Tenké pánske hodinky - pozrite si naše návrhy!

TOP

Tenké pánske hodinky - pozrite si naše návrhy!

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

03 január 2024

Dokonale sa hodia k obleku a elegantnej košeli. Sú znakom triedy a mužného dobrého vkusu. Hovoríme, samozrejme, o tenkých pánskych hodinkách, t. j. hodinkách s tenkým puzdrom. Na trhu je veľa modelov, ktoré spĺňajú požiadavky pánov. Tie sú k dispozícii aj v našom obchode. Tu sú tie, o ktorých si myslíme, že budú dokonalým doplnkom pre každého elegantného muža dodržiavajúceho pravidlá etikety obliekania.

Obchodný charakter tenkých hodiniek

Bez ohľadu na technologický pokrok budú tradičné analógové hodinky vždy dôležitou súčasťou vášho imidžu. V biznise sú tenké pánske hodinky už roky neoddeliteľnou súčasťou elegantného outfitu. Na jednej strane sú diskrétnym doplnkom, ktorý sa schová pod manžetu košele, a na druhej strane upútajú pozornosť vždy, keď ich zbadáme na mužskom zápästí. Hodinky sú teda prvkom, ktorý definuje materiálne postavenie, vkus a životný štýl ich majiteľa. Parafrázujúc známe príslovie: "Ukáž mi svoje hodinky a ja ti poviem, kto si".

Osvedčená voľba - klasické hodinky Roamer Slim-Line

Ako prvá je tu spoločnosť Roamer so svojou ikonickou kolekciou Slim-Line, v ktorej nájdete celý rad tenkých hodiniek v zlatej, striebornej farbe, na remienku a mnoho ďalších zaujímavých možností. Pánske hodinky Roamer Slim-Line Classic 512833 41 45 20 sú klasikou, ktorej elegancia, ergonómia a švajčiarsky pôvod z nich robia skvelý doplnok na príležitosti, do obleku alebo na stretnutia. Jeho plášť má hrúbku len 7 mm a štandardnú šírku 40 mm. Predná strana, resp. ciferník, má lesklú povrchovú úpravu so slnečným výbrusom a jeho sklíčko je zafírové.

Hodinky Roamer s tenkou obálkou

Švajčiarske hodinky s tenkou obálkou - Certina Caimano

Nemôžeme vynechať našu obľúbenú značku Certina, ktorá má vybudovanú základňu zákazníkov. Certina je symbolom skvelého, moderného a dynamického dizajnu v kombinácii s inováciami a kvalitou. Pánske hodinky Certina Urban DS Caimano, presne ako napovedá názov, sú vybavené systémom Double Seciurity, čo je zosilnenie strategických komponentov a zdvojenie plomb, vďaka čomu sú tieto hodinky odolné voči nárazom. A to všetko v tenkom 8 milimetrovom puzdre z nehrdzavejúcej ocele 316L. Hodinky Certina Camino C035.410.11.037.00 sú v striebornej farbe, ktorá sa bude dokonale hodiť ku košeli alebo obleku.

Muž v bunde s hodinkami Certina Caimano

Francúzska elegancia v hodinkách Herbelin Newport Slim

Je čas na návrh od francúzskej značky Herbelin. Hodinky sú kvintesenciou triedy, nadčasovosti a skvelého dizajnu, ktorý dokonale odráža francúzsku eleganciu. Rad Herbelin Newport Slim ponúka tenké hodinky s hrúbkou 7 mm. Zoznámte sa s hodinkami Herbelin 12722AP15, ktoré okrem elegantného dizajnu disponujú aj funkčným strojčekom. Nositeľ si môže na ciferníku prečítaťfázu mesiaca, ako aj deň v týždni a deň v mesiaci. Ďalším zaujímavým prvkom je charakteristické spojenie obálky a remienka, ktoré posúva dizajn týchto hodiniek na novú úroveň.

Hodinky Herbelin na mužskom zápästí

Tissot Everytime Large, nesporný bestseller

Na úplný záver nám zostávajú hodinky Tissot, ktoré sa hodia doslova vždy. Pánske hodinky Tissot Everytime Large T109.610.16.031.00 sú v pomere 42 mm v priemere a 6,50 mm hrubé v puzdre. Vnútro ukrýva švajčiarsky strojček ETA s funkciou indikátora EOL batérie. Rovnako ako pri predchádzajúcom návrhu je tu čistý dizajn, ktorý si ešte viac podmaňuje klasické strieborno-čierne farebné prevedenie. Hodinky, ktoré sú ideálne na každodenné nosenie, do práce, na večer aj k obleku. Z dobrého dôvodu sa stali jedným z najpredávanejších modelov.

Hodinky Tissot na zápästí muža s rukou vo vrecku

Hodinky s tenkou obálkou. Objavte ďalšie modely

Už poznáte niekoľko príkladov hodiniek s tenkou obálkou. Samozrejme, existujú aj ďalšie! Značky s obľubou vytvárajú špeciálne kolekcie založené na tenkých obálkach. Nájdete ich najmä v sortimente švajčiarskych hodiniek, ale ponúkajú ich aj známe módne značky, ako napríklad Michael Kors. Ponuka je široká. Ak by ste chceli preskúmať ďalšie modely, navštívte našu webovú stránku alebo nás navštívte v našom papiernictve.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.