-10%

NH35-1822945 Hodinky Pánske Sturmanskie Ocean Stingray Automatic Sturmanskie Ocean Stingray Automatic

898,00 € 808,00 € 90,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 898,00 € Instalments 0%: 15 x 53,87 € Pay for 30 days
Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Sturmanskie NH35-1822945

Hodinky Sturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945 sú robustné pánske hodinky, ktorých vysokú kvalitu potvrdzuje množstvo spokojných zákazníkov. Hodinky sú vybavené spoľahlivým japonským strojčekom Seiko kalibru NH35A, ktorého chod je založený na 24 drahokamoch. Telo hodiniek je vyrobené z odolnej nehrdzavejúcej ocele v modrej farbe. Ukazovateľ mesiaca umiestnený na 9. hodine vám umožní rýchlo zistiť aktuálny dátum. Minerálne sklíčko, ktoré pokrýva modrý ciferník hodiniek, je vysoko odolné voči typickým škrabancom, ktoré môžu vzniknúť pri každodennom používaní. Osvetlenie SuperLuminova je doplnkovou funkciou, ktorá umožňuje čítať čas aj v úplnej tme, a gumový remienok hodiniek je zodpovedný za ich pohodlné nosenie. Súčasťou balenia je aj prídavný remienok z prírodnej kože. Vodotesnosť hodiniek Sturmanskie Ocean Stingray je 30 ATM, čo znamená, že voda prístroj neohrozí ani pri vážnom postriekaní či dokonca potápaní.

Značka Sturm

História

Shturmanskie je značka, ktorá si dokázala vybudovať dobré meno medzi všetkými milovníkmi hodiniek. Treba pripomenúť, že počas prvého letu do vesmíru mal Jurij Gagarin počas štartu na ruke práve hodinky Shturmanskie. Nie bezdôvodne - Shturmanskie boli od začiatku určené pre pilotov a v prvých rokoch hodinky dostávali výlučne absolventi vojenskej leteckej školy v Sovietskom zväze. Takže museli byť najlepšie - a to sa nezmenilo!

zegarek-meski-sturmanskie-ocean-stingray-automatic

Funkcie hodiniek Shturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945:

Nehrdzavejúca oceľ použitá pri výrobe zariadenia zaručuje vysokú odolnosť hodiniek a zároveň zaručuje, že hodinky budú vyzerať ako nové aj po mnohých rokoch. Dopĺňa ju minerálne sklíčko, ktoré je odolné voči poškriabaniu a vrypom. Okrem toho sú hodinky vybavené:

  • neuveriteľne presným strojčekom Seiko s automatickým náťahom (kaliber NH35, 24 drahokamov) s možnosťou manuálneho naťahovania. Tieto hodinky sa v skutočnosti nikdy nezastavia: automatický mechanizmus zabezpečuje nepretržité naťahovanie hodiniek ručným pohybom (kyvadlo umiestnené v hodinkách napína pružinu).
  • Funkcia dátumu pre deň v mesiaci, ktorá sa nachádza na 9. hodine.
  • Luminiscenčná vrstva Super-LumiNova.
  • Skrutkovacia korunka a rámček.
  • Otočný rámček.
  • Vymeniteľný remienok z pravej kože.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť nastavená na 30 ATM - hodinky sú odolné voči poškodeniu aj pri plávaní a potápaní v hĺbke až niekoľko desiatok metrov.

Záruka

Hodinky Sturmanskie Ocean Stingray NH35-1822945 sa dodávajú s originálnou krabičkou a vzťahuje sa na ne dvojročná záruka.

Box a záruka

Čo je v krabici?

  • Originálne značkové balenie Shturmans
  • Manuál
  • Certifikát originality / Záručný list = podpora centrálneho servisného oddelenia Szturmanskie
  • a potvrdenie originality hodiniek

Viac informácií Sturmanskie NH35-1822945

Model NH35-1822945
EAN 4650099741795
Výrobca Sturmanskie
Pre koho Pánske
Záruka 2 roky
Vodotesnosť 300 metrov
Strojček Automatický
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 47.00 mm
Hrúbka púzdra 15.00 mm
Farba ciferníka Modrá
Sklíčko Minerálne
Typ remienka Plast
Farba remienka Modrá

Recenzie o Sturmanskie Ocean Stingray Automatic NH35-1822945

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu