-14%

241826 Hodinky Pánske Victorinox Alliance Sport Chronograph Victorinox Alliance Sport Chronograph

513,00 € 441,00 € 72,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 513,00 € Instalments 0%: 15 x 29,40 € Pay for 30 days
Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241826

Hodinky Victorinox Alliance Sport Chronograph 241826 sú široko funkčným modelom s klasickým dizajnom. Vďaka použitiu najkvalitnejších materiálov a dizajnu založenému na elegantnom prevedení tieto hodinky nielen dokonale doplnia biznis štýl, ale osvedčia sa aj počas fyzických aktivít. Hodinky pozostávajú z oceľového puzdra so striebornou povrchovou úpravou, starostlivo strihaného koženého remienka, analógového ciferníka s chronografom a dátumom mesiaca a zafírového sklíčka s trojitou antireflexnou vrstvou. Úplnú čitateľnosť času zabezpečuje povrchová úprava Super-LumiNova na indexoch a ručičkách. Srdcom hodiniek je švajčiarsky quartzový strojček napájaný batériou. Vodotesnosť 100 metrov umožňuje plávanie a potápanie v malých hĺbkach bez nutnosti vybratia hodiniek. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox - špičková kvalita a praktickosť

Výrobcovia Victorinox kladú dôraz nielen na moderný dizajn, ale aj na precízne spracovanie, ktoré zaručuje najvyššiu kvalitu. Modely radu Alliance Sport sú hodinky, ktoré sa osvedčia pri akejkoľvek fyzickej aktivite - chronograf bude dokonale merať čas počas kardio tréningu a vysoká vodotesnosť umožňuje hodinky používať pri vodných športoch. Moderný dizajn znamená, že zariadenie bude aj zaujímavým doplnkom vašej štylizácie. Model Victorinox 241826 sú skvele spracované hodinky s rozsiahlymi funkciami, ktoré sú umiestnené v puzdre z nehrdzavejúcej ocele. Úplnú čitateľnosť aj pri jasnom slnečnom svetle zabezpečuje sklo s trojitou antireflexnou vrstvou.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

VictorinoxAG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť vyrábajúcu nože založil v roku 1884 Karl Elsner v obci Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

zegarek-meski-victorinox-alliance-sport-chronograph-241826_001

Vynikajúci dizajn a rozsiahla funkčnosť

Pánske hodinky Victorinox 241816 pozostávajú z:

  • okrúhleho puzdra z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa vyznačuje odolnosťou voči nárazom a poškriabaniu
  • Hnedý kožený remienok
  • Analógový ciferník
  • Zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou
  • Skrutkovacie puzdro
  • Švajčiarsky quartzový strojček Ronda 5030.D
  • Funkcia dátumu s dňom v mesiaci umiestnená medzi 4. a 5. hodinou
  • Chronograf na ďalších subciferníkoch ciferníka
  • Ručičky a indexy s povrchovou úpravou Super-LumiNova®
  • Tachymeter

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť hodiniek bola nastavená na 100 metrov, čo umožňuje väčší kontakt s vodou, napr. pri plávaní v bazéne alebo potápaní v malých hĺbkach, bez toho, aby ste museli prístroj vybrať.

Záruka

Na pánske hodinky Victorinox Alliance Sport Chronograph 241826 sa vzťahuje 5-ročná záruka výrobcu a sú zabalené v originálnej škatuľke. Súčasťou záruky je aj bezplatná výmena batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241826

Model 241826
EAN 7630000733382
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 44.00 mm
Hrúbka púzdra 11.00 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Kožený
Farba remienka Hnedá
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox Alliance Sport Chronograph 241826

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu