Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 40 mm
Šírka remienka 20 mm

241871 Hodinky Pánske Victorinox Alliance Automatic Victorinox Alliance Automatic

Chcete dostávať upozornenia keď bude k dispozícii?
Zadajte svoju e-mailovú adresu:
a dostávať e-mail keď bude k dispozícii
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241871

Victorinox Alliance Automatic 241871 sú pánske hodinky, ktoré sú vybavené presným automatickým strojčekom ETA 2892 so 42-hodinovou rezervou chodu. Model pozostáva z oceľového puzdra striebornej farby, prehľadného bieleho ciferníka a čierneho koženého remienka. Ciferník je chránený zafírovým sklíčkom extrémne odolným proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou. Model je vybavený aj ručičkami s luminiscenčnou povrchovou úpravou a dátumovkou umiestnenou na 6. hodine. Vodotesnosť nastavená na 10 ATM umožňuje voľné plávanie a potápanie v malých hĺbkach. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox Alliance - jedinečná krása a špičková kvalita

HodinkyVictorinox Alliance Automatic 241871 sú vyrobené v klasickej farebnej kombinácii, takže sa hodia na mnoho rôznych príležitostí. Kožený remienok v čiernej farbe bol skombinovaný s puzdrom z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Model je zachovaný v klasickom štýle, ktorý umožňuje vidieť jemné a výrazné detaily. Na jeho bielom ciferníku nájdete dátumovku na 6. hodine a luminiscenčné ručičky a indexy. Spolieha sa na doplnky, ako je zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou a skrutkovacie puzdro. Jeho veľkou devízou je aj švajčiarsky automatický strojček ETA 2892 so 42-hodinovou rezervou chodu.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka svojmu legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Zegarek męski Victorinox Alliance Automatic

Najlepšie spracovanie uzavreté v jedinečnom dizajne

Pánske hodinky Victorinox Alliance Automatic 241871 sa skladajú z:

  • Švajčiarsky automatický strojček ETA 2892 so 42-hodinovou rezervou chodu.
  • Čierny remienok z pravej kože.
  • Obal striebornej farby vyrobený z ušľachtilej ocele.
  • Biely ciferník s jemnými značkami a ručičkami.
  • Zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou.
  • Ručičky a indexy s luminiscenčnou vrstvou.
  • Funkcia dátumu s dňom v mesiaci na 6. hodine.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť bola stanovená na 100 metrov - to znamená, že hodinky možno používať na plávanie a potápanie bez akvalungu bez obáv z korózie mechanizmu.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox Alliance Automatic 241871 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241871

Model 241871
EAN 7611160088895
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Automatický
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 40.00 mm
Farba ciferníka Biela
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Kožený
Farba remienka Čierna
Šírka remienka 20.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance Automatic 241871

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu