Vianočný darček pre dievča. Nezabudnuteľné dámske hodinky

Rozmanitosť

Vianočný darček pre dievča. Nezabudnuteľné dámske hodinky

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

14 december 2022

Nie ste si istí, aké hodinky si ženy vyberú? Prišli ste na nápad darovať partnerke na Vianoce hodinky, ale máte obavy, že sa jej nemusia páčiť? Samozrejme, je to prirodzené, najmä pri obrovskom výbere, ktorý nám hodinársky priemysel ponúka. Vieme, čo si naše zákazníčky vyberajú, preto nižšie nájdete niekoľko osvedčených návrhov. Patria sem drahšie aj lacnejšie nápady na darčeky, ktoré inšpirujú, sú módne a ochotne ich nosia ženy.

Najmódnejšia voľba Versus Versace - strieborné a zlaté hodinky pod vianočný stromček

Ak viete, že váš partner má rád módu, sleduje trendy a oceňuje, že dobre vyzerá, stavte na niečo, čo sa práve nosí. Špičkové značky ponúkajú šperky kombinujúce zlato a striebro, na ktoré sa oplatí pamätať, pretože sú hitom tejto a niekoľkých budúcich sezón. Influenceri a stylisti už niekoľko mesiacov predvádzajú súpravy ozdobené hodinkami v tejto farebnej schéme. Preto máme pre vás návrh na mimoriadne elegantné hodinky Versus Versace South Bay VSPZU0521 - nekompromisne sa stanú úspešným vianočným darčekom pre dievča. Náramok zdobený logom značky Versace vystihuje charakter a zároveň jemnosť ženy. Vďaka nádherným kryštálom okolo ciferníka sa do týchto hodiniek zamiluje každá milovníčka prémiových doplnkov hneď po otvorení darčekovej krabičky. Modelka bude vyzerať bláznivo s čiernymi saténovými šatami a masívnymi náušnicami. Práve včas na špeciálne príležitosti pre dvoch!

Hodinky Versus Versace South Bay

Hodinky vo vianočnom štýle - Obaku Lyng Lille

Tu určite najviac zaujme farebná schéma ciferníka! Tmavozelená perleťová farba vyzerá naživo jednoducho šialene. Pre mnohých sa spája aj s vianočným obdobím, vianočným stromčekom a vianočnými ozdobami. Hodinky Obaku Lyng Lille V247LXGESFnápadom na darček pre ženu, ktorá potrebuje hodinky do práce alebo na univerzitu. Rovnako ako v predchádzajúcom prípade, aj tu máme kombináciu striebra a zlata, ale vo forme článkov na náramku, ako aj kontrastného obalu. Treba povedať, že farebné proporcie sú tu dokonale zachované. Všetko do seba dokonale zapadá a Obaku vyzerá naozaj nezvyčajne. Je to model vhodný pre každé ročné obdobie - v zime splynie s počasím, v lete doplní ľahký štýl.

Darčekové hodinky Obaku Lyng Lille

Vintage gold - Tissot pre slávnostnú ženu

Švajčiarska klasika vo vynikajúcom dizajne - to musí byť Tissot! Známe a obľúbené hodinky sú každoročnou voľbou mužov ako romantický darček pre priateľku na Vianoce. Ženy si túto značku obľúbili vďaka jej dobrej povesti a viditeľnému špičkovému spracovaniu. Hodinky Tissot PRX T137.210.33.021.00 (T1372103302100 ) v žltom zlate 1N14 vynikajú skvelým dizajnom s vintage nádychom a zároveň ide o model s ideálnymi rozmermi pre ženu. 35-milimetrový plášť z nehrdzavejúcej ocele 316L je potiahnutý PVD vrstvou a jeho minimalistický ciferník je zakončený slnečným lúčom. Hodinky sa vyznačujú aj osvedčenou presnosťou, ktorú zaručuje quartzový strojček ETA F05.115 Swiss Made s indikátorom vybitia batérie. Bez ohľadu na model budú dámske hodinky Tissot luxusným vianočným darčekom pre ženu akéhokoľvek veku.

Zlaté hodinky Tissot

Obdĺžniková obálka v hodinkách Cluse - ideálny darček

Rovnako módne a žiadané sú aj hodinky s obdĺžnikovým puzdrom, ktoré možno spájať so slávnou značkou Cartier. Nezabúdajme, že vianočné darčeky pre dievča nemusia stáť veľa, niekedy stačí trochu kreativity alebo dobrá rada. Preto nasledujúci návrh je do 500 zlotých a určite poteší vášho partnera. Dámske hodinky Cluse Fluette CW11504 kombinujú zlatú a čiernu farbu, pričom čierna farba koženého remienka je lemovaná starostlivým textúrovaním. Minimalistická obálka so silne tvarovaným tvarom je zachovaná v minimalistickom dizajne, vďaka čomu je celkový vzhľad elegantný a šik. Ide o návrh praktického darčeka, ktorý bude praktický počas celého roka. Treba spomenúť, že mechanizmus je dobre známy Y120F, ktorý vyžaduje výmenu batérie len raz za tri roky.

Darčekové hodinky Cluse Fluette

Luxus Maserati - krása detailov

Vysoko elegantný návrh od Maserati bude reprezentatívnym doplnkom pre dámske ruky. Máme tu vynikajúco spracované detaily, predovšetkým sú to prvky ciferníka s presnými proporciami a tvarmi. Všimnite si ručičky, rímske indexy a leštený ciferník, ktorého zlatá farba nádherne ladí s dominantnou striebornou. Ženy vidia takéto detaily a určite ocenia hodinky Maserati Epoca R8853118514 (R8853118504), určite sa im bude páčiť aj tvarovaná korunka a náramok milánskeho typu. Tromfom tohto modelu je určite vysoká vodotesnosť, až 10 ATM, ktorá umožňuje plávanie s hodinkami na ruke.

Dámske hodinky Maserati Epoca

Darčeková sada - Swiss Adriatica ako darček

Švajčiarske hodinky Adriatica sú medzi ženami mimoriadne obľúbené. Vyznačujú sa nielen elegantným dizajnom, ale predovšetkým vynikajúcou presnosťou a dlhou životnosťou. Vysoká kvalita za relatívne nízku cenu nabáda ku kúpe každého, kto má rád slušné a osvedčené príslušenstvo. Preto vám ponúkame dokonalú súpravu na sviatky - hodinky s dodatočným vymeniteľným remienkom, Adriatica Fashion Gift Set A3646.9117QGR-SET. Budúci majiteľ si môže ľahko upraviť vzhľad zariadenia z elegantného modelu v ružovom zlate na klasické hodinky na koženom remienku. Poznámka: Adriatica je určená ako darček pre dievčatá, ktoré majú rady lesk! Ciferník zdobený kryštálmi sa pri dopade svetla nádherne leskne, takže hodinky sú viacúčelové. Na sieťovanom náramku sa bude dobre vynímať na karnevale, zatiaľ čo na remienku bude spoločníkom na každodenné nosenie.

Dámske hodinky Adriatica Fashion Gift Set

Hodinky Guess - osvedčená voľba pre ženy

Guess je značka, ktorú netreba predstavovať. Americký štýl obsiahnutý v dizajnoch značky si vyberajú ženy na celom svete. Je to znamenie, že značka Guess je jednoducho milovaná a oceňovaná, a to nielen oblečenie, ale aj celý sortiment šperkov a hodiniek. Viete, že si váš partner pri nakupovaní vyberá značku? Vyberte si hodinky Guess Aura GW0047L1. Je to skvelý vianočný darček pre dievčatá vďaka jedinečnému dizajnu ciferníka a šperkovým ozdobám. Tmavá perleť harmonizuje s iskrou, ktorú dodávajú krištáľové indexy. Mierne skryté, ale rozkošné zdobenie obálky ešte viac zvyšuje wow efekt. Okrem toho hodinky Guess ponúkajú zaujímavé funkcie vrátane časovača dňa v týždni v hornej časti ciferníka.

Hodinky Guess Aura

Už ste si vybrali vianočný darček?

Dúfame, že vyššie uvedené návrhy vám priblížili výber darčeka pre vašu priateľku pod vianočný stromček. Ak nie, srdečne vás pozývame na návštevu našej ponuky dámskych hodiniek, vrátane hodiniek Timex alebo Michael Kors.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.