Tissot a Wilson uvádzajú na trh oficiálne hodinky pre fanúšikov WNBA. Objavte novú kolekciu Seastar

Tissot

Tissot a Wilson uvádzajú na trh oficiálne hodinky pre fanúšikov WNBA. Objavte novú kolekciu Seastar

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

27 máj 2024

Na oslavu dynamického rozvoja ženského basketbalu spájajú spoločnosti Tissot a Wilson svoje sily s profesionálnou americkou ženskou basketbalovou ligou WNBA a vytvárajú dve špeciálne edície modelov Seastar, ktoré predstavujú prvú oficiálnu kolekciu hodiniek venovanú ženskej basketbalovej lige. Hodinky Tissot Seastar Wilson® WNBA sú vybavené ikonickým 40-milimetrovým puzdrom z ušľachtilej ocele. V závislosti od preferencií si môžeme vybrať verziu s čiernym alebo strieborným ciferníkom.

  • Tissot a Wilson spájajú svoje sily s profesionálnou americkou ženskou basketbalovou ligou WNBA.
  • Výsledkom spolupráce sú dva modely hodiniek dostupné vo verziách s automatickou a quartzovou mechanikou.
  • Obe verzie sú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Hodinky Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition pre vo verziách automat a quartz

Hodinky Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.410.17.011.00 so strieborným ciferníkom pracujú s quartzovým strojčekom Renata 371, švajčiarskej výroby a sú vybavené indikátorom EOL batérie. Na druhej strane model Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.807.17.051.00 s čiernym ciferníkom zdobeným slnečným lúčom vyrezaným na prevádzku je poháňaný švajčiarskym automatickým strojčekom ETA C07.111, Powermatic 80 s rezervou chodu 80 hodín a s vyvažovacou pružinou Nivachron. Každý model je vybavený otočným rámčekom s 24-sekundovou stupnicou, ktorá označuje čas basketbalovej akcie. Tým sa zdôrazňuje úloha značky Tissot ako oficiálneho časomerača WNBA.

 Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition

Sada Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition s dvoma remienkami vyrobenými z materiálu používaného na zápasové lopty

Na zdôraznenie záväzku značky Wilson k tomuto športu sa každé hodinky dodávajú s dvoma vymeniteľnými remienkami vyrobenými z rovnakého prémiového kompozitného materiálu Evo-NXT, aký sa používa v oficiálnej zápasovej lopte. Farebná schéma remienkov zahŕňa sviežu bielu a klasickú oranžovú farbu s kontrastnými nápismi Wilson a WBNA. Systém rýchlej výmeny remienkov umožňuje bezproblémovú výmenu. Dizajn dopĺňa basketbalový motív vygravírovaný na zadnej strane obalu - na priehľadnom sklenenom kryte v automatickej verzii aj na kryte z nehrdzavejúcej ocele v quartzovej verzii.

 Náhrdelník Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition

Hodinky Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition sa vyznačujú vysokou triedou vodotesnosti.

Ciferníky hodiniek dopĺňajú veľké, ľahko čitateľné bodové a čiarové indexy a ručičky s povrchovou úpravou Super-LumiNova. Počítadlo dňa v mesiaci s dátumom je umiestnené na 6. hodine. Ciferník chráni pred poškodením vypuklé zafírové sklo odolné proti poškriabaniu s obojstrannou antireflexnou vrstvou. Hodinky majú skrutkovateľnú korunku a skrutkovateľný rámik, čo v kombinácii s vodotesnosťou 30 ATM umožňuje plávanie aj potápanie s fľašou s hodinkami na ruke.

Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition model
Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition na zápästí


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.