Nový G-Shock Mudman neohrozene odoláva extrémnemu blatu a prachu

G-SHOCK

Nový G-Shock Mudman neohrozene odoláva extrémnemu blatu a prachu

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

21 august 2023

Hodinky G-SHOCK sú určené na používanie v náročných podmienkach. Výsledkom neustáleho zdokonaľovania konštrukcie sú hodinky špecializované na ochranu pred špecifickými nebezpečenstvami. Napríklad hodinky Frogman, ktoré sú odolné voči extrémnemu tlaku vody, Gulfman s titánovými komponentmi, ktoré neoxidujú ani pri pôsobení slanej vody, alebo Gausmann, ktoré sú odolné voči magnetickému poľu. Dnes predstavujeme najnovší model radu Mudman odolný voči bahnu a prachu. Veľké tlačidlá poskytujú bezproblémový prístup k ďalším funkciám, a to aj v rukaviciach.

  • Nový model G-SHOCK Mudmaster sa dostal do exkluzívnej kolekcie G-SHOCK Master Of G.
  • Hodinky sú dokonale chránené pred negatívnymi vplyvmi, ako je prach a blato.
  • Model má množstvo výkonných funkcií, ktoré vám pomôžu fungovať v extrémnych podmienkach.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 - výnimočná kvalita a spoľahlivosť v akýchkoľvek podmienkach.

Hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 sa vďaka svojej rozsiahlej funkčnosti a špičkovej kvalite vyhotovenia dostali do exkluzívnej kolekcie G-Shock Master Of G. Tento model je pomerne veľký, meria 56,7 mm x 52,7 mm x 14,8 mm. Napriek tomu ergonomický a premyslený dizajn znamená, že neobmedzuje pohyb zápästia a pohodlne sedí na zápästí. Vložky medzi remienkom a puzdrom poskytujú hodinkám dodatočnú ochranu a zabraňujú hromadeniu blata na ťažko prístupných miestach. Absencia takejto ochrany by mohla spôsobiť nepohodlie a v extrémnych prípadoch viesť k odreninám alebo porezaniu. Obal a remienok hodiniek G-SHOCK Mudman GW-9500 sú vyrobené z biomasy, materiálu z prírodných a obnoviteľných surovín, ako je ricínový olej alebo kukurica. Vnútorné jadro obalu využíva technológiu Carbon Core Guard , takže na zlepšenie pevnosti materiálu a zníženie jeho hmotnosti sa používajú uhlíkové vlákna.

g-shock mudman na zápästí

Množstvo ďalších funkcií hodiniek G-SHOCK Mudman GW-9500

Rozsiahle doplnkové funkcie hodiniek G-Shock zabezpečuje quartzový mechanizmus modulu 3553. Jednou z najpokročilejších funkcií je Multi Band 6. Ide o prijímač rádiového signálu s časovým vzorom, vysielaného zo všetkých šiestich civilných vysielačov umiestnených v rôznych častiach sveta. Medzi ďalšie pokročilé funkcie patrí trojitý senzor, ktorý podporuje barometer, teplomer, výškomer, digitálny kompas a Tough Solar. Ide o systém, ktorý umožňuje napájanie hodiniek solárnou energiou prostredníctvom fotovoltaických panelov umiestnených na ciferníku. Model je vybavený aj výkonným systémom podsvietenia - Super Illuminator. Vďaka nemu je možné čítať všetky údaje prezentované na displeji aj v úplnej tme.

g-shock mudman v teréne

Pri konštrukcii displeja je použité zaujímavé riešenie. Tvoria ho dve vrstvy panelov z tekutých kryštálov, ktoré sú na seba navrstvené. Vďaka tomuto riešeniu je možné súčasne zobrazovať čas alebo akýkoľvek iný aktuálne nastavený režim a údaj kompasu. To znamená úsporu času a oveľa jednoduchšie ovládanie, čo môže byť v extrémnych situáciách rozhodujúce. Ako sa na hodinky G-SHOCK sluší, Mudman GW-9500 majú vodotesnosť 20 ATM, čo umožňuje plávanie a potápanie. Displej je chránený pred vytečením minerálnym sklom. Minerálne sklo nie je také tvrdé ako zafírové sklo, ale je pružnejšie. V dôsledku toho sa môže sklo pri silnom náraze poškriabať, ale riziko jeho rozbitia a rozlepenia puzdra je oveľa nižšie. Zadná strana puzdra je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a je na nej vyobrazený charakteristický znak série Mudman, krtko.

tri farebné verzie modelu g-shock mudman

Celoodolné hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 - ideálne na extrémne expedície

Ďalšie funkcie zabudované do nových hodiniek Mudman GW-9500 zabezpečujú výnimočnú odolnosť voči prachu, špine a blatu. Je ideálnym spoločníkom pre športovcov a účastníkov extrémnych expedícií kdekoľvek na svete, ako aj pre ľudí vykonávajúcich najťažšie povolania. Tieto mimoriadne odolné hodinky vďaka svojej odolnosti a pokročilým funkciám dokážu prežiť na miestach, kde by iné zlyhali.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.