Benátske dekoratívne dedičstvo v nových hodinkách Venezianico Nereide Avventurina

Novinky

Benátske dekoratívne dedičstvo v nových hodinkách Venezianico Nereide Avventurina

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

16 máj 2023

Talianska značka Venezianico v poslednom čase neprestáva prekvapovať, najmä pokiaľ ide o dekoratívne metódy. Manufaktúra experimentuje a zároveň si zachováva svoju DNA - talianske dedičstvo. Ak teda vo vašej zbierke chýbajú neokázalé hodinky, ktoré sa uplatnia pri každodennom nosení, určite si pozrite novinku od Venezianico, hodinky z avantúrového skla.

  • Premiérové hodinky Venezianico Avventurina majú ciferník s ozdobným sklom, ktoré pripomína trblietavé kovové čiastočky.
  • Hodinky sa vyznačujú veľmi kvalitným spracovaním vrátane volfrámu, zafírového skla, kalibra Swiss Made a ocele 316L.
  • Hodinky Venezianico Nereide Avventurina si budete môcť zakúpiť v našom obchode. Neváhajte si nastaviť upozornenie na dostupnosť v karte produktu.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

Venezianico majster ornamentiky. Nový prírastok do kolekcie Nereide

Medzi nedávne uvedenia značky patrili hodinky Venezianico Nereide Tungsteno Madreperla, pri ktorých bola na výzdobu ciferníka použitá tmavá olejová perleť. Chvíľu predtým značka predstavila aj hodinky s najtmavším ciferníkom na svete - Venezianico Ultrablack s akrylovou farbou Musou Black™. Tentoraz mali premiéru hodinky Venezianico Nereide Avventurina s ciferníkom z aventurínového skla. Ide o druh dekoratívneho skla, ktoré obsahuje jemné lesklé kovové čiastočky, zvyčajne meď alebo chróm. Toto sklo vynašli benátski alchymisti v 17. storočí a rýchlo sa stalo obľúbeným materiálom používaným pri výrobe šperkov. Charakteristickým znakom avanturínového skla je jeho trblietavý, lesklý vzhľad, ktorý pripomína prírodné minerály, ako je avanturín alebo slnečný kameň.

Hodinky bude čoskoro možné zakúpiť na webovej stránke Hodinkovna.
Hodinky Venezianico Nerede s avanturínovým sklom Nereide-Avventurina

Ako zvyčajne, solídne vyrobené. Preskúmajte vlastnosti modelu Venezianico Avventurina

Značka venuje veľkú pozornosť spracovaniu. Preto sú tu robustné, vysokokvalitné komponenty vrátane zafírového skla a rámu z volfrámu. Ide o hodinky typu potápač, ich vodotesnosť je 20 ATM. Výrobcovia prispôsobili použiteľnosť účelu, takže spomínaný rámček je otočný, 120 kliknutí, a ciferník má ľahko čitateľné značky spolu s podsvietením BGW9 Super-LumiNova®. Samotné hodinky patria do kolekcie Venezianico Nereide a majú pre túto líniu charakteristické rozmery, a to 42-milimetrové puzdro. Za zmienku stojí aj to, že spoločnosť Venezianico vo svojich hodinkách vždy používa kvalitné, dobre známe automatické strojčeky. Model Venezianico Nereide Avventurina poháňa švajčiarsky kaliber Sellita SW200-1. Napríklad model Nereide Ultraleggero s odhaleným mechanizmom je vybavený japonským werkom Seiko NH70A. Ak vám teda v súvislosti s kúpou hodiniek záleží na profesionalite, Venezianico bude dobrou voľbou.

Zvýraznenie hodiniek Venezianico Avventurina


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.