Prichádza slnko alebo slnečnejšia verzia klasického modelu Naos od Sternglasu

Sternglas

Prichádza slnko alebo slnečnejšia verzia klasického modelu Naos od Sternglasu

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

22 august 2023

Sternglas je renomovaná značka, ktorej hodinky určite oslovia milovníkov štýlu Bauhaus a kvalitného remeselného spracovania. Hodinky tejto nemeckej výroby sú dokonalou kombináciou dokonalého dizajnu a odolnosti. Značka predstavila klasický model Sternglas Naos v mimoriadne letnej, oživenej verzii.

  • Sternglas predstavuje novú, sviežu a výnimočne letnú verziu klasického modelu Naos.
  • Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition sú optimistické a slnečné hodinky najvyššej kvality s dokonalým dizajnom a... intenzívne žltým ciferníkom.
  • Hodinky sú dostupné na stránke Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Sternglas a ich nový model hodiniek Naos - prečo sa rozhodli pre žltú farbu?

Čo majú spoločné newyorské (ale nielen) taxikárske pole plné slnečníc a roj včiel? Nuž, sú žlté. Ale prečo? Údajne žiadna farba nepriťahuje toľko pozornosti ako intenzívna žltá. A práve preto značka.

Sternglas Naos Edition Yellow Limitovaná edícia automatická a quartzová

Jedinečné farby, žiarivý dizajn - Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition

Nový model Sternglas Naos Edition Yellow S01-NAY23-NY01 odkazuje na slogan "Leto vždy na vašom zápästí". Mierne zakrivený ciferník tohto modelu bol jemne upravený do matnej žltej farby, ktorá okamžite upúta pozornosť a vyčarí úsmev na tvári. Je to štýlový doplnok, ktorý sa stane radostne žiariacim stredobodom pozornosti, len čo ho budete mať na zápästí. Limitovaná edícia Sternglas Naos Edition Yellow je symbolom precíznosti a nezameniteľnej, štruktúrovanej estetiky, ktoré sú pre hodinky Sternglas charakteristické. Nový model je vyrobený z ušľachtilej ocele 316L. Žiarivo sfarbený ciferník chráni dvojité vypuklé zafírové sklíčko, ktoré je odolné proti poškriabaniu. To zaručuje jeho odolnosť a robustnosť. Stupeň vodotesnosti 5 ATM znamená, že ho možno bezpečne nosiť v silnom daždi alebo pri hre v bazéne.

Sternglas Naos Edition Yellow Limitovaná edícia ciferníka a zadnej strany puzdra

Slnečná a jedinečná limitovaná edícia Sternglas Naos Edition Yellow s certifikátom pravosti

HodinkySternglas Naos Edition Yellow majú veľkosť 38 mm a quartzová verzia má zadnú stranu puzdra zdobenú jedinečným gravírovaním so žltými a sivými akcentmi. Hodinky zakladajú svoj chod na švajčiarskom quartzovom strojčeku Ronda 714, ktorý zaručuje presné meranie času. Remienok je vyrobený z materiálu Cordura, ktorý je odolný voči potu a nečistotám a zaručuje maximálne pohodlie pri nosení, najmä počas horúcich dní. Je preto ideálny na letné dobrodružstvá. Vďaka systému rýchlej výmeny remienka možno remienok ľahko vymeniť za iný bez použitia náradia. Každý kus je individuálne očíslovaný, čo mu dodáva na charaktere. Certifikát pravosti potvrdzuje jedinečnosť každého modelu. Vďaka modelu Naos Edition Yellow sa určite budete cítiť ešte bližšie k slnku. Hodinky sú k dispozícii aj vo verzii s automatickým strojčekom Miyota 8215 a priehľadným zadným krytom.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition na zápästí

Ocenená limitovaná kolekcia Sternglas Naos Edition Yellow vás priblíži k slnku

Hodinky Sternglas Naos Edition Yellow sú vyhlásením pozitívneho pohľadu na život a pripomienkou, že život je plný možností. Za zmienku stojí, že kolekcia Naos už bola ocenená prestížnym ocenením iF Design Award 2020. Nová edícia Naos Yellow v sebe spája všetko, čo by ste od hodiniek Sternglas očakávali: kvalitu, precíznosť, bezkonkurenčnú estetiku a, samozrejme, vynikajúci pomer ceny a kvality.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition predná časť a veko


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.