Zostavte si s nami školskú súpravu. GPS hodinky pre deti, ktoré stoja za zváženie

TOP

Zostavte si s nami školskú súpravu. GPS hodinky pre deti, ktoré stoja za zváženie

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

28 august 2023

Začiatok školského roka sa rýchlo blíži. Pre niektorých je to prvý, pre iných ďalší. Koniec augusta je spojený s kompletizáciou školskej výbavy - hľadáme učebnice, batoh či písacie potreby. Pri tom všetkom sa oplatí dbať aj na bezpečnosť dieťaťa, preto k vám prichádzam s prehľadom hodiniek s GPS pre deti.

Funkcia GPS v inteligentných hodinkách - ako funguje?

GPS, globálny systém určovania polohy, využíva na svoju činnosť sieť satelitov umiestnených na obežnej dráhe Zeme, ktorých úlohou je určiť polohu s presnosťou na niekoľko metrov. Aby zariadenie správne zachytilo signál, musí byť v dosahu satelitov. Signál môže byť blokovaný v interiéri, v husto zalesnenej oblasti alebo v tuneli. Hodinky s modulom GPS pre deti nielenže ukazujú miesto, kde sa zariadenie nachádza, ale umožňujú aj sledovať jeho trasu a v niektorých modeloch ju zakresliť.

gps hodinky pre deti

Hodinky s GPS pre deti - naše návrhy

Pozývam vás na prehľad pozoruhodných inteligentných hodiniek pre deti s možnosťou GPS, ktoré sú k dispozícii v našom obchode. Modely, ktoré vám navrhnem, vám pomôžu mať prehľad o tom, kde sa vaše dieťa práve nachádza, a umožnia vám v prípade potreby rýchlo reagovať. Hodinky pre dievča, alebo snáď pre chlapca? Pre každého sa niečo nájde!

Inteligentné hodinky Garett Kids Focus 4G RT

Rad detských inteligentných hodiniek Garett Kids Focus 4G RT sa zameriava na potreby najmenších a podporuje ich rodičov v starostlivosti o ich bezpečnosť. Hodinky z tohto radu sú vybavené funkciou určovania polohy GPS a geo-fencing, ktorá umožňuje určiť bezpečnú oblasť pre vaše dieťa a upozorní vás, keď sa ocitne mimo týchto hraníc.

Inteligentné hodinky Garett Kids Focus

Vzdialené odpočúvanie, ako aj hlasové a videohovory vám umožňujú diskrétne kontrolovať, čo sa deje v okolí vášho dieťaťa, alebo jednoducho hovoriť s dieťaťom a na kamere vidieť, či je v poriadku. Tlačidlo SOS predstavuje automatické vytočenie vopred nastaveného tiesňového čísla, napr. na rodiča. Dieťa ho môže použiť kedykoľvek, keď cíti nebezpečenstvo. Hodinky sú vybavené slotom na nano SIM kartu. Po jej vložení do zariadenia možno z inteligentných hodiniek uskutočňovať a prijímať hovory.

Vďakamenu v poľštine je ovládanie modelu jednoduché a intuitívne, displej IPS poskytuje jasný a sýty obraz a vodotesnosť IP67 chráni hodinky pred postriekaním. Inteligentné hodinky sa dodávajú v troch farebných verziách: čiernej (5904238483909), ružovej(5904238483923) a modrej(5904238483916).

Pacific 30 4G LTE SIM detské inteligentné hodinky

Ďalšou ponukou je rad 30 od značky Pacific. Tieto detské inteligentné hodinky sú vybavené pripojením 4G LTE a slotom na SIM kartu, takže hodinky možno používať ako telefón. HD kamera umožňuje uskutočňovať videohovory a fotografovať.

Pokiaľ ide o funkcie súvisiace s bezpečnosťou vášho dieťaťa, nájdete tu GPS, ktoré umožňuje lokalizovať vaše dieťa, možnosť definovať bezpečnú oblasť, prístup k histórii polohy a funkciu SOS.

Pacific 30 4G LTE SIM detské inteligentné hodinky

Tieto elektronické hodinky pre deti sú vybavené aj budíkom, krokomerom, prístupom k aplikácii WhatsApp, stopkami, kalkulačkou, hrami, systémom odmien v aplikácii, rozvrhom hodín alebo baterkou. Užitočnou funkciou je možnosť uzamknúť inteligentné hodinky na dobu vyučovania, aby sa dieťa mohlo plne sústrediť na štúdium. Rovnako ako v predchádzajúcom prípade, aj tu je na výber ružový(PC00314), čierny(PC00313) a modrý(PC00315) variant.

Inteligentné hodinky Manta Kevin

Ďalšou pozoruhodnou možnosťou sú inteligentné hodinky pre deti Manta Kevin. Tento model umožňuje aj volania zo zápästia vďaka zabudovanému slotu na SIM kartu. Má pamäť na 15 kontaktných čísel a umožňuje vytočiť až tri SOS čísla. Fotoaparát medzitým poskytuje možnosť videohovorov. Geografické ohradenie a GPS sú ďalšie vymoženosti, ktoré vám pomôžu mať prehľad o tom, čo sa deje s vaším dieťaťom a kde sa práve nachádza.

Detské inteligentné hodinky Manta Kevin

Budík, kalkulačka a až 7 zabudovaných hier sú ďalšie zariadenia, ktorými sú tieto inteligentné hodinky vybavené.

Bezpečný návrat do školy s inteligentnými hodinkami s možnosťou GPS

Zabezpečte dieťaťu bezpečný návrat do školy investovaním do inteligentných hodiniek s GPS. Majte prehľad o tom, kde sa vaše dieťa nachádza a čo sa s ním práve deje. Dúfam, že vám tu uvedený prehľad uľahčí výber!


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.