241839 Hodinky Dámske Victorinox Alliance XS Victorinox Alliance XS

Hodnotenie zákazníkov: 5
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241839

Elegantné hodinky Victorinox Alliance XS 241839 sú ideálne pre ženy, ktoré hľadajú model šperku, ktorý doplní pracovný aj večerný štýl. Dizajnéri a konštruktéri si dali záležať na výrobe zariadenia, ktoré sa vyznačuje originálnym dizajnom a vysokou kvalitou spracovania. Hodinky pozostávajú z oceľového puzdra a náramku, analógového ciferníka v čiernej farbe a zafírového sklíčka s trojitou antireflexnou vrstvou, ktorá ho chráni. O presný chod zariadenia sa stará švajčiarsky quartzový strojček poháňaný batériou. Vodotesnosť hodiniek je nastavená na 100 metrov, čo umožňuje väčší kontakt s vodou, napríklad pri plávaní a potápaní bez akvalungu. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka plynúca od dátumu zakúpenia a je zabalený v originálnej škatuli.

Victorinox Alliance XS - jedinečná krása a špičková kvalita

Výrobcovia hodiniek Victorinox venujú veľkú pozornosť ich spracovaniu - všetky vydané modely sú zárukou najvyššej kvality medzi hodinkami dostupnými na trhu. Rad Alliance XS zaujme nielen svojou kvalitou, ale aj jemným dizajnom. Univerzálne farby a jedinečný dizajn rozhodujú o tom, že model Victorinox 241839 zaujme každú ženu, ktorá oceňuje triedu a eleganciu. Dizajnéri si dali záležať na dôkladných detailoch a vybavili model čiernym ciferníkom, klasickými indexmi v podobe arabských číslic a krásnym strieborným odtieňom, ktorým sú pokryté oceľové prvky.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241839_001

Najlepšie spracovanie uzavreté v jedinečnom dizajne

Dámske hodinky Victorinox Alliance XS 241839 pozostávajú z:

  • okrúhleho puzdra a náramku, ktoré sú vyrobené z hypoalergénnej nehrdzavejúcej ocele a potiahnuté striebornou vrstvou
  • Čierneho ciferníka, ktorý bol vybrúsený do vysokého lesku
  • Indexy a ručičky potiahnuté materiálom Super Luminova pre lepšiu viditeľnosť
  • Presný quartzový strojček napájaný batériou
  • Zafírové sklo odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou
  • Skrutkovací zadný kryt
  • Indikátor vybitia batérie

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť bola nastavená na 100 metrov - to znamená, že hodinky možno používať na plávanie a potápanie bez akvalungu bez obáv z korózie mechanizmu.

Záruka

Dámske hodinky Victorinox Alliance XS 241839 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241839

Model 241839
EAN 7630000734884
Výrobca Victorinox
Pre koho Dámske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 28.00 mm
Hrúbka púzdra 8.10 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Nerezová oceľ
Farba remienka Strieborná
Šírka remienka 12.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance XS 241839 (1)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Veľmi jemné a delikátne, takéto hodinky sa mi jednoducho páčia. Skvele sa nosia, a preto si myslím, že zostanem pri značke Victorinox. Indikátor batérie je tu veľmi užitočný, nemusím sa báť, že sa mi vybije batéria a zostanem bez hodiniek.
    Kasia Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu