Explózia farieb v najnovšej edícii kolekcie Swatch Neon, ktorá čerpá z minulosti

Swatch

Explózia farieb v najnovšej edícii kolekcie Swatch Neon, ktorá čerpá z minulosti

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

09 máj 2024

Spoločnosť Swatch predstavila nový prírastok do svojej kolekcie Neon. Jasná a žiarivá línia obsahuje šesť sviežich vzorov pripomínajúcich farebné 80. a 90. roky. Rad nadväzuje na úspech kolekcie Swatch Neon z roku 2023 a ponúka širokú škálu veľkostí a modelov v neónových farbách. Kolekcia Swatch bola inšpirovaná pôvodnými vzormi a určite osloví novú generáciu módnych zákazníkov, ktorí hľadajú zábavný, hravý a ikonický štýl značky Swatch.

 
  • Značka Swatch, ktorá sa vyznačuje originálnymi dizajnmi, predstavila neónovú kolekciu na rok 2024.
  • Táto línia obsahuje osem rozmanitých modelov vrátane dvoch s praktickou funkciou SwatchPay!
  • Všetky hodinky budú k dispozícii na Hodinkovna.sk
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Pódium Swatch Neon Pink s inovatívnou formou bezkontaktnej platby

Hodinky Swatch Neon Pink SO28K111 a Swatch Neon Pink Pay! SO28K112-5300 sú inšpirované modelom Pink Pódium z roku 1990. Tieto hodinky Swatch majú žiarivo ružový remienok a fialové a žlté prvky na ciferníku s nápisom "Start". Tento model je k dispozícii aj vo verzii SwatchPAY! umožňujúcej bezkontaktné platby. Ďalším modelom z radu Neon sú hodinky Swatch Neon Rider SO29G106. Má priemer 41 mm a výrazné farby, ako sú čierna, zelená a oranžová. Jeho dizajn vychádza z modelu Neo Rider z roku 1989.

 
Pódium Swatch Neon Pink
Pódium Swatch Neon Pink Pay!
 

Swatch Gent Hot Racer - inšpirácia 80. rokmi s moderným nádychom

Hodinky Swatch Neon Hot Racer SS08K119 zase čerpajú inšpiráciu z pôvodných hodiniek Swatch Gent Hot Racer tiež z roku 1989, pričom majú supertenké puzdro Skin Classic na pohodlné nosenie. Minimalistický štýl je konfrontovaný s prístupom "viac je viac", ktorý odkazuje na grafiku zobrazenú na ciferníku hodiniek pred rokmi.

 

Swatch Neon Hot Racer

 

Dynamický štýl a farebná funkčnosť v hodinkách Swatch Neon Flash Arrow a Neon Wave

V hodinkách Swatch Neon Flash Arrow SUSG408 a Swatch Neon Wave SUSJ404 sú doplnkovou funkciou stopky. Na výber je žiarivo ružový remienok a tyrkysový obal s ciferníkom rozdeleným na farebné segmenty a tyrkysový remienok so žltým obalom a fialovým ciferníkom, ktorý obsahuje oranžové ciferníky chronografu. Každý z modelov Swatch čerpá inšpiráciu z pôvodného chronografu z roku 1991 a je vybavený viacfarebnými tlačidlami a pútkami v rovnakých farbách, čo dodáva hodinkám dynamický, športový charakter.

 
Swatch Neon Flash Arrow
Swatch Neon Wave
 

Nové modely Swatch Neon Jelly inšpirované retro štýlom hodiniek Jelly Stag z roku 1993

Hodinky Swatch Neon Jelly SB02K100 a Swatch Neon Jelly Pay! SB02K101-5300 sú inšpirované pôvodným modelom Jelly Stag z roku 1993. Hodinky Swatch majú priehľadný obal a remienok a strieborný ciferník s farebným prstencom okolo neho a tlačidlami v rovnakých farbách. Hodinky Pay! vám, samozrejme, umožňujú platiť pohybom zápästia. Všetky hodinky z novej kolekcie Swatch sa pri svojom fungovaní spoliehajú na quartzový strojček Swiss Made.

 

Swatch Neon Jelly


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.