Recenzie hodiniek

Recenzie hodiniek pre všetky značky

Prečítajte si recenzie našich zákazníkov na hodinky!

Hodinky Dámske Adriatica Moonphase A3705.F18MQM

100%
Hodnotenie: 5

Elegantné a skromné hodinky s veľkosťou dokonale prispôsobenou ženskému zápästiu zaujmú ukazovateľom fázy mesiaca.

Klaudia

2024-06-21 10:59:12

Hodinky Dámske Timex City TW2V45100

100%
Hodnotenie: 5

Najviac ma potešila jeho elegantná farebná schéma a prítomnosť kryštálov na ciferníku. Hodí sa mi ku všetkému, odporúčam ho.

esia

2024-06-21 08:28:35

Hodinky dámske Seiko Classic SUR531P1

100%
Hodnotenie: 5

Pre manželku k výročiu svadby - bola veľmi šťastná :) Pekná možnosť s darčekovým balením - dobré, že všetko dostanete na jednom mieste. Odporúčam obchod

Damian

2024-06-21 08:34:42

Hodinky dámske Festina Classic F20682/5

100%
Hodnotenie: 5

Absolútne fantastický model. Zlaté ručičky kontrastujú so strieborným masívnym krytom. Dopĺňa ich tmavomodrý ciferník a remienok.

Jadwiga

2024-06-21 08:36:13

Hodinky Dámske Guess Outspoken GW0587L3

100%
Hodnotenie: 5

Kúpené na splátky hehe, ale teraz som plný šťastia! Hneď ako som ho uvidela, musel sa pridať do mojej zbierky ružových Guess dobrôt <3 Veľmi solídne spracovaná a na ruke vyzerá pekne, je ľahká, ale dobre reprezentuje. No a to, že sa nabíja solárne, je výkričník, takže vrelo odporúčam!

anix

2024-06-21 08:37:01

Hodinky Dámske Tissot Heritage Porto T128.109.16.032.00 (T1281091603200)

100%
Hodnotenie: 5

Je na ňom niečo, povedal by som, zvláštne, a to ma zlákalo, aby som si ho kúpil. Sú to kvalitné hodinky.

Luna

2024-06-21 08:38:01

Hodinky dámske Swatch Bioceramic What If Rose SO34P700

100%
Hodnotenie: 5

Mega hodinky v intenzívnej farbe, zo zaujímavého materiálu a so zaujímavým obálkovým tvarom. Rozhodne upútajú pozornosť. Cena je tiež veľmi v poriadku.

Dagmara

2024-06-21 08:40:38

Hodinky dámske Daniel Wellington Elan Lumine Gold 22 DW00100715

100%
Hodnotenie: 5

Milujem zlatú a odtiene modrej, od svetlomodrej cez kráľovskú a chrpovú až po tmavomodrú. Skutočne kráľovská kombinácia. Krásne malé hodinky, ideálne na štíhle zápästie.

Daria

2024-06-21 08:41:59

Hodinky dámske Daniel Wellington Quadro Studio DW00100520

100%
Hodnotenie: 5

Milujem štvorce, hoci viem, že som v menšine, ale vidím, že sa do nich púšťa čoraz viac ľudí.

Paula

2024-06-21 08:44:00

Hodinky dámske Daniel Wellington Petite Sheffield 28 DW00100683

100%
Hodnotenie: 5

Krásne. To je to, čo sa mi páči a čo oceňujem na hodinkách DW. Minimalizmus a trieda na najvyššej úrovni.

Gabi

2024-06-21 08:45:46

Hodinky Dámske Festina Swiss Made Capsule F20011/5

100%
Hodnotenie: 5

Úspešný nákup! :)

Sandra

2024-06-21 08:46:47

Hodinky dámske Casio Vintage Mini LA700WE-4AEF

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky som dostal ako darček po tom, čo som otravoval rodičov, že chcem hodinky Casio Vintage. Najprv som sa cítil sklamaný, pretože všetci majú hranaté hodinky a ja som dostal tento okrúhly zázrak. Čím dlhšie som ich nosil, tým viac sa mi páčili. Teraz sa s nimi nemôžem rozlúčiť. Páčia sa aj mojim priateľom. Teraz je to okrúhla móda!

Elektra

2024-06-21 10:20:40

Hodinky Dámske Adriatica Sapphire A3195.5214Q

100%
Hodnotenie: 5

Elegantné a tlmené. Veľkosť obálky je vyvážená, nie je príliš veľká ani príliš malá. Remienok je pohodlný. Celkovo plus, aj keď by som uprednostnila zlatú, ale táto sa mi hodí ku kabelke so striebornými ozdobami.

Tetyda

2024-06-21 10:24:17

Hodinky Pánske G-SHOCK Casio Carbon Core Guard GA-2100-1A1ER

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky sú veľmi robustné. Obal zo živice vystuženej uhlíkovými vláknami je okrem systému odolného voči nárazom super dodatočnou ochranou, ktorá poskytuje mechanizmu hodiniek pravdepodobne najväčšiu bezpečnosť. Odporúčame.

Ar9

2024-06-06 06:56:14

Hodinky Pánske Emporio Armani Renato AR2448

100%
Hodnotenie: 5

Pekné hodinky, dobre vyrobené. S ručičkami je to pravda. V určitom veku zle čitateľné :)

Pablo

2024-06-07 07:58:02

Hodinky dámske Bowa Praha PH384-84-184M

100%
Hodnotenie: 5

Ďakujeme za rýchle dodanie. Hodinky sú krásne a idú so všetkým pre mňa

Jolcia

2024-06-07 08:54:24

Hodinky dámske Cluse La Tétragone CW10311

100%
Hodnotenie: 5

Nádherné hodinky v skutočne kráľovských farbách: zelenej a zlatej. Úplne ma očarili trblietavé kryštály vsadené do štvorcového ciferníka. Dokonalé!

Katarzyna

2024-06-07 08:57:27

Hodinky Dámske Sternglas Naos XS Edition Flora S01-NDF17-KL10

100%
Hodnotenie: 5

Svoje prvé hodinky Sternglas som kúpila svojmu snúbencovi. Bol, alebo skôr je, spokojný. Druhé museli byť moje. Kvalita vyhotovenia je perfektná, veľkosť tak akurát na ženské zápästie a tá farba!

Helena

2024-06-07 08:58:22

Hodinky Dámske Adriatica Moonphase A3705.D18FQM

100%
Hodnotenie: 5

Snívala som o hodinkách na keramickom náramku, podľa mňa to vyzerá elegantne. Je vidieť, že je pevný, takže nemám strach, že by praskol. Hodinky sú veľmi pekné, odporúčam ich.

Kluseczka

2024-06-07 09:05:31

Hodinky dámske Perfect Multifunction PF00454

100%
Hodnotenie: 5

Pekné, klasické hodinky, ideálne do kancelárie. Za túto cenu sú naozaj dobrou voľbou.

Yulia T.

2024-06-07 09:13:19

Hodinky Pánske Festina Timeless Chronograph F20636/4

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky sa dokonale hodia na biznis aj ležérny štýl a predovšetkým na dizajn. Odporúčam všetkým, ktorí chcú vyniknúť jednoduchosťou a eleganciou.

Paweł I.

2024-05-28 12:46:05

Hodinky Pánske Sturmanskie Arctica Automatic 2432-6829353

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky mimoriadnej krásy, jedinečného dizajnu, pútavé. Na obrázkoch to nie je vidieť, stojí za to si ich vyskúšať. Masívna konštrukcia, pôsobí veľmi solídnym dojmom, ale sú to skôr reprezentatívne hodinky, výstup. Na každodenné používanie je to škoda (pokiaľ človek nepracuje len v elegantnej kancelárii a nehrozí náraz, poškriabanie, potenie remienka a podobne).

Wojciech

2024-05-28 14:06:43

Hodinky Pánske Sternglas Hamburg Automatik S02-HH10-VI11

100%
Hodnotenie: 5

Mechanické automatické hodinky STERNGLAS HAMBURG AUTOMATIK nemajú vo svojej cenovej kategórii konkurenciu. Veľkosť ciferníka 42 mm, puzdro-ciferník z chirurgickej ocele 316L, zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu, odolný, spoľahlivý, presný japonský automatický strojček MIYOTA 8215, vintage kožený remienok, ručičky a indexy podsvietené luminiscenčnou technológiou Luminova, gravírovaná zadná strana puzdra s mapou centra Hamburgu, rýchla výmena remienkov, to všetko ponúka mikroznačka z Hamburgu. Hodinky pôsobia veľmi elegantne a vkusne, remienok Vintage a ciferník hodiniek zdôrazňujú nostalgický retro štýl týchto hodiniek. Jeho hanzový štýl je inšpirovaný meracími prístrojmi z námorného priemyslu. Metamorfóza hodiniek sa deje veľmi rýchlo vďaka expresnému spôsobu výmeny remienka, ako ukazuje priložená fotografia hodiniek s nainštalovaným oceľovým náramkom STERNGLAS SEGMENT STRAP pre moju recenziu. Kontakt s obchodom je veľmi dobrý bez ohľadu na to, akú formu si človek zvolí, t. j. telefón, chat alebo e-mail. Tovar je odoslaný veľmi rýchlo a v prípade nespokojnosti s výrobkom je vrátenie a vymáhanie bezproblémové.

luke85swierklany

2024-05-31 08:12:53

Hodinky pánske Festina The Originals Diver Professional F20662/3

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky sú vhodné na tanec aj ruženec. Na jednej strane drsňák s oceľovým plášťom so zafírovým sklíčkom odolným proti poškriabaniu a vztlakom 20 ATM určený na potápanie. Na druhej strane elegantný, nadčasový model od Festiny, ktorý si nájde cestu k mnohým pánskym outfitom. Testoval som ho v horách, pri bazéne aj v saune a z každého testu vyšiel bez ujmy. Nosil som ju spolu s niektorými neformálnymi outfitmi vo formálnejších situáciách a obstála aj v nich. Môžem ho s istotou odporučiť ako všestranného spoločníka na každodenné mužské úlohy.

Piotrek

2024-05-31 21:47:23

Pánske hodinky Casio "Tiffany" ciferník MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Hodnotenie: 5

Je to krásna, trendová farba.

Robson

2024-06-04 17:11:03

Hodinky Pánske Certina Aqua DS Action C032.451.11.057.00 (C0324511105700)

100%
Hodnotenie: 5

Super hodinky. Presné, odolné a predovšetkým vyzerajú skvele na zápästí.

asr

2024-06-05 07:38:34

Hodinky dámske Bowa Praha PH384-24-184M

100%
Hodnotenie: 5

Srdečne odporúčam, krásny model šperku. Prezentuje sa mega elegantne.

JOANNA

2024-06-05 08:54:20

Hodinky Dámske Cluse Boho Chic Petite SET CG10501

100%
Hodnotenie: 5

Som jednou z tých, ktoré majú veľký problém s výberom doplnkov. Preto som sa rozhodla pre súpravu hodiniek a náramku. Od značky Cluse som si ešte dokúpila prstene a musím povedať, že vyzerajú super!

Ema

2024-05-28 07:11:10

Hodinky dámske Daniel Wellington Quadro Lavender Mop 20 DW00100637

100%
Hodnotenie: 5

Bola som zamilovaná do týchto hodiniek, odkedy som ich prvýkrát uvidela! Majú nádherný fialový odtieň a sú veľmi jemné. Nerozlúčim sa s nimi ani na sekundu!

Amelka

2024-05-24 09:43:05

Hodinky dámske Timex Main Street TW2W18800

100%
Hodnotenie: 5

Práve som ho dostal a bol som ohromený. Hneď som sa musel podeliť o svoj názor. Ozdoby na ciferníku sú pekné, ale náramok je skutočný ohňostroj. Vyzerá ako drahý šperk. Perfektný pre straku, ako som ja.

Daria

2024-05-24 09:36:36

Hodinky dámske Sekonda Frangipani 40610

100%
Hodnotenie: 5

Som floristka z povolania a vášne, takže keď som videla tieto hodinky, vedela som, že boli vyrobené s ohľadom na mňa. Keď som ich vybrala z krabičky, prekvapila ma jedna vec, farba remienka a kvetu je sýtejšia ako na obrázku, dokonca krajšia.

Olcia

2024-05-24 09:16:38

Hodinky Pánske Certina Aqua DS Action Diver C032.807.11.051.00 (C0328071105100)

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi dobré hodinky s vysokým výkonom a kvalitou. Naživo vyzerajú skvele a skvele sedia na zápästí. Perfektná veľkosť, ani príliš veľké, ani príliš malé. Veľmi dobré spracovanie, pôsobí solídnym dojmom. Rezerva chodu výrazne cez tri dni, presnosť v mojom prípade +/- 3 sekundy za deň. Nevýhodou je priemerná luminiscencia, jednoznačne slabšia ako u Seiko diver, a len dve polohy mikroregulácie na zapínaní náramku.

Lukasz

2024-05-23 14:41:57

Hodinky Dámske Atlantic Elegance Square 29041.44.61L

100%
Hodnotenie: 5

Mám rád historické hodinky so štvorcovými obálkami. Výhodou tohto modelu je absolútny minimalizmus. Nemám rád prevahu formy nad obsahom. Tu máme príklad triedy a štýlu. Značku Atlantic oceňujem pre kvalitu jej spracovania.

Alicja

2024-05-24 08:26:02

Hodinky dámske Sekonda Frangipani 40610

100%
Hodnotenie: 5

Krásne hodinky, ideálne na jar.

Laura

2024-05-24 09:03:56

Hodinky dámske Adriatica Fashion A3130.126SQ

100%
Hodnotenie: 5

Predtým, ako prejdem k hodinkám, začnem s obchodom, ktorý odviedol skvelú prácu. Objednávku som dostala hneď na druhý deň, no poviem expresne, a objednávku som zadala o 13:00. Prišla v originálnom balení, zafóliovaná. Samotné hodinky sú veľmi elegantné a klasické. Zaujímavým prvkom je ciferník, ktorý má takú nepravidelnú farbu.

Natalia

2024-05-24 08:26:40

Hodinky dámske G-SHOCK Classic Women Sparkle of Winter GM-S2100WS-7AER

100%
Hodnotenie: 5

Musím priznať, že toto sú moje prvé vážne hodinky, ktoré kupujem, a som veľmi spokojný a so službou, ktorá mi pomohla vybrať tieto hodinky, a s doručením objednávky. Zásielka prišla na druhý deň po tom, ako mi banka schválila žiadosť o splátku. Zásielka bezpečne zabalená od začiatku do konca - dokonca na skle špeciálna fólia, aby sa pri preprave nepoškriabalo. Veľmi si cením a odporúčam tento obchod, pretože sa v hodinkách vyznajú ako nikto iný!

Marcelina

2024-05-24 08:29:09

Hodinky dámske Bowa Praha PH385-95-185M

100%
Hodnotenie: 5

Krásne, krásne, krásne a ešte krajšie! Najväčšou ozdobou je modrý ciferník, ktorý sa hodí k mojim očiam. Rýchle dodanie a dobrý výrobok odporúčam.

Beatka

2024-05-24 08:31:15

Hodinky dámske Zeppelin Flatline 8347-4

100%
Hodnotenie: 5

Nemyslel som si, že by sa mi takéto hodinky páčili. Dostala som ich k narodeninám a sú skvelé. Na fotkách to nevidno, majú vypuklé sklíčko, ktoré im dodáva kapitálny šmrnc. Veľmi elegantné, ľahké, tak akurát pre serióznu ženu!

Yoji

2024-05-24 08:32:32

Hodinky dámske Daniel Wellington Petite 28 DW00100685

100%
Hodnotenie: 5

Ženské a jemné hodinky. Najviac sa mi páčia kontrastné modré ručičky.

Gwiazdeczka

2024-05-24 08:33:17

Hodinky dámske Bowa Praha PH384-24-184M

100%
Hodnotenie: 5

S týmto modelom som veľmi spokojný. Vyzerá krásne a je funkčný. Nahrádza moje šperky, čo je pre mňa dôležité, pretože pokiaľ ide o doplnky, vyznávam minimalizmus.

Oliwka

2024-05-24 08:34:14

Položky 1 až 40 z celkového počtu 2807