Recenzie hodiniek

Recenzie hodiniek pre všetky značky

Prečítajte si recenzie našich zákazníkov na hodinky!

Hodinky unisex Casio Classic MQ-24-7B2LEG

100%
Hodnotenie: 5

Skvelé klasické hodinky. Za veľmi rozumné peniaze. Veľmi dobrý kontakt s predávajúcim. Rýchle dodanie. Ďakujem veľmi pekne celému tímu obchodu. A vrelo odporúčam

Świstak

2024-02-22 13:56:14

Hodinky unisex Casio Classic MQ-24-7B2LEG

100%
Hodnotenie: 5

Skvelé klasické hodinky. Za veľmi rozumné peniaze. Veľmi dobrý kontakt s predávajúcim. Rýchle dodanie. Ďakujem veľmi pekne celému tímu obchodu. A vrelo odporúčam

Świstak

2024-02-22 13:56:19

Hodinky Pánske Edifice Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Hodnotenie: 5

Super hodinky. Veľa funkcií. Krásne vyrobené. Objednávka dokončená s gravírovaním za dva dni. Vyjednávanie o cene Super a naozaj funguje, takže ak niekto zvažuje nákup od tejto spoločnosti, vrelo odporúčam , plná profesionalita . Ďakujem za rýchle dodanie.

Tomek

2024-02-22 19:12:32

Hodinky Pánske Festina Swiss Made Capsule F20007/2

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky vyzerajú krásne už na obrázkoch. Napriek tomu som po rozbalení balíka zažil veľmi príjemné prekvapenie. Vedel som, že si objednávam elegantné hodinky, ale až naživo vyzerajú naozaj skvele. Skvelé spracovanie, krásna prítomnosť, jemnosť modrých detailov na bielom a striebornom ciferníku s elegantným vzorom uprostred. Hodinky rozhodne vyzerajú oveľa drahšie, ako sú. Celok dopĺňa praktická a estetická krabička. Jednou z nevýhod bol spočiatku tuhý kožený remienok, ale po niekoľkých dňoch sa hodinky pohodlne usadili na zápästí. Expresná zásielka (hodinky som dostal na druhý deň po objednaní), balík veľmi dobre chránený. Určite odporúčam hodinky aj predajcu.

Łukasz

2024-02-20 17:02:01

Hodinky Dámske Bisset Noa II BSBE90SISX03BX

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi cool

Nataliia

2024-02-20 19:04:14

Hodinky Dámske Tissot Seastar 1000 T120.210.11.041.00 (T1202101104100)

100%
Hodnotenie: 5

Súhlasím s názorom používateľa Trevor31, skvelé hodinky pre 17 cm zápästie - to by som chcel dodať od seba. Pred časom sa objavili aj 40 mm verzie, ale v tomto prípade podľa mňa na takéto zápästie perfektne sedí 36 mm verzia.

vxrtal

2024-02-14 17:00:11

Hodinky Pánske Zeppelin 100 Jahre Zeppelin 7640-1

100%
Hodnotenie: 5

Super rýchle dodanie. Hodinky krásne ležia na ruke. Odporúčam nákup.

Adam

2024-02-09 07:40:36

Hodinky pánske Pacific X PC00467

100%
Hodnotenie: 5

Nevnucovaná elegancia v každodennom aj neobvyklom štýle. Skvelý doplnok k dámskej verzii a nápad na darček pre pár.

Sylwia

2024-02-06 17:48:28

Hodinky dámske Pacific S PC00425

100%
Hodnotenie: 5

Jemný, ale charakterný ciferník s perleťovým odtieňom dodáva hodinkám šmrnc. Skvele vyzerá s pánskou verziou (nápad na darček pre pár).

Sylwia

2024-02-06 17:53:40

Hodinky Dámske Perfect Fashion PF00232

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky podľa popisu, vyzerajú presne ako na obrázku. Výrobok pre malé a stredne veľké zápästia. Prišiel bez problémov.

Klaudiaaaaa

2024-02-06 17:56:23

Hodinky Pánske Orient Classic Automatic FAC08002F0

100%
Hodnotenie: 5

Bol som chorý z týchto hodiniek a nebol som sklamaný. Je to výnimočné.

Snoopy

2024-01-26 17:18:23

Hodinky dámske Bowa Praha PH384-04-184M

100%
Hodnotenie: 5

Zelená farba týchto hodiniek je skvelá. Videla som ich naživo v showroome vo Varšave a hneď sa mi páčili <3

Ania

2024-01-24 11:07:56

Hodinky Pánske Timex UFC Redemption TW5M53700

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi vydarený športový model na tréning aj turistiku v horách. Má kompas, od ktorého som nečakal, že bude fungovať takto dobre. Veľmi príjemné prekvapenie. Solídny model od Timexu, mám z neho dojem, že by mohol prežiť moje outdoorové dobrodružstvá.

Tomáš

2024-01-24 12:50:38

Hodinky Pánske Orient Contemporary Sun & Moon Automatic RA-AK0308L10B

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky som kúpila manželovi ako vianočný darček. Objednávka prebehla hladko, v balení bolo všetko vrátane dokumentácie. Značku Orient som predtým nepoznala, ale na fórach mala dobré hodnotenia, navyše nie je veľmi drahá a údajne si drží veľmi solídnu úroveň. Manžel bol skutočne nadšený, pretože, ako sa ukázalo, značku pozná. Chválil, že je japonská, dobre známa a jej hodinky sú vo všeobecnosti na vysokej úrovni. Osobne sa mi najviac páči okienko s vyznačenou časťou dňa a môj manžel si veľmi pochvaľuje mechanizmus. Ďalšie hodinky Orient si kúpim pre seba :)

Martina

2024-01-24 12:42:51

Hodinky Pánske Timex Q Reissue Digital TW2U72500

100%
Hodnotenie: 5

Tak tieto hodinky sú bomba! Veľmi mi pripomínajú futuristické hodinky z 80. a 90. rokov, keď som bol ešte malý. Timex priťahuje pozornosť, často dostávam otázku, čo sú to za hodinky. Musím priznať, že toto je v súčasnosti môj najobľúbenejší model. Veľmi pohodlný displej namiesto ciferníka, ktorý má ďalšie funkcie, ako sú stopky alebo budík. S týmto modelom sa môžete naozaj zastaviť v čase!!!

Peter

2024-01-24 12:26:17

Hodinky Dámske Bulova Classic Regatta 98L265

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky Bulova vlastním prvýkrát a myslím, že nie naposledy. Prvý dojem po otvorení balenia WOW! Krásne zabalené, krásna škatuľka, ktorú budem používať na uskladnenie svojich šperkov. Páči sa mi, že náramok kombinuje striebornú a zlatú farbu, pretože sa naozaj nikdy neviem rozhodnúť medzi týmito dvoma farbami. A to ako pri šperkoch, tak aj pri hodinkách. Hodinky sú veľmi jemné, majú malý obal a na zápästí vyzerajú elegantne. Zdanlivo obyčajný ciferník, no celkový dizajn mu dodáva niečo výnimočné. Podľa mňa sú elegantné! Perfektné do kancelárie aj do každodenného šatníka. Myslím, že sa bude výborne hodiť aj na väčšie výlety.

Marta

2024-01-23 11:03:38

Hodinky Pánske Adriatica Sapphire A1288.R117Q

100%
Hodnotenie: 5

Skvelé hodinky. Som spokojný 10/10. Výborná práca mechanizmu, aj keď od Adriatica by som nič iné neočakával. Dôveryhodná značka, ktorú mal môj otec a vždy si ju chválil. Osobne sú hodinky veľmi elegantné, majú to niečo, švajčiarsky nádych. Naozaj by som ich vrelo odporučil.

Adrian

2024-01-23 11:23:23

Hodinky Pánske Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.35.0.281.4 PL

100%
Hodnotenie: 5

Mám hodinky od 05.2023 a ja som sa neustále hádal ako prvý deň. Model je ideálny pre stredne veľké zápästie. Dodáva sa s rotomatom zadarmo a keďže to nie sú prvé hodinky, tak sa naozaj hodí. Samotné hodinky sú kvalitne spracované 10/10, ale aj tak je najlepšie to, čo na ruke nevidíte.

Norbert

2024-01-23 22:30:12

Vreckové Hodinky Festina Classic F2019/1

100%
Hodnotenie: 5

Krásne hodinky, malé, praktické a z dobrého materiálu. Prišli s už nastaveným časom a dátumom. Doručenie bolo rýchle hneď na druhý deň, retiazka je trochu netypická, určite sa hodí viac ku nohaviciam ako napr. k saku, ale to nie je problém. Určite odporúčam.

Dominik

2024-01-20 13:07:46

Hodinky Pánske Lip Churchill T24 671276

100%
Hodnotenie: 5

Za tieto peniaze sú to naozaj dobre vyrobené hodinky, ktoré si na nič nehrajú. Vydarená reedícia historického modelu, ktorá vyniká na pozadí väčšinou okrúhlych obálok.

Przemek

2024-01-18 10:31:52

Hodinky Pánske Venezianico Riserva di Carica 1321502C

100%
Hodnotenie: 5

Krásne hodinky, vytvára záujem

Maciej

2024-01-07 21:17:49

Hodinky pánske Zeppelin LZ120 Open Heart Automatic 8166-5

100%
Hodnotenie: 5

Očakával som pekné hodinky a dostal som krásne. Na moje prekvapenie strieborný obal, bordový ciferník a zlaté ručičky pôsobia fenomenálne. Hodinky pre každú ruku, od jemných a krehkých až po silné, ťažko stavané.

Artur

2024-01-05 00:06:35

Hodinky Pánske Timex Heritage Waterbury TW2U83700

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi univerzálne hodinky, pekný dizajn, aj keď je to vec vkusu. Dobre sa nosia. Niekedy pripomínajú hrkálku, ale je to predsa automat. Pre mňa to nie je nevýhoda. V skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotografii. Podľa mňa ideálny na prvý automat.

Iwo

2024-01-03 19:43:02

Hodinky dámske Fossil RILEY ES3203

100%
Hodnotenie: 5

Krásne hodinky, matka potešená darčekom

Olla

2023-12-24 19:40:21

Hodinky Pánske Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-3

100%
Hodnotenie: 5

Skvelá kvalita, skutočný skvost medzi presnými automatickými hodinkami! Vďaka svojim farbám a elegancii vyniknú a upútajú pozornosť, čo je viditeľné - takže ich nosenie je čistý pôžitok. Logo na remienku je príjemným doplnkom, ale predovšetkým ciferník, ktorý svojimi drážkami neskláňa hodinky do roviny, a farebná schéma, ktorá nie je jednotná, spôsobujú, že si tieto hodinky jednoducho nemožno neobľúbiť. Odporúčam ich rovnako na obchodné stretnutia, ale pokojne aj na každodenné nosenie.

Artur 'Eliot'

2023-12-20 20:23:50

Hodinky dámske Adriatica Classic A3578.5253Q

100%
Hodnotenie: 5

Super spoločnosť, dodanie super rýchlo, sen hodinky. Moje 35-ročné Adriatica odmietli slúžiť, ale na Vianoce už mám nové, z ktorých mám veľkú radosť.

ewa

2023-12-21 11:58:16

Hodinky Pánske Adriatica Automatic A2804.2213A

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi pekné klasické pánske hodinky. Navyše zabalené v elegantnej krabičke. Elegantné.

Miro

2023-12-13 15:07:14

Hodinky Pánske Timex Heritage Waterbury TW2V24900

100%
Hodnotenie: 5

Krásne a kvalitné hodinky od americkej spoločnosti Timex. Vrelo odporúčame. Veľmi dobre sedia na ruke.

Alex

2023-12-14 13:10:45

Hodinky Pánske Timex Heritage Waterbury TW2V24900

100%
Hodnotenie: 5

Krásne a kvalitné hodinky od americkej spoločnosti Timex. Vrelo odporúčame. Veľmi dobre sedia na ruke.

Alex

2023-12-14 13:10:45

Hodinky Pánske Timex Heritage Waterbury TW2U83700

100%
Hodnotenie: 5

Skvelý automat za veľmi dobrú cenu. Veľkosť zodpovedá súčasným trendom - 39 mm , na ruke sa veľmi dobre drží. odporúčam.

Era

2023-12-13 10:16:21

Hodinky Pánske Certina DS Jubile Gent Gold C902.451.46.011.00 (C9024514601100)

100%
Hodnotenie: 5

Vlastná trieda. Tieto hodinky nosím od včera a som nadšený! :)

Kuba

2023-12-08 05:23:37

Hodinky Pánske Certina DS Jubile Gent Gold C902.451.46.011.00 (C9024514601100)

100%
Hodnotenie: 5

Prémiové hodinky. Nosím ich od včera a som nadšený, švajčiarska trieda ! Odporúčam ;)

Kuba

2023-12-08 05:25:50

Hodinky Unisex Timex Essential Originals T2N794

100%
Hodnotenie: 5

Jeden z najkrajších darčekov, ktoré sa mi podarilo kúpiť manželovi. O tomto modeli sníval už minulý rok, ale bol zle dostupný. Nakoniec sa mi ho podarilo kúpiť :)

Ania

2023-12-08 08:18:36

Hodinky Dámske Tissot Lady Heart Powermatic 80 Flower T050.207.37.017.05 (T0502073701705)

100%
Hodnotenie: 5

Hodinky som si kúpil kvôli kvetu viditeľnému na 12. hodine, ktorý ich robí trochu "inými". Hodinky fungujú bezchybne, sú veľmi ženské a pôvabné, remienok, spočiatku tuhý, sa už prispôsobil môjmu zápästiu a sedí "ako uliaty". Tento model naozaj odporúčam, rovnako ako nákupy na Zegarowni.pl.

Agnieszka

2023-12-08 10:01:16

Hodinky Pánske Certina Aqua DS Action Day-Date C032.430.11.051.00 (C0324301105100)

100%
Hodnotenie: 5

Dobrý deň, to je skvelý hodinky, stojí za to vidieť to v reálnom živote, pretože je to oveľa pôsobivejšie, v mojom prípade je presnosť asi 1 sekunda za deň úžasné, plus 200m vodotesnosť, na ruke to vyzerá oveľa drahšie.

Wojtek B.

2023-12-10 07:46:45

Hodinky Dámske Tissot Lady Heart Powermatic 80 Flower T050.207.37.017.05 (T0502073701705)

100%
Hodnotenie: 5

Veľmi pekné, starostlivo spracované dámske hodinky. Kvetina meniaca farbu na 12. hodine dodáva hodinkám šarm a originalitu. Super zapínanie. Nosím ich s radosťou.

Agnieszka

2023-12-10 11:59:23

Hodinky pánske Timex Deep Water Automatic TW2W21000

100%
Hodnotenie: 5

Ideálne na surfovanie a rekreačné potápanie, ale remienok zo syntetickej gumy má špeciálnu športovú sponu (v skutočnosti veľmi zriedkavú, dokonca aj u potápačských hodiniek s vyššou úrovňou vodotesnosti), ktorá zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie vo vode.

Water78

2023-12-10 14:54:24

Hodinky unisex Sternglas Naos Cambridge British Racing Green Limited Edition S01-NAC22-BR01

100%
Hodnotenie: 5

Krásne klasické hodinky. Zelená farba nádherne ladí s farbou remienka a zlatého obalu. Vyzerajú ešte lepšie ako na fotografiách.

Arch76

2023-12-05 20:47:49

Hodinky Pánske Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-1

100%
Hodnotenie: 5

Elegancia spočíva v jednoduchosti. A presne taká je línia Zeppelin. Jediný pánsky šperk, ktorý je prijateľný pre každého bez výnimky. A Zegarownia je zárukou spokojnosti a partnerstva. Vrelo odporúčame!!!

Waldek

2023-12-06 18:14:16

Hodinky pánske Aviator Airacobra GMT V.1.37.0.308.5

100%
Hodnotenie: 5

Super dizajn od spoločnosti Aviator. Elegantné!

Tomasz

2023-12-01 12:07:45

Položky 1 až 40 z celkového počtu 3130