Nová kolekcia Swatch Power of Nature má korene v prírode

Swatch

Nová kolekcia Swatch Power of Nature má korene v prírode

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

07 február 2024

Nová kolekcia hodiniek od švajčiarskeho výrobcu Swatch je inšpirovaná jedinečnou silou prírody. Najnovšie modely sú štylizované podľa prírodných divov, ako sú vodopád, púšť, zasnežené hory a les. Tieto jedinečné prvky prírody sú reprodukované v inovatívnych detailoch a textúrach na ciferníkoch a remienkoch hodiniek. Aké modely tvoria kolekciu Swatch Power of Nature?

  • Spoločnosť Swatch predstavuje novú kolekciu hodiniek, ktoré vzdávajú hold zázrakom prírody.
  • Modely boli inšpirované lesom, zasneženými vrcholmi hôr, púšťou a vodopádom.
  • Všetky hodinky sú založené na švajčiarskom quartzovom strojčeku.
  • Modely sú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

Swatch Skin Irony Splash Dance kúpajúci sa vo vlnách vodopádu

HodinkySwatch Skin Irony Splash Dance SS07S143G sú modelom, v ktorom bol zmapovaný vodopád. Modrý ciferník zdobí jedinečný vzor padajúcich kvapiek - húština bodiek a čiarok vytvára zvlnený vzor a evokuje rýchly a voľný tok vody. Na ciferníku sa nachádza aj biely prstenec, ktorý v tme svieti, rovnako ako oranžové a zelené ručičky. Obal a náramok s priemerom 42 mm sú vyrobené z ušľachtilej ocele v striebornej farbe s brúsenou povrchovou úpravou. Model sa vyznačuje sviežou, chladnou a čistou paletou farieb pripomínajúcou vánok.

Swatch Skin Irony Splash Dance

Skrotená sila púšte Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Rozľahlosť a bezhraničnosť púšte, majestátne duny, obrazce písané vetrom a nekonečnosť piesku znázorňuje model Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone SYXM100. Skrotená sila púšte sa prejavuje na pokojnom, kompaktnom ciferníku s originálnou pieskovcovou povrchovou úpravou v béžovej farbe. Lineárne indexy sú potiahnuté luminiscenčnou vrstvou, rovnako ako modrá hodinová ručička a ružová minútová ručička. Obal s priemerom 38 mm je vyrobený z ušľachtilej ocele s tmavosivou PVD povrchovou úpravou. Spája ju kontrastný remienok s textúrou, ktorý jemne odráža zložitosť púštneho terénu.

 Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Šuchot lístia a teplo táborového ohňa v lesnom prostredí hodiniek Swatch Irony by the Bonfire Chronograph

Upokojujúca sila lesa zatiaľ vyžaruje z hodiniek Swatch Irony by the Bonfire Chronograph YVB416. Hodinky majú 43 mm veľké, honosné puzdro z ušľachtilej ocele s čiernou PVD povrchovou úpravou a spárovaný remienok v prírodných, zemitých tónoch, ktoré vytvárajú dokonalé pozadie pre vypuklý vzor na ciferníku. Pripomína uhlíky táborového ohňa, opadané lístie, kvapky dažďa na stromoch a ďalšie drobné prvky ekosystému, ktoré spolu tvoria les. Ciferník dopĺňa dátumovka dňa v mesiaci a tri subciferníky chronografu.

Swatch Irony by the Bonfire Chronograph

Swatch Irony Frostbloom na zasnežených vrcholkoch mrazivých ľadovcov

HodinkySwatch Irony Frostbloom SB07S116G vyžarujú sviežosť horského vzduchu, strmých svahov, stúpajúcich vrcholov a mrazivých ľadovcov. Hodinky majú jedinečný ciferník plný zložitých a kontrastných štruktúr v mrazivých tónoch, ktorý reprodukuje zasnežené svahy, skalnaté vrcholky hrebienkov a stopy po pneumatikách na hladkých, mrazivých povrchoch. Obsahuje lineárne indexy a štyri arabské indexy, ktoré v tme svietia, rovnako ako hodinová a minútová ručička. Ciferník s trojrozmerným efektom, ktorý dodáva hĺbku a perspektívu, je zasadený do biokeramického obalu z nehrdzavejúcej ocele, ktorý dotvára ľahký, ale robustný dizajn.

Swatch Irony Frostbloom


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.