Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 43 mm
Šírka remienka 21 mm

241859 Hodinky Pánske Victorinox I.N.O.X. Carbon Victorinox I.N.O.X. Carbon

Hodnotenie zákazníkov: 5
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241859

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 pozostávajú z karbónového puzdra so skrutkovacím krytom, ktoré je zavesené na remienku z paracordu (padákovej šnúry). Model predstavuje najvyššiu kvalitu hodinárskeho umenia. Precízny mechanizmus je ukrytý v obale z uhlíkových vlákien (materiál testovaný vo vesmíre). Ciferník je vybavený kompasom a špeciálnym materiálom, ktorý pokrýva ručičky, číslice a logo umožňujúce odčítanie času v tme. Ciferník chráni zafírové sklo s trojitou antireflexnou vrstvou. Model je vodotesný do 200 metrov, takže je bezpečný na plávanie a potápanie bez akvalungu. Na výrobok sa vzťahuje päťročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox - najvyššia kvalita a praktickosť

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 sú určené pre každého, kto oceňuje najvyššiu švajčiarsku kvalitu spracovania v kombinácii s mimoriadnou presnosťou. Je to kombinácia sily, robustnosti, odvahy a bystrého pozorovania, ktoré vyjadrujú: čierny karbónový plášť a skrutkovacia korunka z uhlíkových vlákien, ručne pletený remienok z paracordu, zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou. Ciferník bol vybavený kompasom, dátumovkou na deň v mesiaci. Logo, arabské číslice a ručičky sú potiahnuté materiálom Super-LumiNova®, ktorý zaisťuje veľmi dobrú čitateľnosť času v tme. Toto je model, ktorý mužom umožňuje odhaliť v sebe skutočného bojovníka.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka svojmu legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Pánske hodinky Victorinox INOX Carbon

Vynikajúci dizajn a najlepšie materiály

Pánske hodinky Victorinox 241859pozostávajú z:

  • Obal v tvare karbónu je vyrobený z, vesmírne testovaných, uhlíkových vlákien s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu.
  • Textilný čierny remienok z paracordu (vyrobený z padákovej šnúry) so zelenými značkami.
  • Analógový čierny ciferník s arabskými číslicami.
  • Zafírové sklo s trojitou antireflexnou vrstvou, ktoré pokrýva ciferník - mimoriadne odolné proti poškriabaniu a rozbitiu.
  • Skrutkovacia korunka.
  • Skrutkovací zadný kryt.
  • Prídavný gumový remienok a chránič sú súčasťou balenia.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_4_

Rozsiahla funkčnosť

Pánske hodinky Victorinox 241859 majú množstvo funkcií, ako napr:

  • Quartzový strojček napájaný batériou - v mechanizme je použitý quartzový kryštál.
  • Ručička sdátumom dňa v mesiaci umiestnená medzi štvrtou a piatou hodinou.
  • Materiál Super-LumiNova®, ktorým sú potiahnuté logo, ručičky a číslice - poskytuje desaťnásobne vyšší jas ako napríklad luminiscenčné podsvietenie. Ide o fluorescenčnú zlúčeninu využívajúcu hlinitan strontnatý - nie je rádioaktívna (ako väčšina technológií na báze rádia) a nie je toxická pre životné prostredie.
  • Kompas vo forme ukazovateľa.
Victorinox I.N.O.X.

Hodinky Victorinox I.N.O.X. - vojenská nezničiteľnosť

HodinkyVictorinox z kolekcie I.N.O.X. sú modely, ktoré obsahujú množstvo inovatívnych riešení, ktoré sú užitočné najmä vo vojenských podmienkach prežitia. Ide o hodinky, ktoré, ako sa na pravého bojovníka patrí, prešli viac ako 130 testami odolnosti v extrémnych podmienkach. Módny a zároveň vysoko odolný je remienok z paracordu (550 Cord) z tzv. padákovej šnúry. Ide o pevný, ručne pletený výplet, ktorý sa skladá z opletu a jadra zo 7 šnúr. Ďalší materiál, ktorý sa používa pri výrobe hodiniek radu I.N.O.X. Karbón je uhlíkové vlákno, ktoré sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči poškriabaniu a poškodeniu. Dokazujú to testy, ktoré sa na ňom vykonali vo vesmíre.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť nastavená na 20 ATM zaručuje bezpečný kontakt s vodou bez obáv zo zaplavenia pri plávaní a potápaní s akvalungom.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox 241859sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_2_

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • Predáva sa v originálnom balení Vicotrinox s prídavným gumovým remienkom a chráničom

Viac informácií Victorinox 241859

Model 241859
EAN 7630000735584
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Uhlíkové vlákno
Priemer púzdra 43.00 mm
Hrúbka púzdra 13.60 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Paracord
Farba remienka Čierna
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 (1)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Myslím, že Victorinox ma nikdy neomrzí, najmä ten na paracorde, ktorý je taký príjemný na dotyk, že už ani nechcem nosiť iné modely. Navyše sú od výrobcu úžasne zabalené, moja radosť je ako radosť malého dieťaťa z nového Lega, ale nehanbím sa - sú to moje mužské hračky. Tretí INOX, určite nie posledný. VRÁTIM SA.
    Adi Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu