Darček pre učiteľa - pre čo sa rozhodnúť?

TOP

Darček pre učiteľa - pre čo sa rozhodnúť?

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

07 jún 2023

Dlho očakávané letné prázdniny sa rýchlo blížia. Ale skôr, ako vás myšlienky nasmerujú k slnečným letným mesiacom, žiakov čakajú posledné vyučovacie úlohy a hlavne koniec školského roka. Ako sa v tento slávnostný deň poďakujete svojmu učiteľovi? Navrhujeme! Objavte 5 najlepších darčekov pre učiteľa!

Najlepšie nápady na darčeky pre učiteľa!

Koniec školského roka je výnimočnou slávnosťou, ktorej jednou z pravidelných súčastí je poďakovanie detí a ich rodičov pedagogickým zamestnancom za ich celoročnú prácu, úsilie, ktoré vynaložili na výchovu, a čas, ktorý venovali vyučovaniu. Do veľkej miery sú to práve učitelia, ktorí určujú, akí ľudia z nás v budúcnosti vyrastú, aké budú naše záujmy a vášne.

Škola a koniec roka - nápady na darčeky pre učiteľa

Spolu s dobrými želaniami je aj v dobrom vkuse, aby žiaci dávali svojim učiteľom a vychovávateľom darčeky a drobné pozornosti. Pri organizovaní zbierky na konci roka mnohé triedy premýšľajú, aký darček kúpiť učiteľovi pri tejto príležitosti.

Aký darček pre učiteľa by ste mali vybrať?

Hneď na začiatku by sa mal spoločne stanoviť rozpočet a výška kvapky, aby nebola príliš vysoká. Nie každý si môže dovoliť dodatočné výdavky. Ďalším rozhodnutím je forma darčeka. Na rozlúčku s učiteľom sa oplatí uvažovať o niečom väčšom. Urobte to v pokoji! Nemusí to byť hneď cesta okolo sveta!

Koniec školského roka - darčeky pre učiteľa

Kolektívny darček pre pedagóga je určite vymoženosť a veľká pomoc pri výbere. Sú však prípady, keď si študent svojho učiteľa veľmi obľúbil alebo sa mu chce osobne poďakovať za podporu a pomoc, ktorú mu prejavil pri príprave na súťaže, olympiády, skúšky a iné dôležité podujatia.

Pamätajte, že nápady na darčeky nemusia byť drahé. To, koľko sa rozhodnete minúť, závisí výlučne od vášho vopred stanoveného rozpočtu. V našom obchode nájdete drahšie návrhy hodiniek a doplnkov, ako aj ich lacnejšie náprotivky.

Jedinečný darček pre učiteľa. 5 najlepších návrhov

Bez ohľadu na to, pre akú formu darčeka sa rozhodnete - kolektívny alebo individuálny - darujte pedagógovi jedinečný darček. Poďakujte sa mu za jeho prácu. Zaslúži si to, preto vyberte niekoľko osvedčených nápadov na darčeky pre učiteľa. Tu je našich 5 najlepších návrhov!

Darček pre učiteľa na konci školského roka

Hodinky pre učiteľa - pamiatka na dlhé roky

Kvety, bonboniéry, plniace perá, čajové a kávové súpravy - tieto univerzálne darčeky sa považujú za jedny z najlepších darčekov pre učiteľa. Čoraz častejšie sa však ako ideálny darček na všetky príležitosti objavujú hodinky, a to vďaka ich praktickému využitiu.

Výber hodiniek ako darčeka závisí od poznania vkusu a preferencií obdarovanej osoby. Preto sa pri rozhodovaní o tejto forme darčeka oplatí zvoliť univerzálne klasické hodinky, ktoré sú elegantné a zároveň cenovo dostupné. Nadčasové hodinky s jednoduchým štýlom ponúkajú značky ako Timex, Pierre Ricaud, Adriatica a Lorus. Patria k nim návrhy modelov na tradičných kožených remienkoch aj pohodlných náramkoch. Nemali by chýbať ani hodinky od značiek Cluse pútajúce pozornosť krásou minimalizmu a čistotou foriem a tvarov.

Hodinky s gravírovaním pre učiteľa ako darček na konci roka

Takéto hodinky sú zároveň pamiatkou na dlhé roky, ktorá nesie mnoho spomienok na absolventov. Najmä ak je na ciferníku alebo na sprievodnej tabuľke krásna dojímavá veta alebo jednoduché slová vďaky. Preto si pri kúpe hodiniek môžete v našom obchode objednať bezplatné gravírovanie s personalizovaným textom, napríklad "Ďakujeme za váš čas a srdce - trieda 6b".

Súprava šperkov - darčeková klasika

Ako darček pre učiteľa sa rovnako dobre uplatnia elegantné a decentné šperky pre mužov aj ženy. Odporúčame najmä súpravy šperkov - krásne zabalené náhrdelníky, náramky a náušnice v úhľadných krabičkách.

Učiteľov a pedagógov určite potešia súpravy od značiek Cluse, Fossil alebo Skagen. Súpravy sú absolútnou klasikou. Ponúkajú kombináciu, v závislosti od preferencií, dvoch náramkov alebo náhrdelníkov s náušnicami. Jemný dizajn obohatený o krištáľové ozdoby bude ideálny na každodenné nosenie a aktivity. Navyše podčiarkne eleganciu a pôvab každej dámy.

Súprava šperkov v krabičke Wolf - koniec školského roka, darček pre učiteľa

Vidíte, že vaša učiteľka sa rada dobre oblieka? Možno ste si všimli, že má záľubu v mužských šperkoch? Nuž, to je dobre, pretože dobrým nápadom na darček, ktorý nezruinuje rozpočet, budú módne šperky - kožené náramky, nesmrteľné náramky a mnohé ďalšie. Výber je naozaj dosť veľký! Zostavte si vlastnú súpravu spolu s módnymi značkami Emporio Armani, Guess alebo Armani Exchange.

Neobvyklý darček - sada remienkov na hodinky

Ďalší nápad na darček pre učiteľa na konci školského roka sa môže zdať trochu nezvyčajný, ale svojím spôsobom zaujímavý a vzorový. Čo tak vlastnoručne zložená súprava remienkov na hodinky? Samozrejme, predpokladá to, že osoba, ktorá nimi bude obdarovaná, nosí a používa hodinky na dennej báze.

V našom obchode nájdete širokú ponuku remienkov na hodinky Hirsch a Morellato, ako aj prísne hodinárske značky, ako sú Suunto, Timex. Vyberte si z náramkov, silikónových remienkov, kožených, textilných, NATO, bežných atď.

Sada remienkov na hodinky - koniec školského roka, darček pre učiteľa

Nezvyčajná ponuka, ale takýto darček má mnoho výhod. Výberom a skompletizovaním remienkov a náramkov rôznych štýlov sa môžete rozhodnúť pre rôzne kombinácie materiálov a farieb. Vďaka tomuto riešeniu bude môcť učiteľ, ktorý hodinky nosí, ľahko a bezplatne meniť dizajn a vzhľad hodiniek tak, aby sa hodili k oblečeniu na daný deň a príležitosť.

Darček pre zberateľa - puzdrá na hodinky

Originálnym nápadom na darček pre pedagóga a milovníka hodiniek zároveň bude cestovné puzdro na hodinky. Oplatí sa do nich investovať, ak triede záleží na tom, aby si uctila zásluhy svojho obľúbeného učiteľa. V tomto prípade by boli výbornou voľbou výrobky od spoločnosti Leanschi v nižšej cenovej kategórii, ako sú čierne puzdrá WRO3-BLAK a čokoládovo hnedé puzdrá WRO3-CHOC alebo o niečo drahšie puzdro Wolf British Racing 792902.

Puzdrá a škatule na hodinky Leanschi a Wolf - darček pre učiteľa na konci školského roka

Puzdrá sú ideálne na prepravuhodiniek pri cestovaní a mimo neho. Poskytnú pohodlné uloženie a bezpečnosť. Všetky modely sú vyrobené z kože a valčeky sú podšité semišom. Do každého z nich sa zmestia maximálne 3 hodinky. Návrh od značky Wolf navyše umožňuje dodatočné uloženie šperkov alebo cenných drobností. V strede rolky sa nachádza kazeta s oddelenými priehradkami.

Darčeková karta pre učiteľa ideálny darček

Neviete, aký darček vybrať pre svojho učiteľa? Obávate sa, že nedostanete správny nápad alebo že darček nebude užitočný? Potom je váš problém vyriešený! Nechajte obdarovaného rozhodnúť o forme darčeka! Rozhodnite sa pre darčekovú poukážku alebo, ak chcete, pre darčekový certifikát.

Náš obchod ponúka tradičné darčekové karty a elektronické darčekové karty, ktoré môžete dobiť na ľubovoľnú sumu na použitie v obchode. To je ideálne pre prípady, keď si nie ste istí nákupom a nemáte čas premýšľať nad výberom darčeka. Darčeková poukážka umožňuje platiť za nákupy v papiernictve aj online. Navyše sa neobmedzuje len na hodinky, ale na celý dostupný sortiment.

Darčeky na koniec školského roka čakajú v Hodinkovna.sk

Učitelia a vychovávatelia hneď po rodičoch zohrávajú v našich životoch mimoriadne dôležitú úlohu. Formujú náš pohľad na svet, vzdelávajú nás a ukazujú nám, čo je správne a čo nie. Na konci školského roka je dobré poďakovať im za ich obetavosť pri učení.

Rozhodnite sa pre darček, ktorý im bude ich dôležitú prácu pripomínať aj v nasledujúcich rokoch. Ak sa rozhodnete pre hodinky alebo príslušenstvo k hodinkám zakúpené v našom obchode, máte istotu nádhernej a dojímavej pamiatky. Navštívte teraz náš obchod Zegarownia.pl a stavte na špeciálny darček pre učiteľa na konci roka.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.