Premiéra modelu Certina DS+! Predstavenie najnovšej kolekcie s prevratným konceptom hodiniek

Certina

Premiéra modelu Certina DS+! Predstavenie najnovšej kolekcie s prevratným konceptom hodiniek

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

12 október 2022

Nové prichádza! Pripravte sa na niečo nevídané, čo tu ešte nebolo! Značka Certina je známa výrobou inovatívnych hodiniek, ktoré si získali srdcia miliónov nositeľov na celom svete. Tentoraz sa však spoločnosť rozhodla prekvapiť nás a celý hodinársky trh prevratným konceptom hodiniek. Čaká vás veľkolepá premiéra najnovšej kolekcie Certina DS+!

Premiéra kolekcie DS+! Vytvorte si vlastný štýl s najnovším uvedením hodiniek Certina

Radi objavujete nezvyčajné novinky, ktoré formujú moderné hodinárstvo? Často experimentujete s módou a siahate po neobvyklých riešeniach? Alebo ste typ človeka, ktorý neustále mení hodinky a iné doplnky a prispôsobuje ich svojmu šatníku? Ak áno, máme niečo špeciálne pre vás! Predstavujeme hodinky Certina DS+! Ide o inovatívny koncept jedných hodiniek v nespočetných variáciách. Ľubovoľne si môžete meniť tvary a farby remienkov, puzdier a ciferníkov tak, aby ladili s vaším aktuálnym oblečením. Vyjadrite svoju individualitu. Vyberte si hodinky, ktoré s vami udržia krok pri každodennom používaní, v práci aj pri športe.

Súprava Certina DS+

Koncept Certina DS+ - experimentujte so štýlom

Najnovšia kolekcia hodiniek Certina DS+ je založená na veľkolepom koncepte hodiniek. Všetky modely pozostávajú z dômyselnej trojdielnej konštrukcie - hodinky (ciferník), obal hodiniek a remienok - ktorá umožňuje zákazníkovi ľubovoľne kombinovať rôzne sady remienkov s celou škálou dostupných tvarov obalov a farieb ciferníkov. Takýto nápad umožňuje v niekoľkých jednoduchých krokoch úplne zmeniť vzhľad a účel takéhoto modelu s prispôsobením individuálnym preferenciám. Od mestského, elegantného a vintage charakteru až po potápačský a športový štýl. Takáto kompletná zmena nevyžaduje od používateľa použitie ďalších nástrojov alebo hodinových služieb.

Kolekcia Certina DS+ - jedny hodinky, veľa možností

Všetky 3 časti sú samostatné komponenty. Zaberie to len niekoľko sekúnd a celá montáž je intuitívna. Vnútro hodiniek (ciferník s mechanizmom pod ním) sa vloží do vybranej obálky zospodu. Potom stačí stlačiť korunku na ľavej strane puzdra. Dokonalé utesnenie puzdra zabezpečuje inovatívne tesnenie z rastlinného materiálu. Na samom konci je popruh pripevnený pomocou rýchlovýmenného systému. Toto mimoriadne jednoduché a pohodlné riešenie umožňuje kedykoľvek vytvoriť množstvo kombinácií štýlov.

Súprava hodiniek Certina DS+

Švajčiarske hodinky Certina DS+. Tri sady, jedno presne bijúce srdce!

Značka Certina vytvorila jedinečný model, ktorý je výnimočný v každom ohľade. Kolekcia zaujme luxusným a rafinovaným štýlom a ničím nezaostáva za svojou povestnou spoľahlivosťou, robustnou a pevnou konštrukciou a presnou chôdzou. Švajčiarsky výrobca ponúka hodinky Certina DS+ v troch rôznych súpravách. Každá sada obsahuje hodinky, dve obálky a dva vymeniteľné remienky. Obaly sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 316L. Ich mimoriadna odolnosť proti poškodeniu je výsledkom systému DS (Double Security), ktorý pozostáva zo zosilneného zafírového skla odolného proti poškriabaniu s dodatočnou antireflexnou vrstvou, špeciálnych tesnení na stopke a korunke (typ O-krúžok) a na zadnej strane puzdra a dodatočne zosilneného zadného krytu. Okrem toho celá kolekcia poskytuje vodotesnosť až do 20 barov (200 metrov).

Súprava Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00

Robustnosť však nie je všetko, dôležitá je aj vysoká presnosť merania času, a preto je kolekcia Certina DS+ vybavená najmodernejším strojčekom Powermatic 80.611. Tento automatický chronograf ponúka až 80-hodinovú rezervu chodu a frekvenciu výkonu 21'600 A/h. Je vybavený hodinovými, minútovými, sekundovými a dátumovými komplikáciami. Okrem toho každá súprava vykazuje antimagnetickú odolnosť vďaka použitiu ľahkej a titánovej vyvažovacej pružiny Nivachron™ - tá nie je náchylná na magnetické polia a zaručuje maximálnu účinnosť po dlhú dobu.

Kúpte si teraz jedny z výnimočných hodiniek Certina DS+ a užite si exkluzívne sady!

Súprava Certina DS+ Sport & Urban SET C041.407.19.031.01

Mestský šik a trieda v súprave Certina DS+ Urban & Heritage

HodinkyCertina DS+ Urban & Heritage SET Súprava C041.407.19.041.01 majú dizajn, ktorý bol vytvorený s ohľadom na milovníkov vintage štýlu. Obsahuje charakteristické kúsky z kolekcií Urban a Heritage. V súprave sú k dispozícii dve obálky. Mestský šik a minimalistický charakter podčiarkne prvý z nich v dvojfarebnom prevedení. Jeho rámik je pokrytý PVD zo žltého zlata. Druhý sa zasa vyznačuje vankúšovitým puzdrom s charakteristickým štvorcovým tvarom so zaoblenými hranami. Jeho retro štýl podčiarkujú výrazné akcenty v podobe štyroch viditeľných skrutiek na ráme. V strede je tmavomodrý ciferník s brúseným slnečným lúčom. Súprava Certina DS+ C0414071904101 obsahuje aj trojradový náramok z nehrdzavejúcej ocele a zodpovedajúci modrý remienok NATO so zapínaním na pracku.

Súprava Certina DS+ Sport & Urban - elegancia so športovým nádychom.

HodinkySúprava Certina DS+ Sport & Urban SET C041.407.19.031.01 sú hodinky, ktoré predstavujú sofistikovanú triedu aj odvážny športový štýl. Je pre tých, ktorí si cenia štýl a skvelý vzhľad bez ohľadu na príležitosť. Táto časť sady z najnovšej kolekcie DS+ obsahuje aj dve obálky. Tentoraz však ide o čistý mestský štýl a tradíciu vyjadrenú jednoduchými tvarmi. Druhý je športovým náprotivkom prvého - pozornosť púta rámček so zlatou PVD povrchovou úpravou a šiestimi skrutkami. K nim sa hodí strieborný ciferník zdobený slnečným lúčom a vybavený indexmi zo žltého zlata a značkami potiahnutými zlúčeninou Super-LumiNova®. Hodinky Certina DS+ C0414071903101 zaujmú elegantným spracovaním a šik štýlom. Tento vkusný štýl podčiarkuje vymeniteľný remienok z tmavohnedej teľacej kože so zapínaním na pracku a milánsky náramok z nehrdzavejúcej ocele so zapínaním na motýlika.

Športové aktivity so súpravou Certina DS+ Aqua & Sport

Možno uprednostňujete športové alebo potápačské hodinky pred klasickými hodinkami alebo modelmi v retro štýle? Potom je pre vás táto súprava to pravé. Tretím dostupným setom v kolekcii je Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00. Je určený pre mužov, ktorí sú fyzicky aktívni, radi podstupujú športové výzvy, ich živlom je voda a uprednostňujú robustné a elegantné hodinky. Dynamický štýl vodných športov podčiarkuje čierny ciferník so slnečným lúčom a čitateľnými, za každých podmienok, značkami potiahnutými vysoko svietivou vrstvou Super-LumiNova®. Vymeniteľné komponenty umožňujú kombinovať vymeniteľný remienok a náramok s obálkami - s jednosmerne otočným hliníkovým rámikom s čiernou vložkou a puzdrom s rozšírenými stranami a šiestimi skrutkami na rámiku. Za zmienku stojí, že sivočierny remienok dodávaný s hodinkami Certina DS+ C0414071905100 je vyrobený z jedinečného materiálu #tide ocean®. Ide o odolný materiál prvotriednej kvality, ktorý sa vyrába zo 100 % recyklovaného plastového odpadu z oceánov.

Preskúmajte kolekciu Certina DS+ a vytvorte si vlastnú súpravu hodiniek

S ohľadom na svojich zákazníkov a ich individuálne potreby navrhla značka Certina jedinú kolekciu Certina DS+ s vymeniteľnými modulmi. Nový model DS+ sú súpravy, ktoré umožňujú mnoho rôznych možností personalizácie. Jeden set za menej ako 5 000 libier sú vlastne až 4 rôzne hodinky! Každá súprava z kolekcie Certina DS+ je zabalená v elegantnej škatuli, ktorá bola kompletne vyrobená z recyklovateľných materiálov. Pozrite si ponuku výrobcu a vyberte si model podľa svojho vkusu!


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.