Prvé inteligentné hodinky pre vaše dieťa? Určite Manta Kevin! [RECENZIA]

Manta

Prvé inteligentné hodinky pre vaše dieťa? Určite Manta Kevin! [RECENZIA]

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

15 jún 2023

Výber správnych inteligentných hodiniek pre vaše dieťa nemusí byť zložitý! Manta Kevin je model, ktorý si určite ukradne srdce vášho dieťatka. Nájde sa tu niečo aj pre rodičov? Samozrejme, že áno! Špeciálne pre vás sme pripravili recenzie týchto mimoriadne zaujímavých detských smart hodiniek. Užite si to!

 

Manta Kevin vytvorená s ohľadom na najmenších

Séria inteligentných hodiniek Manta Kevin je projekt pre mladých milovníkov rozšírených technológií. Výrobok poteší nielen svojou funkčnosťou, ale aj dizajnom a spracovaním. Veľký dotykový displej s rozlíšením 240x280 umožňuje pohodlné ovládanie mnohých dostupných zariadení. Remienok vyrobený zo silikónu sa pohodlne prispôsobí malej ruke bez toho, aby obmedzoval pohyb alebo tlačil na pokožku. Výrobok je vybavený batériou s kapacitou 500 mAh, ktorá umožní dlhodobé používanie bez dobíjania. Navyše sa inteligentné hodinky dobre prispôsobia každodennému štýlu, čo spestrí detské oblečenie! Stupeň vodotesnosti je IP65, čo znamená, že zariadenie je chránené v prípade silného dažďa, s ktorým sa vaše dieťa môže stretnúť počas hry vonku.

 

Manta Kevin

 

Vybavenie Manta Kevin pre deti

Deti si určite obľúbia prístup až k 7 rôznym zabudovaným hrám, ktoré sa osvedčia počas nudných daždivých dní. Možnosť uskutočniť videohovor prostredníctvom inteligentných hodiniek umožní rýchly kontakt s rodinou aj priateľmi. Zabudovaný budík v hodinkách je ideálny pre ospalcov, ktorým sa počas školského obdobia ťažko vstáva z postele. Kalkulačka vám umožní pohodlne vykonať niektoré výpočty bez toho, aby ste museli hľadať telefón. Inteligentné hodinky sú pomerne hlasné, ale žiadny strach, hlasitosť si môžete nastaviť podľa svojich predstáv.

 

Manta Kevin

 

Funkcie Manta Kevin navrhnuté špeciálne pre rodičov

Po nainštalovaní aplikácie môže rodič vďaka funkcii geolokalizácie a zabudovanému modulu GPS rýchlo skontrolovať, kde sa jeho dieťa nachádza. Takáto možnosť vám umožní kontrolovať svoje dieťa bez ohľadu na to, kde sa nachádza. Manta Kevin je kompatibilná so systémami iOS 9.0+ a Android 4.4+, takže ju môžete jednoducho pripojiť k svojmu smartfónu. Ešte lepšie je, že model je vybavený aj funkciou geografického ohradenia. Vďaka tejto funkcii dostanete na telefón upozornenie v okamihu, keď vaše dieťatko opustí vopred určenú tzv. bezpečnú oblasť. Model so vstupom na kartu nanoSIM má navyše zabudovaný telefónny zoznam, do ktorého možno uložiť až 15 kontaktných čísel a tri čísla pre prípad núdze. Tieto možnosti sú skvelou voľbou pre starostlivých rodičov!

 

Manta Kevin

 

Prečo si vybrať inteligentné hodinky Manta Kevin?

Inteligentné hodinky Manta Kevin sú ideálnou voľbou na prvý darček pre dieťa. Model zaujme svojím tenkým dizajnom a rozsiahlymi technológiami, ktoré oslovia nielen batoľatá, ale aj rodičov. Príslušenstvo pekne sedí na zápästí, navyše je naozaj ľahké, váži len 0,04 kg. Nabíjanie je bezproblémové a kábel pevne drží v zástrčke. Dĺžka remienka zo silikónu umožňuje dobrovoľné nastavenie a prispôsobenie prakticky každej veľkosti zápästia.

 

Inteligentné hodinky Manta Kevin sú teraz k dispozícii na našej webovej stránke!

Ak ste rovnako ako my nadšení z vybavenia, ktoré hodinky Manta Kevin ponúkajú, pozrite si ich na našej webovej stránke Hodinkovna.sk a jedným kliknutím ich pridajte do nákupného košíka! Úsmev na tvári vášho dieťaťa je zaručený!


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.