Športové hodinky Polar vs Garmin! Súboj športových gigantov

Rozmanitosť

Športové hodinky Polar vs Garmin! Súboj športových gigantov

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

29 máj 2024

Vhodná strava a fyzická aktivita sú základnými piliermi zdravého životného štýlu. Aby ste sa cítili dobre, musíte sa o seba starať zvnútra aj zvonka. V oboch prípadoch môžu byť neoceniteľným pomocníkom športové hodinky, ktoré vám pomôžu sledovať telesné parametre, kvalitu spánku alebo úroveň stresu a monitorovať vašu aktivitu.

Garmin vs Polar - aký je medzi nimi rozdiel?

Americký výrobca Garmin aj fínsky výrobca Polarnajpredávanejšie značky medzi nadšencami aktívneho životného štýlu. To, čo majú obaja výrobcovia spoločné, je detailnosť ich meraní a rozsiahle funkcie týkajúce sa analýzy tréningu.

A aké sú rozdiely medzi produktmi, ktoré tieto spoločnosti ponúkajú? Športové hodinky Garmin predstavujú najvyššiu odolnosť a kvalitu pripravenú na extrémne podmienky, preto sa osvedčia najmä medzi fanúšikmi vysoko výkonnostných športov. Výrobca je známy svojimi radmi, ktoré zodpovedajú konkrétnym športom, takže ak hľadáte hodinky špeciálne na beh, golf, fitness, plávanie alebo taktické aktivity, v jeho ponuke určite nájdete návrh pre vás. Garmin sa od Polaru odlišuje aj sériou hybridných hodiniek. Kolekcia Vívomove kombinuje vzhľad tradičného modelu s funkčnosťou moderných inteligentných hodiniek.

Polar sa naopak zameriava na komplexný prístup k aktivite a ponúka modely s rôznymi disciplínami, monitorom zdravia a množstvom tréningových programov. Výrobky tejto značky sú ideálne na outdoorové aktivity, vytrvalostné športy a intenzívne tréningy, na ktoré sa môžete dokonale pripraviť pomocou mnohých testov a špeciálne navrhnutých programov.

behanie so smart hodinkami

Hodinky Garmin vs. Polar - ktoré si vybrať?

Aby ste sa mohli správne rozhodnúť pri výbere športových hodiniek, musíte si položiť otázku: Čo očakávam od inteligentných hodiniek? Ak trénujete vybraný šport a chcete sa zamerať na progres, podrobnú analýzu svojich výkonov a rozvoj v danej oblasti, oplatí sa staviť na model Garmin, ktorý je na to prispôsobený. Ak naopak radi skúšate nové aktivity, dobre poslúžia hodinky Polar a modely Garmin zo všeobecnejších kolekcií, ako sú Venu, Fenix alebo Epix.

Pokiaľ ide o funkcie, ktoré sú užitočné na každodennej báze, na hodinkách Garmin nájdete funkciu bezkontaktných platieb, ktorú Polar momentálne neponúka.

cyklistika s Garminom

Rad hodiniek Garmin

Aké série hodiniek Garmin nájdete v našom obchode? Modely z radu Forerunner, vytvorené pre bežcov, ktorí chcú merať svoj výkon s najvyššou presnosťou. Garmin Venu, výrobky, ktoré spájajú elegantný dizajn s rozsiahlou funkčnosťou. Športové hodinky Fenix a Epix pre všetkých nadšencov pohybu. Hybridné inteligentné hodinky Vívomove. Kolekcia Approach, ideálna pre fanúšikov golfu, alebo rad Descent pre potápačov.

Športové hodinky Garmin

Séria hodiniek Polar

Z ponuky značky Polar na nás čakajú hodinky radu Ignite - ľahko použiteľné a zamerané na dosahovanie tréningových cieľov, rad Pacer, ktorý poskytuje športovcom základné aj rozsiahle tréningové údaje, kolekcia Grit X, vytvorená pre outdoorové športy, rad Vantage, určený na intenzívny tréning a vytrvalostné športy, a hodinky Polar Unite, ideálne na každodenné používanie.

Športové hodinky Polar

Garmin alebo Polar? Vyberte si svoje dokonalé inteligentné hodinky ešte dnes!

Pýtate sa sami seba - hodinky Polar alebo Garmin? Obe značky ponúkajú širokú škálu kolekcií, z ktorých si určite vyberiete svoje obľúbené. Inteligentné hodinky od oboch týchto spoločností určite stoja za pozornosť, preto odporúčame bližšie sa pozrieť na funkcie a vybavenie, ktoré ponúkajú. Pozrite sa na našu stránku Hodinkovna.sk ešte dnes a zistite, čím vás tieto moderné športové hodinky môžu prekvapiť!


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.