Tissot oslavuje 20. narodeniny línie Le Locle novým modelom v retro štýle

Tissot

Tissot oslavuje 20. narodeniny línie Le Locle novým modelom v retro štýle

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

08 január 2024

Švajčiarske hodinky sú známe svojou špičkovou kvalitou a považujú sa za najlepšie na svete. Jedným z popredných predstaviteľov skupiny hodiniek Swiss Made je nepochybne Tissot. Mara predstavila klasický model určený na oslavu 20. narodenín línie Le Locle, ktorá bola uvedená na trh v roku 2003 pri príležitosti 150. narodenín značky.

  • Švajčiarska značka Tissot oslavuje 20. výročie kolekcie Le Locle.
  • Pri tejto príležitosti boli na trh uvedené pánske a dámske modely Tissot Le Locle Automatic 20th Anniversary Edition.
  • Hodinky sú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Švajčiarske hodinárske umenie v retro štýle - hodinky Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80

Pánske hodinky Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80 SET T006.407.11.033.03 sú klasickým modelom v retro štýle. Názov kolekcie odkazuje na rodné mesto značky Tissot, ktoré leží v horách švajčiarskej Jury. Hodinky sú stelesnením klasického šarmu a skutočného hodinárskeho umenia. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nadčasovú eleganciu a švajčiarsku hodinársku tradíciu.

Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80

Odolnosť voči magnetickému poľu a pôsobivá rezerva chodu hodiniek Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80

Srdcom nového modelu je automatický strojček Swiss Made Powermatic 80 s 24 drahokamami, rezervou chodu 80 hodín a vlásenkovou pružinkou Nivachron. Vďaka nej je mechanizmus odolný voči nepriaznivým účinkom magnetických polí. Stojí za zmienku, že takáto pôsobivá rezerva energie ponúka vynikajúci výkon - hodinky budú ukazovať presný správny čas aj po 3 dňoch nenosenia. Fungovanie chronografu možno pozorovať cez priehľadné zadné puzdro.

Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80 decklid

Hodinky Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80 sa dodávajú s prídavným koženým remienkom.

Obal aj náramok hodiniek sú vyrobené zo striebornej ušľachtilej ocele 316L. Strieborný ciferník je inšpirovaný ciferníkom kostolných hodín v Le Locle. Zdobí ho precízne spracovaný detail ciferníka, ktorý je umiestnený v jeho strede a po jeho vonkajšom okraji. Číslice dopĺňajú indexy s rímskymi číslicami a dátum mesiaca umiestnený na 3. hodine. Ciferník je chránený pred vonkajšími vplyvmi zafírovým sklom. Výrobca uviedol na trh aj dámsku verziu modelu Tissot Le Locle Automatic 20th Anniversary Edition SET T006.207.11.036.01 s priemerom 29 mm, ktorá je zdobená 8 diamantmi. K týmto jubilejným modelom sa navyše dodáva kožený remienok v tmavomodrej farbe.

Tissot Le Locle 20th Anniversary Edition Automatic Powermatic 80 dámske


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.