Nové hodinky G-Shock v elegantnom striebornom a zlatom dizajne

G-SHOCK

Nové hodinky G-Shock v elegantnom striebornom a zlatom dizajne

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

25 august 2023

Hodinky G-Shock sú v súčasnosti jedny z najobľúbenejších, možno dokonca najobľúbenejšie hodinky na svete. Ich atraktívny dizajn, rozmanité funkcie, štýl a povesť znamenajú, že každý model si každým dňom získava viac a viac priaznivcov a staršie, klasickejšie hodinky z tejto série si už získali status legendy. Tentoraz spoločnosť G-Shock predstavila výnimočne elegantný model v striebornej a zlatej farbe.

  • Casio G-Shock predstavuje elegantný model v strieborno-zlatom farebnom prevedení.
  • Model sa vyznačuje nárazuvzdornou konštrukciou a dizajnom, ktorý sa bude hodiť aj k formálnemu štýlu.
  • Hodinky sú vybavené batériou TOUGH SOLAR poháňanou slnečnou energiou.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Zlaté akcenty a elegantný dizajn: nový model z radu MTG Metal Twisted G-Shock.

HodinkyCasio G-Shock MTG-B3000D-1A9 sú vyrobené z hybridu živice a ocele. Nový model patrí do línie MTG, teda Metal Twisted G-Shock. Ide o kolekciu v kategórii Exclusive, ktorá zahŕňa modely kombinujúce konštrukciu odolnú voči nárazom s elegantným dizajnom. Strieborná povrchová úprava obohatená o zlaté akcenty umožňuje hodinkám ladiť s rôznymi štýlmi, dokonca aj s tými formálnejšími.

Hodinky Casio G-Shock MTG-B3000D-1A9

Modul hodiniek je chránený puzdrom vystuženým uhlíkovými vláknami. Remienok modelu je vyrobený z brúsenej nehrdzavejúcej ocele a je dodatočne ionizovaný. Ciferník hodiniek chráni pred poškodením tvrdé zafírové sklo, ktoré je odolné proti poškriabaniu a poskytuje vynikajúcu priehľadnosť. Sklo je navyše potiahnuté antireflexnou vrstvou, ktorá zvyšuje čitateľnosť ciferníka. Výrobca sa postaral aj o to, aby sa hodinky dali kastomizovať podľa vlastných potrieb tým, že poskytuje možnosť jednoduchej výmeny remienka.

Hodinky Hodinky Casio G-Shock MTG-B3000D-1A9 spredu

Nové luxusné hodinky G-Shock MTG vybavené solárnym mechanizmom

Hodinky Casio G-Shock MTG-B3000D-1A9 sú vybavené solárnym mechaniz mom TOUGH SOLAR. Technológia Bluetooth Smart okrem iného umožňuje synchronizáciu času so smartfónom.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.