Jarné upratovanie hodiniek. Príslušenstvo na upratovanie vášho priestoru

Rozmanitosť

Jarné upratovanie hodiniek. Príslušenstvo na upratovanie vášho priestoru

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

21 marec 2023

Jar sa rýchlo blíži a ak je jar už za rohom, je čas na veľké jarné upratovanie! Okrem dôkladného upratovania, umývania okien, pletia a iných prác je dobré v tomto období upratať aj svoje skrine, zásuvky a iné. Pozrite si teraz doplnky, s ktorými si môžete upratať priestor jednoducho a príjemne!

Jarné hodinky upratovania - urobte si poriadok vo svojom priestore s praktickými doplnkami

Jar je ideálny čas na to, aby sme pomaly vyliezli z našich domovov a začali upratovať, čím do našich domácností vnesieme dlho očakávaný závan čerstvého vzduchu. Dôkladné upratovanie bytov, balkónov, záhrad a garáží by nás malo pripraviť na príchod "nového". Aby sa tak však stalo, nemali by sme zabúdať na drobnosti, ktoré sa zdržiavajú na komodách, toaletných stolíkoch, poličkách, v zásuvkách a pod. Urobte si poriadok hneď teraz pomocou správnych úložných doplnkov! Umožnia vám ľahko prispôsobiť priestor vašim potrebám. Zabezpečia tiež, aby vaše zbierky hodiniek vyzerali jednotne a krásne.

Jarné upratovanie hodiniek - krabička, organizér a puzdro na hodinky Wolf

Urobte si poriadok v zbierke hodiniek a šperkov

Stojí za to nezabudnúť na usporiadanie svojich doplnkov vrátane hodiniek. Pri jarnom upratovaní zbierky hodiniek je dôležité ju predovšetkým zorganizovať, šikovne uložiť a vyhradiť pre tieto drobnosti malý priestor. Ale nebojte sa, existujú najrôznejšie boxy, organizéry a puzdrá na hodinky, ktoré vám pomôžu dostať neporiadok pod kontrolu. Pozrite si našu ponuku praktických boxov na hodinky!

Box a organizér na hodinky a šperky Wolf Palermo

Leanschi Chocolate Brown - uložte svoje hodinky v klasickom štýle

Usporiadajte svoju zbierku hodiniek a vneste do zásuvky poriadok. V tomto prípade sa určite osvedčí exkluzívny box na hodinky Leanschi Chocolate Brown WBO6-CHOC. Bola vyrobená z kvalitných prémiových materiálov. Veko a rám boli vytvorené z odolnej drevenej MDF dosky, ktorá je potiahnutá vegánskou PU syntetickou kožou v tlmenej čokoládovo hnedej farbe. Elegantný vzhľad podčiarkuje biele prešívanie. Vnútro je vystlané na dotyk príjemným mikrovláknom. Do boxu možno uložiť maximálne 6 hodiniek - pre každé hodinky je vyčlenená samostatná priehradka spolu s mimoriadne mäkkým vankúšikom z pamäťovej peny (druh pamäťovej peny). Box je nepochybne zárukou bezpečného uloženia. Okrem toho má model jednoduché zacvakávacie zatváranie.

Krabička na hodinky Leanschi Chocolate Brown

Puzdro Wolf British Racing - bezpečné a štýlové uloženie hodiniek na cestách

Ak si chcete zorganizovať a udržať poriadok v hodinkách a šperkoch nielen doma, ale aj na cestách, stavte na praktické a elegantné puzdro na hodinky Wolf British Racing 792941. Je to štýlový a jedinečný doplnok s klasickým a kvalitným dizajnom. Na jeho výrobu bola použitá najjemnejšia štrkopiesková koža (zvonka) a mäkký, na dotyk príjemný semiš, ktorým je podšitý celý interiér. Exkluzívny vzhľad podčiarkuje zlaté kovové kovanie a farba v odtieni britskej pretekárskej zelenej. Puzdro Wolf obsahuje valček s priestorom až na 3 hodinky a 2 kryty a má nastaviteľné zapínanie na patentku. Ako bonus je vo vnútri valčeka ukrytá kapsula na šperky, do ktorej možno bezpečne uložiť šperky, manžetové gombíky a iné drobné cennosti.

Puzdro hodiniek Wolf British Racing

Box na hodinky Wolf Windsor - usporiadanie a vystavenie hodiniek a šperkov

Box Wolf Windsor je nevyhnutnou súčasťou jarného upratovania. Je to dokonalý box-skrinka na hodinky pre tých, ktorí si chcú jednoducho a zábavne usporiadať svoj priestor a udržať v ňom poriadok. Box na hodinky a šperky Wolf 4586029 je exkluzívny výrobok v retro štýle. Vďaka uzamykateľnému sklenenému veku a oddeleným priehradkám na 10 hodiniek krásne vystaví a predovšetkým zorganizuje vašu zbierku hodiniek (pojme obálky s priemerom do 52 mm). Výrobok je vyrobený z hladkej vegánskej kože a mäkkej textilnej podšívky. Prémiovú povrchovú úpravu zvýrazňujú chrómové prvky. V spodnej časti boxu sa nachádza zásuvka Valet s 8 valčekmi a 17 priehradkami na šperky a iné vzácne drobnosti.

Hodinky Wolf Windsor

Krabičky a organizéry na hodinky - ktoré si vybrať?

Krabičky, puzdrá a organizéry na hodinky a šperky sú navrhnuté tak, aby spĺňali vysoké požiadavky. Pri jarnom upratovaní hodiniek sa rozhodnite pre prémiovú kvalitu, sofistikovaný a luxusný štýl. Vyberte si výrobky, ktoré vnesú poriadok do vašej zbierky hodiniek, zaistia bezpečnosť a presnú chôdzu. Za týmto účelom stavte na výrobky od spoločnosti Wolf alebo Leanschi, ktoré zaručujú odolný a pevný hardvér na dlhé roky.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.