Limitovaná edícia Spinnaker diver pre milovníkov oceánov

Spinnaker

Limitovaná edícia Spinnaker diver pre milovníkov oceánov

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

01 september 2023

Značka Spinnaker oznámila uvedenie jedinečnej kolekcie hodiniek, ktorá vznikla v spolupráci s organizáciou Marine Conservation Society (MCS). Táto spolupráca prebieha už druhý rok po sebe. Kolekcia obsahuje 3 hodinky, z ktorých každý je limitovaný na 300 kusov. Časť výťažku z predaja každých hodiniek bude venovaná organizácii MCS.

  • Spoločnosť Spinnaker predstavuje kolekciu troch limitovaných edícií hodiniek, ktoré vznikli v spolupráci s organizáciou Marine Conservation Society.
  • Na ich ciferníkoch sú originálne ilustrácie MCS - korytnačka, chobotnica a veľryba.
  • Hodinky budú čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green - potápačské hodinky s jedinečným dizajnom, na ktorého ciferníku je vyobrazená korytnačka

Marine Conservation Society je nezisková organizácia so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá spolupracuje s podnikmi, vládami a komunitami na čistení a ochrane oceánov. Hodinky Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green SP-5123-11 majú na ciferníku originálnu ilustráciu MCS zobrazujúcu zelenú korytnačku. Okrem toho je ciferník doplnený dátumom dňa v mesiaci a veľkými indexmi a ručičkami potiahnutými technológiou Super-LumiNova. Ciferník je chránený zafírovým sklom s antireflexnou vrstvou. Na obale z ušľachtilej ocele je osadený zelený otočný rámček s časovačom. Model má náramok z ušľachtilej ocele, ale súčasťou dodávky je aj doplnkový zelený textilný remienok. Skrutkovacia korunka a rámček, ako aj vodotesnosť 30 ATM robia z hodiniek potápačské hodinky. Celý strojček je založený na japonskom automatickom strojčeku Seiko NH35 nesúcom 24 drahokamov so 41-hodinovou rezervou chodu.

Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET - potápačské hodinky, ktoré spájajú funkčnosť s vintage štýlom.

Ďalší model z kolekcie, Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET SP-5125-11, sú funkčné a zároveň štýlové potápačské hodinky. Ostré línie a premyslené rozmiestnenie prvkov ciferníka im dodávajú nádych vintage štýlu, zatiaľ čo ciferník je čitateľný a dobre navrhnutý. Je na ňom vyobrazená originálna ilustrácia MCS s obrovskou chobotnicou. Zvyšné špecifikácie tohto modelu sú rovnaké ako u modelu Turtle Green, o ktorom sme hovorili skôr. Hodinky sa dodávajú s prídavným červeným remienkom.

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET

Bez ukazovateľa dátumu, ale s modrou veľrybou na ciferníku - Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET

Poslednými hodinkami v sérii sú hodinky Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET SP-5124-11, tentoraz s vyobrazením veľryby na modrom ciferníku. Na rozdiel od predchádzajúcich modelov tento nemá dátum dňa v mesiaci. Je tiež vybavený iným mechanizmom. Ide o japonský automatický strojček Miyota 9039 s 24 drahokamami a 42-hodinovou rezervou chodu.

Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.