Dva nové modely Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition s námorníckym nádychom

Sternglas

Dva nové modely Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition s námorníckym nádychom

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

12 jún 2023

Značka Sternglas predstavuje dvoje nových hodiniek z kolekcie Asthet Edition Lumare. Oba modely sú limitované na 750 kusov a majú ciferník v pôsobivej modrej farbe. Sofistikovaný dizajn s konkávnym ciferníkom, vypuklým zafírovým sklíčkom a japonským strojčekom Miyota 9015 umožnil skonštruovať obal hrubý len 8,5 mm. Na výber sú modely s koženým remienkom a náramkom z nehrdzavejúcej ocele.

  • Značka Sternglas predstavuje dva nové modely Asthet Lumare Automatic Limited Edition, limitované na 750 kusov.
  • Hodinky zaujmú intenzívnym modrým konkávnym ciferníkom.
  • Vďaka použitiu oceňovaného supertenkého dizajnu Asthet má obal hrúbku len 8,5 mm.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Limitovaná edícia hodiniek Sternglas Asthet Lumare Automatic s ultratenkým dizajnom a tenkou obálkou

Modré konkávne ciferníky nových modelov hodiniek Sternglas z kolekcie Lumare sú inšpirované fascinujúcim fenoménom morskej luminiscencie. Na ich konštrukciu bol použitý oceňovaný superštíhly dizajn Asthet. Vysokokvalitný automatický strojček Miyota pracuje v plášti z ušľachtilej ocele 316L. Má 42-hodinovú rezervu chodu, funkciu stopiek a sekúnd a ukazovateľ dátumu. Zvyčajne platí, že čím plochejší mechanizmus, tým drahšie hodinky. V tomto prípade sa vďaka premyslenému dizajnu kaliber 9015 zmestil do obálky vysokej len 8,5 mm - bez toho, aby zasiahol do vyššieho cenového segmentu.

 Sternglas Asthet Lumare

Námornícka inšpirácia limitovanej edície hodiniek Sternglas Asthet Lumare Automatic

Hodinky využívajú tvrdé zafírové sklíčko na ochranu ciferníka pred vonkajšími vplyvmi, ktoré sa zvyčajne vyskytuje medzi luxusnými hodinkami. Ciferník je dokonale viditeľný aj na jasnom slnečnom svetle vďaka dvojitej antireflexnej vrstve.

sternglas Asthet Lumare

Predná a zadná strana obalu Sternglas sú leštené, zatiaľ čo bočné strany sú brúsené. Zámerom výrobcu bolo, aby hodinky týmto spôsobom pripomínali more: raz sú pokojné a hladké, inokedy rozbúrené a matné. Meniaca sa úprava obalu mu dodáva jedinečný vzhľad, ktorý ponúka oku veľkú rozmanitosť. Okrem toho je zadná strana puzdra zdobená motívom vlny. Podľa našich preferencií si môžeme vybrať medzi hodinkami Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition s oceľovým náramkom alebo Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition s koženým remienkom.

sternglas Asthet Lumare

Japonský prémiový automatický strojček Miyota 9015 nepotrebuje batérie - prirodzený pohyb ruky nositeľa spôsobuje kmitanie rotora, a tým aj strojčeka. Vďaka 28 800 A/h (vibráciám za hodinu) sa sekundová ručička pohybuje po konkávnom ciferníku mimoriadne plynulo. Hodinky budú čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk!

Sternglas Asthet Lumare


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.