakty!

foto z pexela prasanth inturi 1051838

Prsteň má viac ako jednu tvár

Množstvo vzorov, farieb, veľkostí a tvarov znamená, že si každý nájde niečo pre seba. Ak máte radi klasiku, vyberte si jednoduché modely v zlatej alebo striebornej farbe. Klasické štýly dokonale korešpondujú s prsteňmi so vsadenou perlou. Odporúčame model Agnethe od spoločnosti Skagen. Ste odvážny typ? Môžete si dovoliť trochu sa vyblázniť? Fantastické! Prečo sa obmedzovať. Kombinujte niekoľko dámskych prsteňov dohromady, rovnako ako to robí značka Cluse. Radi vynikáte? Dámske prstene Guess sú pre vás ideálnou voľbou. Navrhujeme veľký signetový prsteň s vloženým kryštálom v tvare srdca, model From Guess With Love. Prečo milujeme prstene? Ponúkajú totiž veľa možností. Na jednej strane jemne zvýrazňujú naše ruky, na druhej strane sú prejavom našej nezávislosti! Prstene vyzerajú skvele samostatne, ako aj v duete s náramkom alebo dámskym náhrdelníkom.

cluse women's collection essentielle model clj41007 veľkosť 52

Existuje aj iná viera. Hovorí sa, že silne lesklé predmety odrážajú kúzla a zlú energiu. Ak chcete oslniť, vyberte si bohato zdobené modely. Postaráte sa tak o svoju dobrú energiu! Čo odporúčame? Nesporným must have je model MK Statement Link od Michaela Korsa. Glamour, lesk, trblietanie - je ťažké od neho odtrhnúť oči! Výborne dopĺňa večerné oblečenie, ale nezabudnite, že tento typ doplnku môžete dnes nosiť aj k bežnému oblečeniu. Sami si určujete hranice a vytvárate svoj štýl.

Váš vysnívaný prsteň

Máte radi prstene rovnako ako my? Noste ich samostatne alebo v súpravách, obmieňajte ich, prispôsobte ich svojmu oblečeniu aj nálade. Niekedy štýl dotvára jediný prsteň v podobe veľkého signetového prsteňa. Prsteň je tiež ideálnym nápadom na darček pre milovanú osobu. Ak chcete posilniť jeho dobrú energiu, vyberte si modely v tvaroch s bohatou symbolikou. Navrhujeme srdce aj znak nekonečna. A máte už svoj energetický prsteň?


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.