Casio

Casio

Novinky

Polstoročie legendy - Casiotron obohatený o modernú technológiu v limitovanej edícii

05 marec 2024
Hodinky Casiotron TRN-50, limitovaná edícia na oslavu polstoročia spoločnosti Casio, sa vyznačujú nielen klasickým dizajnom, ale aj modernými funkciami, ako je rádiová synchronizácia času a možnosť dobíjania pomocou solárnej energie. Spojenie tradície a inovácie robí z týchto hodiniek výnimočný suvenír pre milovníkov značky Casio.

Casio je značka s dlhou tradíciou. Spoločnosť bola založená v roku 1946 a stále patrí medzi najznámejšie značky na svete. Navštívte náš blog a dozviete sa viac o hodinkách Casio.

Blog o značke Casio - zaujímavosti, recenzie, novinky

Na našom oficiálnom blogu o značke Casio nájdete množstvo informácií vrátane najnovších správ, recenzií našich používateľov, tipov, zaujímavostí a správ týkajúcich sa najlepších modelov. Pozrite si ponuku značky Casio!

Spoločnosť Casio už niekoľkokrát potvrdila svoje nesporné, najvýznamnejšie postavenie v hodinárskom priemysle a postupne uviedla na trh technologické novinky. Casio ponúka nielen elegantné, ale aj športové modely vybavené mnohými užitočnými funkciami, ktoré možno používať aj v tých najnáročnejších poveternostných podmienkach.