Pokročilé multisenzorické hodinky pre outdoorových fanúšikov. Polar predstavuje Grit X2 Pro

Polar

Pokročilé multisenzorické hodinky pre outdoorových fanúšikov. Polar predstavuje Grit X2 Pro

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

09 apríl 2024

Značka Polar, ktorá pôsobí v oblasti športových technológií už takmer 50 rokov, predstavila novú generáciu svojich odolných a veľmi schopných outdoorových športových hodiniek. Hodinky Polar Grit X2 Pro sú vybavené dotykovým displejom AMOLED chráneným zafírovým sklom, puzdrom z nehrdzavejúcej ocele, dvojpásmovým GPS a najnovšou generáciou technológie biosenzorov Polar Elixir™.

 
  • Spoločnosť Polar uvádza na trh novú generáciu funkčných a vysoko výkonných športových hodiniek Grit X2 Pro.
  • Ponuka zahŕňa štyri modely v dvoch farebných vyhotoveniach vrátane jedného v titánovej farbe.
  • Všetky hodinky budú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Offline mapy, monitorovanie regenerácie, tréningové funkcie a titánový obal v hodinkách Polar Grit X2 Pro

Hodinky Polar Grit X2 Pro ponúkajú pokročilé navigačné funkcie s offline mapami, ako aj všetky tréningové funkcie a nástroje na monitorovanie regenerácie a spánku. Model je k dispozícii aj vo verzii Titan, ktorá má ľahší plášť z odolného leteckého titánu. Edícia Titan sa dodáva aj s prídavným koženým remienkom s antibakteriálnou korkovou výstelkou pre maximálne pohodlie. Nové modely Polar Grit X2 Pro boli skonštruované podľa najnovších vojenských noriem 810H, čo znamená, že budú fungovať aj v tých najnáročnejších podmienkach, ako je vysoká nadmorská výška, nízky tlak a vystavenie teplu, chladu, ponoreniu, korózii a iným nepriaznivým faktorom.

 

 Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - pokročilé navigačné funkcie

Presný dvojpásmový modul GPS a novo navrhnutá anténa na zvýšenie signálu zaručujú istotu pri navigácii. Tieto funkčné športové hodinky majú tiež zabudované topografické mapy, novú funkciu kreslenia trasy, navigáciu turn-by-turn podporovanú systémom komoot a synchronizáciu trasy so systémom Strava. Model obsahuje predinštalované mapy Európy a Severnej Ameriky. Pre dokonalé topografické mapy si môžu používatelia bezplatne stiahnuť ešte podrobnejšie mapy s ďalšími regiónmi v službe Polar Flow.

 
Veda, presnosť a odolnosť sú hodnoty, ktoré sa odrážajú v našich hodinkách Grit X Pro, ktoré sú už dlho obľúbené u vojenského personálu, hasičov a tých, ktorí trénujú v najnáročnejších podmienkach. Pri vytváraní hodiniek Polar Grit X2 Pro sme túto presnosť, odolnosť a dizajn posunuli na ešte vyššiu úroveň a ponúkli sme pokročilé biosenzorické a športové funkcie, ktoré každému umožnia preskúmať vlastné schopnosti a svet okolo seba s úplnou samozrejmosťou, v jedinečnom štýle0.
Sander Werring, generálny riaditeľ spoločnosti Polar Electro
 

 Polar Grit X2 Pro s hnedým pruhom

 

Moderné tréningové hodinky pre outdoorových nadšencov Polar Grit X2 Pro

Hodinky Polar Grit X2 Pro ponúkajú až 43 hodín v tréningovom režime, až 140 hodín v úspornom režime alebo až 10 dní v režime hodiniek. Model je vybavený aj zabudovanou baterkou a 32 GB pamäťou na ukladanie tréningových údajov, máp a trás, ktoré možno používať offline. Model Polar Grit X2 Pro prináša aj nové funkcie, ktoré sa skvele hodia do prírody. Počas terénnych behov, túr a jázd môžete v reálnom čase sledovať svoju vertikálnu rýchlosť, ako aj priemernú rýchlosť stúpania za posledných 30 sekúnd (VAM) v rôznych terénnych podmienkach. 3D snímač rýchlosti vypočíta vašu skutočnú rýchlosť pri pohybe do kopca a dopredu.

 

 Životný štýl Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - moderné multisenzorické hodinky

Hodinky sú vybavené 1,39" dotykovým displejom AMOLED s rozlíšením 326 ppi, ktorý je o 15 % väčší ako predchádzajúce modely radu Grit X. Srdcom hodiniek Polar Grit X2 Pro je Polar Elixir™, čo je inovatívna multisenzorická technológia poskytujúca optické meranie srdcovej frekvencie štvrtej generácie, údaje EKG, úroveň okysličenia krvi SpO2 a nočné monitorovanie teploty pokožky. Model poskytuje vedecky overené, na algoritmoch založené personalizované pokyny týkajúce sa tréningu, spánku, regenerácie a výživy.

 

 Polar Grit X2 Pro čierna

 

Do predaja sa dostanú celkovo štyri nové modely Polar v dvoch farebných variantoch. Polar Grit X2 Pro Night Black 725882065120, Polar Grit X2 Pro Stone Gray 725882065137 a titánová verzia Polar Grit X2 Pro Titan SET 725882065151 s prídavným koženým remienkom. K dispozícii bude aj model Polar Grit X2 Pro Nigfht Black SET 725882065144 s hrudným vysielačom Polar H10.

 

Hodinky Polar Grit X2 Pro


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.