Bestseller

TS-108673 Hodinky Pánske Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black

Hodnotenie zákazníkov: 5
271,82 € Pay for 30 days
Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Traser TS-108673

Zegarek męski Traser TS-108673 to model w stylu wojskowym. W swojej pracy bazuje on na mechanizmie kwarcowym. Model posiada czarną kopertę z kompozytu, polimeru zbrojonego włóknem szklanym. Tarcza zegarka osłonięta została szkiełkiem szafirowym, które chroni model przed zarysowaniami. Czarny pasek wykonany jest z materiału tekstylnego NATO. Zegarek wykorzystuje unikalną technologię trigalight - podświetlenie rurkami trytu. Zegarek posiada także powłokę antyrefleksyjną, której działanie polega na niwelowaniu odbicia światła. Zegarek wyposażony jest w datownik wskazujący aktualny dzień miesiąca. Model wyposażony został w mechanizm Shock Resistance, który zapewnia odporność na trudne warunki. Wodoszczelność na poziomie 200 metrów pozwala na branie prysznica, pływanie czy nawet nurkowanie z butlą na niewielkie głębokości.

Čo je v krabici?

  • 2-ročná záruka poskytovaná distribútorom hodiniek Traser
  • Návod na použitie
  • Krabica so značkou Traser

Viac informácií Traser TS-108673

Model TS-108673
EAN 7630027704136
Výrobca Traser
Pre koho Pánske
Záruka 2 roky - medzinárodná + 4 roky - v rámci Poľska + 10 rokov - na Trigalight
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Kompozit
Priemer púzdra 44.00 mm
Hrúbka púzdra 14.50 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Minerálne
Typ remienka Textilný
Farba remienka Čierna

Recenzie o Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black TS-108673 (2)

Hodnotenie zákazníkov: 5
Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:
  1. 25. 4. 2023
    100%
    Hodinky sú fantastické. Krásne vyrobené, robustné a zároveň veľmi ľahké. Pohodlné a diskrétne. Sú elegantné a nepôsobia ako hračka (aj keď ide o terénne zariadenie). Kúpil som ich v auguste od spoločnosti Clockworks. Funguje bezchybne a nočné osvetlenie (plynové trubice), je kozmické :-). Veľmi jasné údaje, bez ohľadu na dennú alebo nočnú dobu. Jediná moja pripomienka je, že okienko s dátumom je trochu príliš malé, ale to je záležitosť .... v poslednom čase sa mi zhoršil zrak :-). Okrem toho je model na jedničku s veľkým plusom za kvalitu spracovania a dizajn. S pozdravom, Michał Poklękowski.
    Misiek Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.
  2. 25. 4. 2023
    100%
    Začnem spoločnosťou Clock House. V skratke všetky pozitíva. Kontakt, služby, rýchlosť dodania. Všetko na najvyššej úrovni. Hodnotenie veľmi dobré.
    Pokiaľ ide o hodinky, je brilantný. Ľahké, vynikajúco spracované. Osvetlenie TRIGALIGHT - majstrovské dielo na svete. Veľmi dobre čitateľné a hneď je vidieť, že budú fungovať za každých podmienok. Zjavenie za dobrú cenu. Vrelo odporúčame!
    Andy Overený zákazník
    Táto recenzia je pre vás užitočná.

Navrhnite cenu