-15%

Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 35 mm
Šírka remienka 17 mm

241831 Hodinky Dámske Victorinox Alliance Small Victorinox Alliance Small

Hodnotenie zákazníkov: 5
499,00 € 424,00 € 75,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 499,00 € Instalments 0%: 15 x 28,27 € Pay for 30 days
Chcete dostávať upozornenia keď bude k dispozícii?
Zadajte svoju e-mailovú adresu:
a dostávať e-mail keď bude k dispozícii
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241831

Elegantné hodinky Victorinox Alliance Small 241831 pozostávajú zo strieborno-zlatého náramku, strieborného puzdra z nehrdzavejúcej ocele a perleťového ciferníka zdobeného kryštálmi Swarovski. Zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou a vodotesnosťou 100 metrov chráni model pred väčším poškodením a zničením. Mechanizmus, ktorý poháňa chod hodiniek, je Ronda 705 - quartzový, švajčiarsky. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka plynúca od dátumu zakúpenia a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox Alliance Small - jedinečná krása a špičková kvalita

Výrobcovia hodiniek Victorinox venujú veľkú pozornosť ich spracovaniu - všetky vydané modely sú zárukou najvyššej kvality medzi hodinkami dostupnými na trhu. Séria Alliance Small zaujme svojou jemnosťou a decentnosťou a delikátnou kombináciou farieb. Perleťový ciferník s kryštálmi Swarovski je príkladom luxusu a glamour štýlu. Vďaka výberu materiálov sú hodinky najvyššej kvality. Ciferník je zladený so strieborným a zlatým puzdrom. Hodinky Alliance Small 241831 sa vyznačujú zmyslom pre detail a prvkami, ako je zafírové sklíčko s trojitou reflexnou vrstvou, kruhový ukazovateľ dátumu a skrutkovacie puzdro.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemušvajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť vyrábajúcu nože založil v roku 1884 Karl Elsner v obci Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Victorinox Alliance Small 241831

Najlepšie spracovanie uzavreté v jedinečnom dizajne

Dámske hodinky Victorinox Alliance Small 241831 sa skladajú z:

  • okrúhleho puzdra a náramku, ktoré sú vyrobené z hypoalergénnej nehrdzavejúcej ocele a postriebrené
  • Pútavý originálny perleťový ciferník zdobený 11 trblietavými kryštálmi Swarovski
  • Indexy a ručičky pokryté materiálom Super Luminovapre lepšiu viditeľnosť
  • Presný quartzový strojček napájaný batériou - Ronda 705
  • Zafírové sklo odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou
  • Okrúhly dátumovník na 6. hodine
  • Skrutkovacie zadné puzdro
  • Indikátor slabej batérie

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť bola nastavená na 100 metrov - to znamená, že hodinky možno používať na plávanie a potápanie bez akvalungu bez obáv z korózie mechanizmu.

Záruka

Dámske hodinky Victorinox Alliance Small 241831 sú zabalené v originálnej krabičke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241840_006

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241831

Model 241831
EAN 7630000733450
Výrobca Victorinox
Pre koho Dámske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 35.00 mm
Hrúbka púzdra 8.10 mm
Farba ciferníka Perleťová
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Nerezová oceľ
Farba remienka Strieborno-zlatá
Šírka remienka 17.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance Small 241831 (1)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Klasické, jednoduché hodinky. Zaujali ma kryštály Swarovski, ktoré nahrádzajú tradičné číslice. Vrelo ich odporúčam každej žene.
    Łucja Szwarc Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu