Sternglas

Sternglas

Sternglas

História dizajnu na zápästí: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

11 marec 2024
Spoločnosť Sternglas uviedla na trh štyri limitované modely hodiniek Naos Edition Bauhaus III, ktoré predstavujú modernú interpretáciu étosu Bauhausu. Vynikajú jednoduchosťou a eleganciou, pričom ponúkajú aj praktické funkcie, ako je povrchová úprava Super-LumiNova a zafírové sklíčko s dvojitou antireflexnou úpravou. Hodinky ponúkajú rôzne varianty remienkov vrátane exkluzívneho remienka s geometrickým vzorom Bauhaus, elegantného kovového náramku a dvoch remienkov z kozej kože.

Hodinky Sternglas sú nemecká značka, známa svojim minimalistickým dizajnom a vysoko kvalitným spracovaním. Ak sa chcete o hodinkách Sternglas dozvedieť viac, prečítajte si o nich na oficiálnom blogu Hodinkovna.

Blog o hodinkách Sternglas – zaujímavé fakty, recenzie, novinky

Náš oficiálny blog je miestom, kde zhromažďujeme zaujímavé fakty, recenzie našich testerov a zoznamy najzaujímavejších hodiniek Sternglas špeciálne pre vás. Pripravujeme praktických sprievodcov, kontrolujeme novinky o značke a píšeme o nových produktoch. Ak sa chcete o hodinkách Sternglas dozvedieť viac, odporúčame vám náš blog.

Sternglas znamená klasické línie, jasné ciferníky a pevné materiály vytvárajú elegantné hodinky, ktoré priťahujú tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a funkčnosť. Ide o spojenie tradície a moderného prístupu k hodinárstvu. Viac o značke Sternglas nájdete na našom blogu.