Kite, potápanie, windsurfing? Zoznámte sa so sériou hodiniek Luminox Pacific Diver Ripple

Novinky

Kite, potápanie, windsurfing? Zoznámte sa so sériou hodiniek Luminox Pacific Diver Ripple

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

09 máj 2023

Séria Pacific Diver bola vytvorená pre tých, ktorí hľadajú štýl a širokú funkčnosť svojich hodiniek. Značka vyvinula novú veľkosť obálky 39 mm, vďaka ktorej hodinky Luminox Pacific Diver vyhovujú širšiemu publiku. Navrhnuté boli dámske a pánske hodinky, ktoré sa budú odlišovať len malým detailom. Objavte hodinky vytvorené pre vodné aktivity.

  • Všetky hodinky Luminox Pacific Diver Ripple sú vodotesné do 20 ATM a sú vybavené technológiou Luminox Light.
  • Sú prispôsobené potrebám profesionálov a nadšencov vodných športov. Vyznačujú sa ergonómiou a funkčnosťou.
  • Sortiment zahŕňa 39 mm obálkové hodinky pre mužov a ženy v rôznych variantoch - s perleťovým, jubilejným náramkom alebo pohodlným plastovým remienkom.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

Potápači Luminox stvorení na vodné aktivity

Dizajn hodiniek Luminox Pacific Diver Ripple je inšpirovaný populárnou sériou Pacific Diver, ktorá bola uvedená na trh v roku 2020. Zmenšený obal umožňuje hodinkám byť ešte užitočnejšími. Boli prispôsobené potrebám zákazníkov a zákazníčok a budú dobre fungovať pri rôznych vodných športoch. Windsurfing, surfovanie, kitesurfing, plachtenie, potápanie a mnoho ďalších. To všetko z neho robí ideálne hodinky na letnú sezónu. Zásluhu na takomto špeciálnom určení má samozrejme robustná konštrukcia a osvedčené technológie. Hodinky Luminox Pacific Diver Ripple ponúkajú vodotesnosť 20 ATM a podsvietenie Luminox Light Technology, ktoré vydrží 25 rokov. Na vytvorenie obalu, z ktorého je vyrobená luneta, bola použitá nehrdzavejúca oceľ a materiál CARBONOX™ a ciferník chráni tvrdé zafírové sklo.

Windsurfingové hodinky Luminox Pacific Diver Ripple

Hodinky Luminox pre mužov a ženy. Čo je nové v sortimente?

Všetky hodinky majú rovnaké rozmery. Rozdiel je v dizajne. A hoci ide o unisex modely, na hodinkách Luminox XS.3124M, Luminox XS. 3126M a Luminox XS.3128M.SET si môžeme jasne všimnúť ženské akcenty, ktoré sú vyjadrené sviežimi, svetlými farbami a perleťou na ciferníku. Čo je tiež zaujímavá dekorácia, silne spojená s oceánom a vodou, ktoré zasa sprevádzajú všetky potápačské hodinky. Pánske návrhy sa už držia klasickej farebnej schémy čiernej, striebornej a námorníckej modrej, ktorá symbolizuje ústie oceánu. K dispozícii sú hodinky Luminox XS.3122M, Luminox XS.3127M a XS.3123M.SET. Posledný takzvaný SET sa dodáva s náramkom Jubilee z nehrdzavejúcej ocele 316L a námorníckym modrým gumovým remienkom a nástrojom na výmenu remienka. V prípade dámskeho modelu SET je doplnkom ružový plastový remienok. Všetky hodinky poháňa švajčiarsky quartzový strojček Ronda 515.

Hodinky Luminox Pacific Diver Ripple XS.3127M v čiernej farbe

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.