All In All The Time: Spoločnosť Luminox vzdáva hold námornej pechote limitovanou edíciou hodiniek radu 3500

Luminox

All In All The Time: Spoločnosť Luminox vzdáva hold námornej pechote limitovanou edíciou hodiniek radu 3500

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

27 február 2024

Značka Luminox predstavila novú limitovanú edíciu modelu 3500 All In All The Time, ktorá vzdáva hold bezkonkurenčnému odhodlaniu a sile jednotky Navy Seals. Ako prejav úcty k dedičstvu značky spojeného s americkým ministerstvom námorníctva uvádza Luminox na trh exkluzívnych 775 kusov tohto modelu, ktorý vzdáva hold oddeleniu námorníctva, fungujúcemu od 13. októbra 1775.

 
  • Luminox predstavil nový model Navy Seal 3500 venovaný práve tejto jednotke.
  • Limitovaná edícia hodiniek Navy Seal 3500 Series All In All The Time je obmedzená na 775 kusov.
  • Model bude k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Hodinky Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition v oficiálnej licencii amerického námorníctva

Hodinky Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition XS.3501.BO.AL stelesňujú identitu značky Luminox a dlhoročný vzťah s Navy Seals. Od prvého uvedenia hodiniek Navy Seal na trh v roku 1994 značka pokračuje vo výrobe hodiniek, ktoré sú robustné, odolné a pripravené slúžiť vojakom najelitnejších a najšpeciálnejších jednotiek na svete. Rovnako ako jej predchádzajúce hodinky, aj najnovší model je oficiálne licencovaný americkým námorníctvom.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition

 

Zlaté motto na ciferníku limitovanej edície hodiniek Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time

Nový model od spoločnosti Luminox sa okrem iného vyznačuje aj tým, že na ciferníku je umiestnené motto Navy Seals. Písmenami zlatej farby sú namiesto hodinových indexov od 7 do 11 vyrazené slová "All In All The Time". Zvyšné arabské číslice sú lakované čiernou farbou. Vo výške 3. hodiny sa nachádza dátum dní v mesiaci. Okrem toho je na ciferníku 12 tríciových nanotrubičiek a na ručičkách 3. Ciferník zobrazuje aj denný čas. Pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi ho chráni tvrdené minerálne sklo.

 

Limitovaná edícia Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time na zápästí

 

Ľahký karbonoxový obal, tríciové nanorúrky, vodotesnosť 20 ATM - hodinky Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition sú pripravené na špeciálne úlohy.

Obal nových hodiniek Luminox má veľkosť 45 milimetrov a je vybavený ochranou korunky. Je ľahká, ale zároveň robustná, keďže je vyrobená z karbónu. Je osadená jednosmerne rotujúcou potápačskou lunetou s minútovou stupnicou a tríciovou nanotrubicou na 12. hodine. K obálke je pripojený robustný gumový remienok s čiernou signálnou sponou. Hodnota vodotesnosti 20 ATM umožňuje plávanie a šnorchlovanie bez akvalungu s hodinkami na ruke. Tesnosť konštrukcie umocňuje skrutkovacia korunka a zadná strana puzdra. Na zadnej strane puzdra je vyryté logo US Navy Seals a číslo limitovanej edície.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition a potápač

 

O presnosť chodu sa stará quartzový strojček Swiss Made Ronda 515, ktorého životnosť batérie sa odhaduje na 50 mesiacov. Hodinky sa dodávajú v špeciálnej škatuľke. Modely s číslami obmedzenia 106, 292, 412, 485, 728 a 774 budú čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition - životný štýl


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.