BABY-G Salor Moon a G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Pozrite si limitované edície od spoločnosti Casio

Novinky

BABY-G Salor Moon a G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Pozrite si limitované edície od spoločnosti Casio

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

09 marec 2023

V tomto krátkom sprievodcovi novinkami Casio nájdete nové limitované edície, ktoré možno poznáte. Japonská značka už roky čerpá z popkultúry, symbolov streetwearu. V ponuke sú hodinky s originálnymi potlačami. Ak ste nesledovali ponuku japonskej značky alebo hľadáte niečo skutočne originálne, určite si pozrite štyri hodinky z kolekcií BABY-G a G-SHOCK!

  • Dvoje hodinky odkazujú na 90. roky minulého storočia, sú to BABY-G Sailor Moon a G-SHOCK G-Universe s postavičkami z bývalej série Master of G.
  • Objavila sa aj limitovaná edícia hodiniek s potlačou Zeme pri pohľade z vesmíru.
  • Pre fanúšikov streetwearu a špecializovaných módnych značiek je tu kolabo G-SHOCK x FUTURE
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

BABY-G x SAILOR MOON

Čarodejnica z Mesiaca je určite jednou z najobľúbenejších rozprávok milénia. Každý, kto vyrastal v deväťdesiatych rokoch, pozná bojovníčku Usagi v jej charakteristickej uniforme a s blond koníkmi. Je to symbol detstva a popkultúry, ku ktorému sa oplatí vrátiť. Ponorme sa teda do sentimentu s limitovanou edíciou BABY-G SAILOR MOON BA-110XSM-2AER. Kúzlo detailov odráža transformačné schopnosti, ktorými disponuje čarodejnica Mesiaca. Na remienku je potlač atribútov Sailor Moon - červené a modré srdcia, výrazné žlté hviezdy a mesiace. Tie sa nachádzajú aj roztrúsené po prvkoch ciferníka vrátane špeciálne tvarovaných zlatých ručičiek. A to nie je všetko! Po otočení hodiniek uvidíme na zadnej strane puzdra skvelú rytinu so siluetou hrdinky. Výrobky BABY-G sa tradične vyznačujú konštrukciou odolnou voči nárazom. Medzi funkcie hodiniek Sailor Moon patrí: - funkcia hodiniek Sailor Moon: 5 denných budíkov, stopky, časovač, svetový čas. Celé hodinky sú zabalené v zberateľskej plechovke.

Hodinky Baby-G Sailor Moon BA-110XSM-2AER

G-SHOCK Earth. Vytlačiť Zem z pohľadu z vesmíru

Každý by sa chcel pozrieť na Zem z vesmíru. Dnes tak môže urobiť každý z ktoréhokoľvek miesta na Zemi, ak sa pozrie na hodinky Casio G-SHOCK Earth Theme GM-110EARTH-1AER z limitovanej edície. Ide o dizajn, ktorý poskytuje zaujímavý vizuálny zážitok. Ciferník a oceľový rámček obálky realisticky odrážajú obraz Zeme. Ak sa pozrieme pozorne, môžeme vidieť obrysy pevniny, oceánov, oblakov a dokonca aj satelitu! Dizajnéri spoločnosti G-SHOCK si dali záležať na farebnom prevedení. Oceánsku hĺbku dosiahli nanesením modrej iónovej vrstvy na oceľové prvky obálky. Veko zdôrazňuje pôvod značky Casio - je na ňom vyrytý obrázok Zeme pri pohľade zhora so zachytenou centrálnou časťou Japonska. Ako každý G-SHOCK aj tento model má nárazuvzdornú konštrukciu, ukazuje čas, svetový čas, má budíky, podsvietenie. Analógovo-digitálny ciferník umožňuje odčítanie dátumu a stopiek. Hodinky budú čoskoro v ponuke nášho obchodu.

Hodinky G-SHOCK Earth GM-110EARTH-1AER

G-SHOCK Universe. Postavy zo starých hodiniek Master of G.

Fanúšikovia značky G-SHOCK si teraz môžu zaobstarať hodinky Casio G-SHOCK G-UNIVERSE DW-5600GU-7ER so staronovou potlačou, na ktorej sú všetky postavičky z radu Master of G. Fanúšikovia série si pravdepodobne pamätajú ikonické rytiny na ciferníkoch hodiniek, ktoré sa zároveň stali symbolmi špeciálnych funkcií hodiniek. Fanúšikmi obľúbená žabka zo seriálu FROGMAN sa objavila na hodinkách DW-6300 z roku 1993 a na ich zadnej strane sa nachádzalo potápačské vybavenie, keďže hodinky mali vybavenie vhodné pre potápačov. Ďalším príkladom by mohol byť krtko z prvých hodiniek MUDMAN DW-8400, ktorý sa tuneluje pomocou kladiva. Mačka vyrytá na hodinkách GW-9400 RANGEMAN odkazovala na sulvival účel tohto modelu (bol vybavený kompasom, barometrom a teplomerom). Nové hodinky kombinujúce všetky symboly Master of G boli vyrobené v limitovanej edícii, ktorá bude čoskoro k dispozícii v našom obchode.

Hodinky G-SHOCK G-Universe DW-5600GU-7ER

G-SHOCK x Future pre fanúšikov streetwearu

Najnovšie obmedzenie pochádza zo spolupráce s francúzskou streetwearovou značkou FUTURE. Základom pre hodinky G-SHOCK "CasiOak" Futur GA-2100FT-8AER je kolekcia Carbon Core Guard s osemhranným obalom. Hodinky predstavujú futuristický štýl. Tvoria ho priesvitné plastové prvky v odtieňoch sivej farby pre monochromatický efekt. Dizajn zdôrazňuje pôvod módnej značky, pričom na ukazovateli dňa v týždni sú zakomponované farby francúzskej vlajky.

Hodinky G-SHOCK s obmedzeným počtom kusov Earth, Universe, Futur


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.