Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 40 mm
Šírka remienka 21 mm

241906 Hodinky Pánske Victorinox Alliance Victorinox Alliance

Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na produkt zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Viac informácií nájdete v časti Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241906

Victorinox Alliance 241906 sú pánske hodinky, ktorých odolnosť a vysokú kvalitu potvrdzuje 100 úspešných homologizačných testov. Tmavomodrý slnečný ciferník dodáva celkovému vzhľadu elegantný nádych. Je zasadený do strieborného puzdra z ušľachtilej ocele 316L a krytý tvrdým zafírovým sklíčkom. Na 3. hodine sa nachádza praktická ručička s dátumom dňa v mesiaci. Celok je podopretý čiernym koženým remienkom. Quartzový mechanizmus, ktorý sa stará o správny chod celku, je ukrytý v uzavretom puzdre so skrutkovacím viečkom. Vodotesnosť hodiniek je 100 metrov, takže si v nich môžete bez rizika zaplávať na hladine. Pri kúpe sa na výrobok vzťahuje päťročná záruka výrobcu a značkové balenie.

Victorinox Alliance - nezameniteľná krása a špičková kvalita

Victorinox Alliance 241906 je model vytvorený pre pánov, ktorí ocenia vysokú kvalitu a odolnosť na dlhé roky. Jeho nadčasový charakter ovplyvňuje klasický remienok ušitý z čiernej kože, strieborný plášť z ušľachtilej ocele 316L a tmavomodrý ciferník zdobený slnečným výbrusom. Ciferník krytý zafírovým sklom je vybavený aj okienkom s dátumovkou a počítadlom dní v mesiaci. Hodinky prešli až 100 homologizačnými testami, čo potvrdzuje ich odolnosť. Výrobok funguje na základe quartzového strojčeka poháňaného batériou. Vodotesnosť 100 metrov znamená, že sú chránené pri plávaní na hladine.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť vyrábajúcu nože založil v roku 1884 Karl Elsner v obci Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Pánske hodinky Victorinox Alliance

Najlepšie spracovanie uzavreté v jedinečnom dizajne

Pánske hodinky Victorinox Alliance 241906 sa skladajú z:

  • Okrúhleho puzdra z nehrdzavejúcej ocele 316 L v striebornej farbe.
  • Čierny kožený remienok.
  • Analógový ciferník v tmavomodrej farbe, ktorý je zdobený efektom slnečného lúča.
  • Odolné a tvrdé zafírové sklíčko.
  • Funkciadátumu na 3. hodine.
  • Quartzový strojček napájaný batériou.
  • Skrutkovacie zadné puzdro, ktoré uzatvára obal.

Vodotesnosť .

Vodotesnosť 100 metrov znamená, že hodinky možno používať na povrchové plávanie bez obáv z poškodenia mechanizmu.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox Alliance 241906 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241906

Model 241906
EAN 7611160124845
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 40.00 mm
Hrúbka púzdra 9.80 mm
Farba ciferníka Tmavomodrá
Typ ciferníka Solárny rez
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Kožený
Farba remienka Čierna
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance 241906

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu