-14%

Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 35 mm
Šírka remienka 17 mm

241752 Hodinky Dámske Victorinox Alliance Small Victorinox Alliance Small

Hodnotenie zákazníkov: 5
590,00 € 509,00 € 81,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 590,00 € Instalments 0%: 15 x 33,93 € Pay for 30 days
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241752

Hodinky Victorinox Alliance Small 241752 sú precízne spracované hodinky s mimoriadne elegantným charakterom. Kombinujú puzdro z ušľachtilej ocele striebornej farby, oceľový náramok v rovnakom odtieni a tmavomodrý ciferník zdobený pravým diamantom na 6. hodine. Vysoko odolné zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou kryje dobre čitateľný ciferník. Model je vybavený počítadlom dňa v mesiaci, skrutkovacím zadným krytom, ukazovateľom mesačnej fázy a indikátorom vybitia batérie. O presný chod zariadenia sa stará švajčiarsky quartzový strojček Ronda 708. Vodotesnosť hodiniek je 100 metrov, čo umožňuje voľné plávanie a potápanie v malých hĺbkach. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka od dátumu zakúpenia a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox Alliance Small - nezameniteľná krása a špičková kvalita

NôžVictorinox Alliance Small 241752 zaujme najlepším spracovaním a klasickou farebnou kombináciou. Perleťovo modrý ciferník je vybavený dátumovkou, diamantom na 6. hodine, ukazovateľom fázy mesiaca, indikátorom vybitia batérie a skrutkovacím zadným krytom.Ciferník je chránený zafírovým sklíčkom s trojitou antireflexnou vrstvou, vďaka čomu je možné čítať čas za akýchkoľvek podmienok. Vďaka výberu materiálov sú hodinky najvyššej kvality. Ciferník je dokonale zladený s robustným puzdrom a klasickým náramkom v striebornej farbe.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Zegarek damski Victorinox Alliance Small

Najlepšie spracovanie uzavreté v jedinečnom dizajne

Dámske hodinky Victorinox Alliance Small 241752 pozostávajú z:

  • Okrúhleho puzdra a náramku, ktoré sú vyrobené z hypoalergénnej nehrdzavejúcej ocele a potiahnuté striebornou farbou.
  • Oku lahodiaci originálny perleťový ciferník v tmavomodrej farbe.
  • Diamant zdobiaci ciferník, ktorý sa nachádza v blízkosti pozície 6 hodín.
  • Presný quartzový strojček Ronda 708 poháňaný batériou.
  • Zafírové sklo odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou.
  • Kruhová stopa dátumu dňa v mesiaci na 6. hodine.
  • Skrutkovacie zadné puzdro.
  • Ukazovateľ fázy mesiaca.
  • Indikátor vybitia batérie.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť bola nastavená na 100 metrov - to znamená, že hodinky možno používať na plávanie a potápanie bez akvalungu bez obáv z korózie mechanizmu.

Záruka

Dámske hodinky Victorinox Alliance Small 241752 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241840_006

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241752

Model 241752
EAN 7630000723758
Výrobca Victorinox
Pre koho Dámske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 35.00 mm
Hrúbka púzdra 8.10 mm
Farba ciferníka Tmavomodrá
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Nerezová oceľ
Farba remienka Strieborná
Šírka remienka 17.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance Small 241752 (1)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Nápadné hodinky upútajú pozornosť okolia. Ciferník je čitateľný, perleť dodáva šarm. Nevyzerajú nevkusne, na ruke pôsobia príjemne, ale nie sú ťažké. Ideálna veľkosť pre moje 15 cm zápästie, pohodlné zapínanie. Hodí sa k elegantnému štýlu aj k športovému štýlu. Úprimne odporúčam.
    Katarzyna Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu