Hodinky pre vaše dieťa - funkčný darček na Deň detí

Rady

Hodinky pre vaše dieťa - funkčný darček na Deň detí

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

26 máj 2023

Hranica medzi jarou a letom je zvláštnym, radostným okamihom, ktorý sa spája s novým životom a detskou spontánnosťou. Niet divu, že Deň detí sa začína v júni, keď chceme malým, ale takým dôležitým ľuďom v našom živote ukázať, aký význam pre nás každý deň predstavujú. Dnešné deti nepotrebujú len pozornosť a zábavu, ale aj funkčné zariadenia. Preto predstavujeme hodinky, ktoré sa na detskom zápästí určite dobre uplatnia.

Prečo sú hodinky fantastickým nápadom na darček ku Dňu detí?

Hodinky pre deti sú ideálnou voľbou predovšetkým preto, že plnia dve mimoriadne dôležité funkcie: uspokojujú potreby rodiča a prinášajú radosť jeho dieťaťu. Vďaka rôznym funkciám, ktoré zabezpečujú bezpečnosť mladých ľudí (keď dospelí nie sú nablízku), si dospelí môžu vydýchnuť s pocitom, že v prípade núdze dostanú rýchle informácie na vlastné inteligentné hodinky alebo telefón. Takáto elektronická pomôcka zároveň poskytne potešenie nielen najmenším deťom, ale aj tínedžerom, ktorí potrebujú ďalšie príslušenstvo na zabezpečenie záujmu svojich rovesníkov.

Smartwatch pre dieťa ako darček

Ktoré hodinky budú pre vaše dieťa najlepšie?

Nižšie uvádzame niekoľko modelov, ktoré sa hodia do zbierky osoby, ktorú chcete v tento výnimočný deň obdarovať hodinkami. Nasledujúci zoznam obsahuje výrobky pre mladšie deti aj pre dorastajúcich mladých dospelých oboch pohlaví. Navyše tu nájdete nielen analógové hodinky pre deti, ale aj praktické inteligentné hodinky.

Garett Kids Focus 4G RT - inteligentné hodinky pre deti za dobrú cenu

Hľadáte prvé inteligentné hodinky pre svoje dieťa? Nechcete preplácať? Hodinky Garett sú odpoveďou na vaše požiadavky. Hodinky Garett Kids Garett Kids Focus 4G RT sú dokonalým príkladom spojenia funkčnosti a detského štýlu. Prostredníctvom dotykového displeja a synchronizácie s telefónom cez Bluetooth môžete využívať možnosti, ako je bezplatná aplikácia Garett Tracker, geoohradenie, GPS alebo funkcia, ktorá umožňuje skontrolovať na mape trasu, ktorú používateľ inteligentných hodiniek prešiel. Táto možnosť vám určite uľahčí starostlivosť o bezpečnosť vášho dieťaťa. Okrem toho sú inteligentné hodinky Garett vybavené možnosťou uskutočňovať videohovory, ovládať hudbu na telefóne, monitorovať spánok alebo počítať kroky. Má tiež tlačidlo SOS.

garett kids focus 4g

Komiksové inšpirácie Swatch. Farebné hodinky Swatch Peanuts

Na druhej strane, ak hľadáte analógový model, vaše dieťa poteší model od značky Swatch, ktorá sa špecializuje na výrobky pre najmenších. Predstavujeme vám hodinky Swatch Peanuts Hee Hee Hee, ktoré pozostávajú z obalu z kvalitného modrého plastu, silikónového remienka rovnakej farby a ciferníka s veľkým obrázkom usmievavého Snoopyho, ktorý vášmu dieťaťu určite zlepší náladu každý deň. Ciferník je pokrytý hessalitovým sklom, ktoré bude chrániť ciferník počas hry. Model funguje pomocou quartzového strojčeka napájaného batériou.

Swatch arašidy hee hee

Hodinky G-SHOCK Original Octagon Carbon - klasika z obdobia komunizmu.

Každý chlapec ocení darček, akým sú hodinky G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER. Hodinky tejto značky sú obľúbené u detí aj dospelých. Niet divu, pretože vyzerajú senzačne nielen na pánskych zápästiach. Navrhované hodinky Casio sú udržiavané v čiernych farbách. Ich dizajn pozostáva z puzdra v charakteristickom tvare značky "CasiOak", zodpovedajúceho remienka a multifunkčného displeja. Vodotesnosť 200 m znamená, že výrobok nepoškodí nielen plávanie, ale ani potápanie v malých hĺbkach.

G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER

Vector Smart Kids skvelý darček pre hráčov

Inteligentné hodinky Vector Smart Kids budú pre mladých herných nadšencov určite vhodným darčekom. Model má zabudovaných 8 hier: Candy Crush, 2048, basketbal, domáce zvieratko, puzzle, let lietadlom, automobilové preteky a bludisko. Ide však o inteligentné hodinky, ktoré pomôžu aj pri starostlivosti o zdravie. Má počítadlo krokov, časy aktivít a tréningov, monitor srdcového tepu, monitorovanie spánku, 5 zabudovaných športov, dvojitý teplomer (telesná a vonkajšia teplota) a dychové cvičenia na rýchlu relaxáciu. Dotykový displej, ovládanie hudby, oznámenia z telefónu, viacero ciferníkov na výber a možnosť výmeny remienka robia z týchto inteligentných hodiniek Vector atraktívny darček.

vektorové inteligentné deti

Návrat do minulosti s hodinkami Casio Vintage Iconic

Ak plánujete darček pre o niečo starších tínedžerov, oplatí sa zaujímať o sériu Casio Vintage, ktorá sa v posledných mesiacoch teší mimoriadnej obľube u dospievajúcich zákazníkov. Hodinky Casio VINTAGE Iconic dokonale doplnia akýkoľvek outfit dievčat aj chlapcov. Model sa skladá z plastového obalu a oceľového náramku striebornej farby spolu s obdĺžnikovým displejom v retro štýle. Celkový dizajnklasický vzhľad, ktorý zvýrazní každý outfit, či už elegantný alebo ležérny.

casio vintage

Detské hodinky - prvá pamiatka

Deň detí je fantastickou príležitosťou obdarovať mladých ľudí špeciálnym predmetom, ako sú hodinky, spolu s časom. Jeho funkčnosť spočíva nielen vo vybavení týchto výrobkov, ale aj v ich dizajne, ktorý musí byť dokonale prispôsobený potrebám detí a mladých ľudí. Neváhajte a pozrite si teraz našu ponuku ešte väčšieho množstva chlapčenských a dievčenských výrobkov, z ktorej si určite vyberiete ten ideálny pre svojho drobca.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.