-10%

Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 43 mm
Šírka remienka 22 mm

241791 Hodinky Pánske Victorinox Maverick Chronograph Victorinox Maverick Chronograph

Hodnotenie zákazníkov: 5
641,00 € 577,00 € 64,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 641,00 € Instalments 0%: 15 x 38,47 € Pay for 30 days
Chcete dostávať upozornenia keď bude k dispozícii?
Zadajte svoju e-mailovú adresu:
a dostávať e-mail keď bude k dispozícii
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241791

Elegantné hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 sú dokonalé hodinky pre muža - či už na bežné, alebo vážnejšie oblečenie. Na výrobu puzdra bola použitá vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ. Na tmavomodrom ciferníku sa nachádza dátumovka mesiaca a dňa v mesiaci. Hodinky Maverick Chronograph 241791 majú navyše jednosmerne otočný rámček s funkciami chronografu a tachometra. Ciferník je chránený zafírovým sklom s trojitou antireflexnou vrstvou. Pre pohodlie nositeľa je náramok vyrobený z ušľachtilej ocele. O chod hodiniek sa stará švajčiarsky quartzový strojček, ktorý zaručuje spoľahlivosť. Vodotesnosť hodiniek v triede 10 ATM chráni pred väčšou vodnou triešťou. Švajčiarska kvalita na vysokej úrovni ide ruka v ruke s elegantným a klasickým štýlom hodiniek, ktoré sú ideálne pre nejedného muža.

Victorinox - najvyššia kvalita a praktickosť

HodinkyVictorinox Maverick Chronograph 241791 sú hodinky, ktoré sa hodia každému mužovi s aktívnym životným štýlom. Hodinky sú vybavené chronografom a vodotesnosťou 100, takže sa osvedčia v mnohých rôznych situáciách. Tento model je tiež skvelý pre mužov, ktorým záleží aj na elegantnom vzhľade zariadenia. Model sa skladá z okrúhleho puzdra a náramku, ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v strieborno-zlatej farbe. Analógový modrý ciferník bol navrhnutý tak, aby boli hodiny čitateľné za akýchkoľvek podmienok - na ručičky a indexy bola použitá zlúčenina Super-LumiNova. Medzi ďalšie zaujímavosti tohto modelu patrí tachymeter, dátumovka, otočný rámček, skrutkovacie puzdro a ochrana korunky.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemušvajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Victorinox Maverick Chronograph 241791

Vynikajúci dizajn a široká funkčnosť

Pánske hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 pozostávajú z:

  • Švajčiarsky quartzový strojček Ronda 5030.D, ktorý je napájaný batériou.
  • Okrúhleho obalu a náramku z ušľachtilej ocele v strieborno-zlatej farbe.
  • Analógový, tmavomodrý ciferník.
  • Zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu s trojitou antireflexnou vrstvou.
  • Funkciadátumu na 6. hodine.
  • Ručičky a indexy pokryté vrstvou Super-LumiNova.
  • Chronograf.
  • Tachymeter.
  • Skrutkovacie zadné puzdro.
  • Otočný rámček.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť hodiniek bola nastavená na 100 metrov, čo umožňuje väčší kontakt s vodou, napr. pri plávaní v bazéne alebo potápaní v malých hĺbkach, bez toho, aby ste museli zariadenie vybrať.

Záruka

Na pánske hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 sa vzťahuje5-ročná záruka výrobcu a sú zabalené v originálnej škatuľke. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

victorinox box

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241791

Model 241791
EAN 7630000726643
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 43.00 mm
Farba ciferníka Tmavomodrá
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Nerezová oceľ
Farba remienka Strieborno-zlatá
Šírka remienka 22.00 mm

Recenzie o Victorinox Maverick Chronograph 241791 (1)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Odporúčam, pohodlné, elegantné. Môžete ho ukázať, veľmi presné. Môj brat mi odporučil túto spoločnosť, rozhodol som sa riskovať a neľutujem to.
    Filip Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu