Inteligentné hodinky ako vianočný darček - čo si vybrať?

Rady

Inteligentné hodinky ako vianočný darček - čo si vybrať?

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

08 december 2022

Každý vie, že hľadanie vianočných darčekov môže byť náročné, a to veľmi náročné. Čo dať v 21. storočí ľuďom, ktorí často "už všetko majú"? Skvelým nápadom sú technologické inovácie vrátane inteligentných hodiniek. Alebo ste možno celý čas uvažovali o výbere elektronických hodiniek ako darčeka? Objavte tohtoročné návrhy inteligentných hodiniek na Vianoce!

Inteligentné hodinky ako vianočný darček - darček pre každého!

Z roka na rok rastie nielen povedomie o inteligentných hodinkách - známejších ako smartwatch - ale aj kvalita a funkčnosť samotných zariadení. V súčasnosti môžeme na trhu nájsť inteligentné hodinky nielen od gigantov, ako je Samsung alebo Apple, ale aj veľmi dobré alternatívy, ako sú Garmin, Suunto, Coros, Huawei alebo lacnejšie návrhy: Marea a Rubicon. Prečo rastie popularita inteligentných hodiniek?

Inteligentné hodinky sú skvelým spoločníkom nielen pri športe - budú počítať kroky, spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť alebo merať tepovú frekvenciu a kyslíkový strop pri cvičení. Odkedy sa na trhu objavili inteligentné hodinky, výrobcovia sa neustále snažia, aby sa ich zariadenia stali aj nepostrádateľnou súčasťou každodenného života. V obchodoch sa tak objavili modely, ktoré sú malými krížencami počítačov a inteligentných hodiniek. Vďaka možnostiam, ktoré sú v nich zabudované, môžete mať vlastnú meteorologickú stanicu na najbližšie dni, poslať sms správu ako odpoveď na zmeškaný hovor, počúvať hudbu, zadať úlohu do kalendára alebo zaplatiť bez toho, aby ste sa jej dotkli v obchode. Ak ešte stále pochybujete - existujú aj inteligentné hodinky s tlačidlami I.C.E., modely, ktoré merajú úroveň okysličenia organizmu, a také, ktoré v prípade náhlej zmeny polohy majiteľa okamžite pošlú správu kontaktom v zozname (dobrý patent pre seniorov!). Tu sú niektoré z mojich návrhov na nadchádzajúce Vianoce!

Inteligentné hodinky Fossil

Dámske inteligentné hodinky, alebo praktické a štýlové - Marea Lady

Dámske inteligentné hodinky sú jedinečnou kategóriou výrobkov, pretože používateľky na ne kladú vysoké nároky. Jednou z kľúčových vlastností inteligentných hodiniek je popri funkčnosti aj ich dizajn. Nesporným kráľom poslednej doby je značka Marea, pričom model Marea Lady je mimoriadne obľúbený. Majiteľky dámskych inteligentných hodiniek uvádzajú medzi funkciami, ktoré sú pre ne najdôležitejšie: upozornenia na správy a hovory, možnosť ovládať hudbu, monitor spánku, možnosť sledovať aktivitu počas dňa - prejdené kroky, spálené kalórie, ako aj možnosť rýchleho nabíjania hodiniek a mnoho ďalších praktických funkcií. Tento model je elegantný aj športový - má ľahko vymeniteľný systém výmeny remienka a sieťový náramok, ktorý je súčasťou balenia. Obal hodiniek je vyrobený z masívnej nehrdzavejúcej ocele a v kolekcii Marea Lady je k dispozícii niekoľko farebných variantov. Inteligentné hodinky sa hodia k šatám a nohaviciam a sú skôr cool doplnkom než len športovým elektronickým zariadením. Toto sú perfektné dámske inteligentné hodinky na Vianoce a za skvelú cenu.

Inteligentné hodinky Marea Lady

Outdoorové GPS hodinky s dlhou výdržou batérie - Suunto ako darček pre milovníkov dobrodružstva

Prekonáva vaša polovička vrcholy? Má rád horolezectvo, kajak, plávanie, beh alebo možno len pravidelne praktizuje rôzne športy a oceňuje len osvedčené zariadenia? Máme návrh! Hodinky Suunto radu 9 Peak Pro síce nie sú vyslovene inteligentné hodinky, ale sú to veľmi pokročilé športové hodinky s množstvom funkcií a technológií! Je to maximálna presnosť, ktorú mu môžete ponúknuť - vynikajúce satelitné systémy GPS s navigáciou po trase, plánovaním trasy, bodmi záujmu, zabudovanými terénnymi, topografickými a satelitnými mapami, kompasom, výškomerom, počasím, vďaka ktorým bude vaše dobrodružstvo v prírode ešte efektívnejšie a bezpečnejšie. Hodinky Suunto radu 9 Peak Pro majú zabudovaných niekoľko športových režimov, ako aj pokročilé tréningové funkcie pre srdcovú frekvenciu, regeneráciu a záťaž. Medzi pozoruhodné vlastnosti patrí batéria s dlhou výdržou, ktorá vydrží až 300 hodín v tréningovom režime GPS a 30 dní v časovom režime. V závislosti od modelu sú hodinky radu Peak 9 k dispozícii vo variantoch so sklolaminátovým puzdrom s oceľovým rámčekom, ako napríklad Suunto 9 Peak Pro All Black, alebo ešte ľahšie a robustnejšie športové hodinky Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand s titánovým rámčekom.

Hodinky Suunto 9 Peak Pro

Inteligentné hodinky pre mužov a ženy - kvalitné hodinky Coros APEX

Značka Coros je ďalším gigantom, ktorý sa presadzuje na medzinárodnej úrovni. Robustné, dobre vybavené inteligentné hodinky s dlhou výdržou batérie budú skvelým darčekom pre muža, ktorý rád športuje, chodí do prírody a cestuje. Séria inteligentných hodiniek Coros Apex sú multišportové hodinky s inteligentnými tréningovými ukazovateľmi, barometrom a GPS s navigáciou po trase, upozorneniami a parametrami polohy. Funkcia Coros EvoLab je zodpovedná za vytvorenie komplexného obrazu vášho tréningu, počíta čas regenerácie, meria tréningovú záťaž a skvele spolupracuje s vaším telom, aby ste dosiahli ešte lepší výkon. Inteligentné hodinky sa vyznačujú veľmi dobre navrhnutou konštrukciou a riešeniami, ktoré zlepšujú používanie zariadenia v rôznych podmienkach. Máme na mysli digitálny ciferník na bočnej strane obálky, ktorý umožňuje voľný pohyb v rozhraní hodiniek. Výber komponentov je na úrovni známych značiek - Suunto alebo Garmin. Verzie Coros APEX Premium majú titánové a oceľové vystužené rámčeky, ako aj zafírové sklo. Stojí za zmienku, že Coros vyrába aj dámske ekvivalenty s menšími obálkami, takže je to dobrá voľba aj na darček pre partnerku .

Inteligentné hodinky Coros

Čas na fitness alebo inteligentné hodinky Polar Ignite 3

V zdravom tele zdravý duch! Fitness je oblasť športu, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou života mnohých žien - pilates, joga, kardio, strečing, ako aj všetky skupinové lekcie sú vyhľadávané pre svoje veľmi dobré výsledky a skvelú atmosféru. Mnohým ženám k úplnému šťastiu chýbajú fitness smart hodinky, ktoré budú nielen sledovať pokroky, ale aj motivovať k ďalšiemu cvičeniu. V kategórii darčekov pre aktívne ženy odporúčame celý rad Polar Ignite so zameraním na najnovší Polar Ignite 3. Monitoruje spánok, aktivitu a srdcovú frekvenciu a poskytuje osobné tipy prispôsobené telu a životnému štýlu. Funkcia Nightly Recharge™ poskytuje analýzu stavu regenerácie po nočnom odpočinkua SleepWise™ vám povie, ako odpočinok ovplyvní vašu aktivitu počas dňa. Po zdravom odpočinku je čas na tréning! Polar Ignite 3 ponúka viac ako 150 športov so špeciálnymi hlasovými pokynmi počas tréningu. Inteligentná aplikácia FitSpark® upozorní na tréningové návrhy analyzované na základe fyzickej kondície. Samozrejme, k dispozícii je aj GPS s funkciou návratu na štart. Séria inteligentných hodiniek Polar Ignite obsahuje dychové cvičenia Serene™, ktoré sú skvelé na zníženie stresu, a k dispozícii je aj meranie celodennej aktivity vrátane srdcového tepu, krokov alebo spálených kalórií. Výhodou oproti radu 3 je ľahko čitateľný 1,28-palcový displej AMOLED.

Fitness smart hodinky Polar Ignite 3

Inteligentné hodinky pre deti - dobrý nápad na darček?

Donedávna boli najobľúbenejšími vianočnými darčekmi pre deti tablety, smartfóny alebo herné konzoly. V súčasnosti sú to práve detské inteligentné hodinky, ktoré sa dostávajú na vrchol popularity. Prečo? Čo je na tomto malom zariadení také, že ho chce toľko detí? Inteligentné hodinky pre dieťa sú vynikajúcim darčekom, ktorý poteší obdarovaného aj rodiča. A to vďaka zaujímavým riešeniam, ktoré môžeme nájsť okrem iného v zariadeniach tohto typu značky Garett. Patria medzi ne:

  • možnosť sledovania vďaka zabudovanému modulu GPS
  • možnosť zavolať dieťaťu - na hodinkách vďaka slotu na SIM kartu
  • SOS tlačidlo - v prípade potreby dostane rodič upozornenie na telefón
  • vodotesnosť - primeraná vodotesnosť chráni pred náhodným namočením a poškodením zariadenia

K tomu pridajte špecializovanú aplikáciu pre smartfóny, vďaka ktorej môžeme meniť a prispôsobovať smart hodinky našich detí - ciferník, nastavenia, zvonenia. To všetko stavia Garett do veľmi dobrého svetla!

detské inteligentné hodinky garett

Vyberte si dokonalé inteligentné hodinky na Vianoce ešte dnes!

Vianoce sú už za rohom, preto neotáľajte a vyberte pre svojho blízkeho inteligentné hodinky ešte dnes. Náš sortiment oplýva množstvom krásnych a funkčných modelov, ktoré sú skvelým nápadom na darček. Nápad na darček už máte, teraz ho stačí len zrealizovať, krásne zabaliť a sledovať, ako sa vášmu milovanému rozžiaria oči!


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.