Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 42 mm
Šírka remienka 21 mm

241846 Hodinky Pánske Victorinox FieldForce 3H Victorinox FieldForce 3H

Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241846

Pánske hodinky Victorinox FieldForce 3H 241846 sú modelom s elegantným dizajnom, na ktorý boli použité vysokokvalitné materiály. Robustné puzdro z ušľachtilej ocele je zavesené na koženom remienku čiernej farby. Dopĺňa ho tmavý ciferník s arabskými číslicami, ktorý je dobre čitateľný. Ručičky a indexy boli potiahnuté luminiscenčnou vrstvou, vďaka ktorej je možné ľahko čítať čas aj v tme. Okrem toho sú hodinky vybavené ukazovateľmi dňa v mesiaci a dňa v týždni a skrutkovacím zadným krytom. O presný chod zariadenia sa stará švajčiarsky quartzový strojček Ronda 715 poháňaný batériou. Vodotesnosť 100 metrov umožňuje plávanie a potápanie v malých hĺbkach bez nutnosti vybratia hodiniek. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox - najvyššia kvalita a praktickosť

Pánske hodinky Victorinox FieldForce 3H 241846 pozostávajú z puzdra z nehrdzavejúcej ocele, čierneho remienka z prvotriednej kože a analógového ciferníka s ľahko čitateľnými ručičkami a indexmi svietiacimi v tme. Jedným z prvkov, ktoré robia model jedinečným, je zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou. Vďaka tomu čítanie času nespôsobuje žiadne problémy v akýchkoľvek podmienkach. Za spoľahlivý chod hodiniek je zodpovedný švajčiarsky quartzový strojček Ronda 715.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemušvajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť vyrábajúcu nože založil v roku 1884 Karl Elsner v obci Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Zegarek Victorinox FieldForce 3H 241846

Vynikajúci dizajn a najlepšie materiály

Pánske hodinky Victorinox FieldForce 3H 241846 pozostávajú z:

  • Obal vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele (316L)
  • Remienok z prírodnej kože, ktorý sa vyznačuje vysokým komfortom a elegantným vzhľadom, vhodný pre širokú škálu štýlov
  • Vysoko prehľadnýanalógový ciferník s arabskými číselnými indexmi
  • Zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou, extrémne odolné proti poškriabaniu a zabezpečujúce vynikajúcu viditeľnosť ciferníka za všetkých podmienok
  • Skrutkovacie puzdro pre zvýšenú vodotesnosť
Victorinox FieldForce 3H 241846

Rozsiahla funkčnosť

Hodinky Victorinox FieldForce 3H majú množstvo funkcií, ako napr:

  • Dvojité okienko s dátumom, ktoré zobrazuje dni v týždni aj dni v mesiaci - poskytuje vám možnosť mimoriadne pohodlne a rýchlo skontrolovať aktuálny dátum
  • Povrchová úprava ručičiek a indexov s luminiscenčnou vrstvou Super-LumiNova®, ktorá poskytuje plnú čitateľnosť ciferníka aj v tme a pod vodou
  • Prevádzka založená na švajčiarskom quartzovom strojčeku Ronda, kaliber 715 (Swiss Made), napájaný batériou

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť hodiniek bola stanovená na 100 metrov - to umožňuje kontakt s vodou vrátane plávania na hladine a potápania bez akvalungu.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox FieldForce 3H 241846 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na nepäťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_2_

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241846

Model 241846
EAN 7 630 000 735 393
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 42.00 mm
Hrúbka púzdra 11.00 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Kožený
Farba remienka Čierna
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox FieldForce 3H 241846

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu