Priehľadná krása s astrálnou žiarou - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Paul Rich

Priehľadná krása s astrálnou žiarou - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

11 január 2024

Značka Paul Rich, založená v roku 2017, vyrába hodinky v pomerne klasickom štýle, ale nechýba im ani mierne zaháknutá šnúrka, ktorá im dodáva charakter. Ako výrobca deklaruje, v ich dizajne sa spájajú americké nápady s európskym srdcom. Značka kladie veľký dôraz na moderné materiály a rafinovaný dizajn, čoho dôkazom je aj najnovší skelet Paul Rich.

  • Značka Paul Rich predstavila nový model s pozoruhodným dizajnom a skeletovým ciferníkom.
  • Hodinky sú vybavené automatickým strojčekom, ktorý je možné prezerať cez skeletonizovaný ciferník aj priehľadné zadné puzdro.
  • Model je k dispozícii na stránke Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Priehľadná krása - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

HodinkyPaul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic 794356187415 majú mimoriadne zaujímavý skeletový ciferník a priehľadné viečko. Takýto dizajn dokazuje odhodlanie značky skúmať inovatívne koncepty v hodinárstve. Tento typ riešenia umožňuje nahliadnuť do vnútra hodiniek a obdivovať fungovanie zložitého mechanizmu. Hodinky využívajú japonský automatický strojček Seiko NH70 s 24 drahokamami a 41-hodinovou rezervou chodu.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic dial

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic, alebo cez námahu ku hviezdam s moderným dizajnom

Hodinky sú inšpirované astronómiou, preto je na zadnej strane puzdra pod preskleným ciferníkom vyryté latinské motto "Per Aspera Ad Astra ", teda "Cez námahu ku hviezdam". Na modeli Astro Skeleton dostali časti skeletového ciferníka a povrch obalu charakteristickú matnú povrchovú úpravu značky Paul Rich, ktorá dodáva súčiastkam hodiniek sofistikovaný dizajn. Vďaka tejto povrchovej úprave sa tieto povrchy lesknú, odrážajú svetlo a dodávajú hodinkám iskru.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatické veko

Čierny obal z nehrdzavejúcej ocele bol navrhnutý tak, aby sa prispôsobil prirodzenému tvaru zápästia, čo zaručuje pohodlné nosenie. K obálke je pripojený čierny silikónový remienok s antistatickou povrchovou úpravou. Tento typ remienka je pohodlný na nosenie a ľahko sa udržiava v hygienickom stave. Vodotesnosť hodiniek sa odhaduje na 5 ATM. Tesnosť obálky ďalej posilňuje skrutkovacie puzdro.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatické sklo

Skeletový ciferník, ktorý dopĺňajú ručičky s luminiscenčnou výplňou, je krytý zosilneným minerálnym sklom so zafírovou vrstvou. Takéto sklo v sebe spája odolnosť a eleganciu. Zafírová vrstva nielenže zvyšuje životnosť, odolnosť proti poškriabaniu a nárazom, ale tiež zvyšuje priehľadnosť a znižuje odlesky, čím prispieva k odolnosti aj vizuálnej príťažlivosti hodiniek.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.