Suunto Vertical - nová séria pokročilých športových hodiniek!

Novinky

Suunto Vertical - nová séria pokročilých športových hodiniek!

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

09 máj 2023

Vydajte sa na dobrodružstvo svojho života s najnovšími športovými hodinkami od spoločnosti Suunto! Od roku 1936 fínska značka neustále prekvapuje svojich fanúšikov jedinečnými a osvedčenými prístrojmi na všetky druhy expedícií. Dôverujte kvalitným materiálom, mimoriadne presnej presnosti a priekopníckym inováciám. Pred vami je svetová premiéra prvých solárnych hodiniek Suunto. Vyskúšajte jedinečné a neopakovateľné hodinky Suunto Vertical už teraz!

Suunto Vertical - nová séria pokročilých hodiniek pre športovcov

Vaše dobrodružstvo sa začína práve teraz! Pridajte sa k svetovým športovcom a stavte na najnovšie hodinky Suunto Vertical, ktorých odolnosť je potvrdená prísnymi vojenskými testami podľa amerických noriem. Stavte na spoľahlivosť a inovatívnu funkčnosť uzavretú v minimalistickom fínskom dizajne.

Tréning v prírode so športovými hodinkami Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Suunto Vertical sú zároveň ekologicky udržateľným dizajnom, ktorý bol vyrobený s využitím 100 % obnoviteľných zdrojov energie. Okrem toho je plne uhlíkovo neutrálny.

Prvý takýto prístroj značky Suunto! Až o 30 % dlhšia výdrž batérie v prístroji Suunto Vertical Solar!

V najnovších hodinkách Suunto Vertical nie sú žiadne kompromisy. Je to prvý takýto prístroj od fínskeho výrobcu, ktorý je vybavený solárnym nabíjaním (platí pre titánovú verziu) s predĺženou životnosťou batérie o ďalších 30 %. Batéria s extrémne dlhou výdržou a 5 inteligentnými režimami je ideálna na dlhé expedície a náročný outdoorový tréning.

Suunto Vertical vo verzii z nehrdzavejúcej ocele poskytuje až 500 hodín v tréningovom režime a až 60 hodín v režime sledovania pomocou dvojpásmového GNSS. V titánovom solárnom variante je to naopak 30 dní so zapnutými tréningovými funkciami, resp. 85 hodín vo verzii s GNSS.

Rozhodujúce je, že športové hodinky Suunto Vertical vám na jedno nabitie vydržia nielen niekoľko mesiacov, ale vďaka použitiu dvojpásmového GPS/GNSS zaručia aj čo najpresnejšiu lokalizáciu. Premiérové hodinky Suunto sa pomocou dvojfrekvenčnej technológie pripájajú ku všetkým piatim hlavným satelitným systémom.

Športové hodinky Suunto Vertical Titanium Solar Forest
Športové hodinky Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Bezplatné offline mapy v premiérových hodinkách Suunto Vertical

Čaká vás expedícia do neznáma. Odolné športové hodinky Suunto Vertical na rozdiel od iných zariadení ponúkajú bezplatné outdoorové offline mapy, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Pri turistike a ďalekých cestách vám hodinky zaručia nielen vysoko presnú navigáciu po trase a bodoch záujmu, ale v reálnom čase poskytnú aj informácie o teréne, v ktorom sa nachádzate, ako sú vrstevnice, vodné plochy, cesty a ďalšie dôležité vyskytujúce sa orientačné body. Pre vaše pohodlie sú bezplatné offline mapy k dispozícii v troch rôznych štýloch.

Prístup k bezplatným offline mapám na športových hodinkách Suunto Vertical

Svetová premiéra aplikácie Suunto Vertical. Novinka je teraz k dispozícii v Hodinárni!

Premiérové športové hodinky Suunto Vertical sú spoľahlivým tréningovým spoločníkom pre profesionálnych športovcov aj hobby trénerov. Tento pokročilý prístroj ponúka viac ako 95 športových režimov, z ktorých si každý určite nájde ten svoj obľúbený. Každý ďalší tréning môžete plánovať, analyzovať a zdieľať v aplikácii Suunto App!

Športové režimy Suunto Vertical All Black

Chcete objavovať nepoznané? Trénujte na ďalšie vzrušujúce dobrodružstvá s najnovším prístrojom Suunto Vertical. Nenechajte si ujsť svetovú premiéru! Vyberte si svoj ideálny model teraz v našom internetovom obchode a prispôsobte si ho pomocou aplikácie SuuntoPlus™ App!


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.