-14%

Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 43 mm
Šírka remienka 21 mm

241726 Hodinky Pánske Victorinox I.N.O.X. Paracord Victorinox I.N.O.X. Paracord

590,00 € 509,00 € 81,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 455,00 € Instalments 0%: 15 x 33,93 € Pay for 30 days
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241726

Značka Victorinox dbá na maximálnu precíznosť pri výrobe každých hodiniek. Model Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 je zárukou najvyššej kvality, čo potvrdzuje aj 130 extrémnych testov odolnosti, ktorými zariadenie prešlo. O presný chod sa stará švajčiarsky quartzový strojček Ronda 715 poháňaný batériou. Okrúhly obal je odliaty z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele (316L) a je zavesený na inovatívnom remienku z padákovej šnúry. Čierny ciferník je vybavený indexmi a ručičkami s luminiscenčnou vrstvou pre úplnú čitateľnosť v tme. Intenzívne slnečné svetlo zachraňuje zafírové sklo s trojitou antireflexnou vrstvou, ktorá minimalizuje intenzitu odrazeného svetla. Vodotesnosť 200 metrov umožňuje plávanie a potápanie bez možnosti vniknutia vody do vnútra hodiniek. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke s chráničom kompasu vo vnútri.

Victorinox - špičková kvalita a praktickosť

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 je riešením pre každého, kto oceňuje špičkové švajčiarske spracovanie v kombinácii s extrémnou presnosťou. Je kombináciou sily, robustnosti, odvahy a bystrého postrehu, ktoré sú vyjadrené: strieborný plášť, čierny remienok z ručne tkaného materiálu paracord a zafírové sklíčko s trojitou antireflexnou vrstvou. Ciferník bol vybavený ukazovateľom dňa v mesiaci s dátumovkou. Vodotesnosť 200 metrov znamená, že majiteľ tohto modelu môže s hodinkami na zápästí plávať a potápať sa. Ide o model, ktorý mužom umožňuje odhaliť v sebe skutočného bojovníka.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka svojmu legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v obci Ibach (v kanóne Schwyz). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord

Vynikajúci dizajn a najlepšie materiály

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 majú množstvo funkcií, ako napr:

  • Quartzový strojček napájaný batériou.
  • Obal vyrobený zo striebornej nehrdzavejúcej ocele 316L.
  • Textilný remienok z paracordu (vyrobený z padákovej šnúry) v čiernej farbe.
  • Zafírové sklo s trojitou antireflexnou vrstvou, ktoré pokrýva ciferník - mimoriadne odolné proti poškriabaniu a rozbitiu.
  • Čierny analógový ciferník.
  • Funkcia dátumu s dňom v mesiaci umiestnená medzi 4. a 5. hodinou.
  • Skrutkovacia korunka.
  • Skrutkovacie zadné puzdro.
  • Indikátor vybitia batérie.

Vodotesnosť .

Vodotesnosť nastavená na 20 ATM zaručuje bezpečný kontakt s vodou bez obáv zo zaplavenia pri plávaní alebo potápaní.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241726

Model 241726
EAN 7630000721082
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 43.00 mm
Hrúbka púzdra 13.60 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Paracord
Farba remienka Čierna
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu