Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 43 mm
Šírka remienka 21 mm

241860 Hodinky Pánske Victorinox I.N.O.X. Carbon Victorinox I.N.O.X. Carbon

Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241860

Hodinky Victorinox I.N.O.X. Carbon 241860 sú skvelou voľbou pre mužov, ktorí hľadajú multifunkčný model, ktorý sa osvedčí na expedíciách. Okrúhly obal z uhlíkových vlákien - tento kúsok je zavesený na remienku z paracordu vyrobeného z automobilovej šnúry. Modrý analógový ciferník je vybavený čitateľnými indexmi v podobe arabských číslic, ručičkami s luminiscenčnou vrstvou a dátumom mesiaca umiestneným medzi 4. a 5. hodinou. Celok účinne chráni odolné zafírové sklo s trojitou antireflexnou vrstvou. O presný chod zariadenia sa stará quartzový strojček poháňaný batériou. Ďalšou prednosťou hodiniek je ich vodotesnosť, ktorá je hodnotená na 20 ATM - to znamená, že hodinky možno používať na plávanie a potápanie s akvalungom bez možnosti poškodenia mechanizmu. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuli.

Victorinox - najvyššia kvalita a praktickosť

Hodinky Victorinox sú multifunkčné zariadenia určené pre každého muža, ktorý sa venuje športom v teréne a výletom na dlhé vzdialenosti. Hodinky I.N.O.X. Carbon 241860 sú skvele vybavené zariadenia, ktorých rozsiahla funkčnosť sa dokonale snúbi so špičkovým spracovaním. Hodinky boli vytvorené z robustných materiálov, ktoré umožnili absolvovať viac ako 130 extrémnych testov odolnosti. Medzi ne patria uhlíkové vlákna použité na vytvorenie obalu, pevný remienok z padákovej šnúry a zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou, ktoré zaisťuje plnú čitateľnosť aj na ostrom slnku. Victorinox vybavil svoje zariadenia švajčiarskym quartzovým strojčekom.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG- tradícia už viac ako 130 rokov

VictorinoxAG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241860-1

Vynikajúci dizajn a najlepšie materiály

Pánske hodinky Victorinox 241860 pozostávajú z:

  • Obal v tvare karbónu je vyrobený z vesmírne testovaného uhlíkového vlákna, ktoré je vysoko odolné voči poškriabaniu.
  • Modrý remienok z paracordu, ktorý je vyrobený z padákovej šnúry
  • Analógový ciferník vybavený čitateľnými indexmi v podobe arabských číslic
  • Zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou, ktoré pokrýva ciferník - mimoriadne odolné proti poškriabaniu a rozbitiu
  • Skrutkovacia korunka.
  • Skrutkovacia zadná strana puzdra.
  • Prídavný gumový remienok a chránič v balení.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241860-3

Rozsiahla funkčnosť

Pánske hodinky Victorinox 241860 majú množstvo funkcií, ako napr:

  • Hodinky súnapájané batériou - v mechanizme sa používa kremenný kryštál.
  • Ručičky sdátumom dňa v mesiaci umiestnené medzi štyrmi a piatimi hodinami.
  • Materiál Super-LumiNova®, ktorým sú potiahnuté logo, ručičky a číslice - poskytuje desaťnásobne vyšší jas ako napríklad luminiscenčné podsvietenie. Ide o fluorescenčnú zlúčeninu využívajúcu hlinitan strontnatý - nie je rádioaktívna (ako väčšina technológií na báze rádia) a nie je toxická pre životné prostredie
  • Kompas vo forme ukazovateľa.
Victorinox I.N.O.X.

Hodinky Victorinox I.N.O.X. - vojenská nezničiteľnosť

HodinkyVictorinox z kolekcie I.N.O.X. sú modely, ktoré obsahujú množstvo inovatívnych riešení, ktoré sú užitočné najmä vo vojenských podmienkach prežitia. Ide o hodinky, ktoré, ako sa na pravého bojovníka patrí, prešli viac ako 130 testami odolnosti v extrémnych podmienkach. Módny a zároveň vysoko odolný je remienok z paracordu (550 Cord) z tzv. padákovej šnúry. Ide o pevný, ručne pletený výplet, ktorý sa skladá z opletu a jadra zo 7 šnúr. Ďalší materiál, ktorý sa používa pri výrobe hodiniek radu I.N.O.X. Karbón je uhlíkové vlákno, ktoré sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči poškriabaniu a poškodeniu. Dokazujú to testy, ktoré sa na ňom vykonali vo vesmíre.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť hodiniek bola stanovená na 200 metrov - to umožňuje kontakt s vodou vrátane plávania vo väčších hĺbkach a potápania s akvalungom.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox 241860 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka, Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodnázáruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • Predáva sa v originálnom balení Vicotrinox s prídavným gumovým remienkom a chráničom

Viac informácií Victorinox 241860

Model 241860
EAN 7630000735591
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Uhlíkové vlákno
Priemer púzdra 43.00 mm
Hrúbka púzdra 13.60 mm
Farba ciferníka Modrá
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Paracord
Farba remienka Modrá
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox I.N.O.X. Carbon 241860

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu