Funkčnosť, trieda a lunárna inšpirácia - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Vratislavia Conceptum

Funkčnosť, trieda a lunárna inšpirácia - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

22 február 2024

Vratislavia Conceptum je poľská značka vyrábajúca výnimočné hodinky, ktoré oceňujú zákazníci na celom svete. Za návrhmi tejto manufaktúry sa skrýva myšlienka, že výrobca vytvára aj symboly a suveníry, nielen časomieru. Nie je tomu inak ani v prípade najnovšieho dizajnu značky Vrastislavia Conceptum, limitovanej edície Heritage Chrono.

 
  • Hodinky Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition sú limitovanou edíciou inšpirovanou prvými hodinkami na Mesiaci a majú skrutkovacie puzdro zdobené gravírovaním.
  • Hodinky spájajú funkčnosť s eleganciou. Okrem iného sú vybavené tachymetrom a chronografom, puzdrom z nehrdzavejúcej ocele a koženým remienkom Rally.
  • Hodinky sú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Dve limitované verzie hodiniek Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Hodinky Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition sú dostupné v dvoch verziách. Model H-C-S.16 má čierny ciferník, zatiaľ čo hodinky Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition H-C-S.18 majú biely ciferník. Verzia s čiernym ciferníkom je limitovaná na 30 kusov, model s bielym ciferníkom zahŕňa 100 kusov. Inšpiráciou pre tento jedinečný dizajn boli hodinky, ktoré ako prvé pristáli na Mesiaci.

 

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

 

Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition so skrutkovacím, graficky zdobeným zadným krytom

Preto je zadná strana puzdra hodiniek Vratislavia Conceptum zdobená rytinou zobrazujúcou štartujúci raketoplán. Autorom grafiky je Piotr Trojniel. Okrem toho je zadná strana puzdra skrutkovaná, čo zvyšuje vodotesnosť obalu. Všeobecne sa vodotesnosť hodiniek odhaduje na 10 ATM, čo znamená, že hodinky možno bez obáv používať na plávanie a potápanie bez kyslíkových fliaš alebo akvalungu. Strieborný plášť je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a má čierny rámik s tachymetrickou stupnicou.

 
 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition s gravírovaním na zadnej strane puzdra
 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition rámček
 

Funkčnosť a elegancia hodiniek Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition.

Na ciferníku sa na 6. hodine nachádza funkcia dátumu dňa v mesiaci. Je tiež vybavený totalizátormi chronografu s ručičkami v tvare delty. Hodinová ručička, minútová ručička a lineárne indexy sú potiahnuté vrstvou Super-LumiNova, ktorá v tme svieti, aby bolo možné čítať čas aj pri nedostatku svetla.

 

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition SuperLumi-Nova coating

 

Ciferník je chránený pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi zafírovým sklíčkom s AR vrstvou na spodnej strane. K plášťu je pripojený elegantný vetraný remienok v štýle Rally. Je vyrobený z kože v čiernej farbe. Srdcom hodiniek je japonský quartzový strojček Citizen Miyota 6S21. Hodinky sa dodávajú v špeciálnej voskovanej drevenej škatuľke, ktorá je zdobená laserovým gravírovaním.

 

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition box


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.