Benátska elegancia a športový duch - prvé regatové hodinky od spoločnosti Venezianico

Venezianico

Benátska elegancia a športový duch - prvé regatové hodinky od spoločnosti Venezianico

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

05 január 2024

Venezianico je mladá značka s talianskym rodokmeňom, ktorej predpokladom je vytvárať hodinky, ktoré spájajú taliansku remeselnú zručnosť so spoľahlivým automatickým strojčekom poháňaným špeciálnymi mechanickými rotormi. Výrobca práve predstavil nový potápačský model, ktorý je navrhnutý tak, aby vydržal veľké zaťaženie. Vďaka tomu je vhodný najmä pre tých, ktorí sa venujú vodným športom.

  • Spoločnosť Venezianico predstavila svoje prvé regatové hodinky.
  • Ide o limitovanú edíciu 200 kusov, ktorá bola vytvorená pre Venice Hospitality Challenge, každoročnú regatu organizovanú Yacht Club Venezia.
  • Hodinky budú čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Limitovaná edícia Venezianico Yach Club Venezia - prvé regatové hodinky značky

HodinkyVenezianico Yach Club Venezia Limited Edition NEREIDE-YACHTCLUBprvé regatové hodinky z manufaktúry Venezianico. Ide o edíciu limitovanú na 200 kusov, vytvorenú pre Venice Hospitality Challenge, jedinú regatu na svete, ktorá sa celá koná vo vnútorných vodách mesta. Keďže si je výrobca vedomý, že čas a presnosť sú v hlbokých vodách nevyhnutné, vybavil hodinky rámikom, ktorý umožňuje námorníkom synchronizovať čas so štartovacím signálom regaty.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition ciferník a rámček

Účinná kombinácia elegancie a dobrodružstva - hodinky Venezianico pre milovníkov plachtenia

Dizajn tohto modelu, ktorý je oslavou benátskej námornej tradície, je inšpirovaný plachtením a nadčasovou eleganciou tohto mesta. Sofistikovaný dizajn zachytáva jeho jedinečnú atmosféru v kombinácii so športovým charakterom a pestrými farbami regaty. Nielen krásne tvary a farby, ale aj pozornosť venovaná najmenším detailom robia z hodiniek nielen módny akcent, ale aj jedinečnú kombináciu športového ducha a elegantného charakteru.

Yacht Club Venezia bol vždy symbolom triedy, tradície a majstrovstva vo svete pretekov. Hodinky Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition do tohto špecifiká dokonale zapadajú. Boli vytvorené na potápanie a vyznačujú sa robustnosťou a presnosťou vo vodnom prostredí. Výsledkom spojenia týchto dvoch vlastností sú hodinky, ktoré majú všetky predpoklady stať sa ikonou elegancie a dobrodružstva pre každého nadšenca plachtenia.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition na zápästí

Komponenty najvyššej kvality, z ktorých sa hodinky Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition skladajú

Z akých komponentov sa skladá tento model limitovanej edície Venezianico? Jeho okrúhly plášť je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 316L v striebornej farbe. Je vybavený už spomínaným otočným volfrámovým rámikom. Ide o najtvrdší a najodolnejší kov, aký ľudstvo pozná. Jeho teplota topenia je 3 400 stupňov Celzia, takže ide o kov najodolnejší voči vysokým teplotám. Jeho odolnosť voči op otrebovaniu je rovnako pôsobivá - volfrám nie je náchylný na poškriabanie, čo znamená, že si roky zachováva nezmenené fyzikálne vlastnosti a estetický vzhľad.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition rámček

V obale hodiniek je vložený modrý ciferník zdobený slnečným lúčom. Dopĺňa ho dátumovka dňa v mesiaci a lineárne indexy a ručičky potiahnuté vrstvou BGW9 Super-LumiNova®. Ciferník je chránený pred poškodením zafírovým sklíčkom s antireflexnou vrstvou. Na spodnej strane obálky sa zasa nachádza skrutkovacie puzdro zdobené gravírovaním zobrazujúcim logo Yacht Club Venezia. Každý model je individuálne očíslovaný jedinečným sériovým číslom, ktoré sa nachádza aj na zadnej strane puzdra. Vodotesnosť hodiniek je 20 ATM. Celkový dizajn dopĺňa modrý gumený remienok. Limitovaná edícia Venezianico Yach Club Venezia je založená na švajčiarskom automatickom strojčeku Sellita SW200-1 s 26 drahokamami a 41-hodinovou rezervou chodu.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition veko


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.