Perleťový ciferník a volfrámový rámček - kombinácia elegancie a funkčnosti v potápačskom modeli Venezianico Nereide Tungsteno 39

Venezianico

Perleťový ciferník a volfrámový rámček - kombinácia elegancie a funkčnosti v potápačskom modeli Venezianico Nereide Tungsteno 39

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

29 február 2024

Spoločnosť Venezianico predstavila nový model Nereide Tungsteno 39, ktorý je k dispozícii v dvoch verziách. Ide o potápačské hodinky s vysokým stupňom vodotesnosti, ktorých názov je odvodený od jedného z posledných zázrakov venezuelskej námornej techniky, ponorky Nereide. Výrazný ciferník hodiniek je vyrobený z perlete.

 
  • Spoločnosť Venezianico predstavila dva nové modely z radu Nereide.
  • Hodinky sa vyznačujú nádherným perleťovým ciferníkom.
  • Model má vysokú triedu vodotesnosti, pričom zostáva štíhlym a elegantným hodinkám.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - kombinácia odolnosti a moderného dizajnu

Hodinky Nereide Tungsteno 39 sú napriek svojim exaltovaným parametrom hrubé len 10,5 mm, vďaka čomu sú nielen praktické, ale aj elegantné. Za svoju eleganciu a rafinovanú siluetu vďačia tenkému a spoľahlivému strojčeku Miyota 9039. Perleťový ciferník, dostupný v odtieňoch modrej a čiernej, dodáva hodinkám osobitý štýl. Najnovší model od spoločnosti Venezianico, doplnený volfrámovou obrubou, ktorá je z odolného materiálu odolného proti poškriabaniu, ponúka dokonalú rovnováhu medzi formou a funkčnosťou.

 

Venezianico Nereide Tungsteno blue

 

Kúzlo perlete na ciferníku hodiniek Venezianico Nereide Tungsteno 39

Vďaka použitiu perlete na ciferníku hodiniek na ňom žiaria živé odlesky svetla. Povrch ciferníka ožíva rôznymi farbami a odtieňmi, ktoré spolu vytvárajú nádherný vizuálny zážitok. Perleť dodáva ciferníku prirodzený lesk a vytvára efekt, ktorý dodáva hodinkám značný šarm. Ciferník dopĺňajú lineárne indexy, ktoré sú rovnako ako ručičky potiahnuté luminiscenčnou zmesou BGW9 Super-LumiNova. Celý ciferník chráni zafírové sklo s antireflexnou vrstvou.

 

Venezianico Nereide Tungsteno profil

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 je dokonalou rovnováhou medzi eleganciou a praktickosťou

Obal hodiniek Venezianico Nereide 39 z ušľachtilej ocele 316L stelesňuje jednoduchú eleganciu a kvalitu. Vďaka saténovej a leštenej povrchovej úprave poskytuje dokonalú rovnováhu medzi sofistikovanosťou a praktickosťou. Hodinky pohodlne sedia na zápästí a dodávajú štýl športovému aj elegantnému vzhľadu. Na obálke je osadený volfrámový otočný rámik so 120 kliknutiami. K obálke je pripojený náramok Canova, pričom prvých 500 kusov hodiniek sa bude dodávať aj s pohodlným gumeným remienkom. Hodinky sú ideálne na športové použitie a budú spoľahlivou alternatívou pri každom podvodnom dobrodružstve.

 

Venezianico Nereide Tungsteno black

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - luxusné potápačské hodinky s jedinečným gravírovaním

Hodinky Venezianico majú nádherne vygravírované puzdro s vyobrazením ponorky Nereide, ktorá inšpiruje celú kolekciu. Loď je zobrazená ponorená pod vodou, čo pripomína, že tieto hodinky ponúkajú možnosť potápania až do hĺbky 200 metrov. Otočný rámček medzitým umožňuje sledovať časy ponoru. Základom práce hodiniek Venezianico Nereide Tngsteno 39 je japonský automatický strojček Miyota 9039, známy svojou kvalitou. Nesie 24 drahokamov a vyznačuje sa vysokou presnosťou vďaka 28 800 vibráciám za hodinu. Rezerva chodu tohto mechanizmu je 42 hodín.

 

Venezianico Nereide Tungsteno gravírované veko


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.