Rozhodné a sofistikované - prvé hodinky Certina so skeletom

Novinky

Rozhodné a sofistikované - prvé hodinky Certina so skeletom

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

15 marec 2023

Certina je značka, ktorá je na trhu už 130 rokov. Jej značné skúsenosti v oblasti konštrukcie hodiniek jej umožňujú vytvárať hodinky, ktoré sú na celom svete označované za presné a spoľahlivé. Za svoje medzinárodné uznanie značka vďačí švajčiarskej kvalite a oddanosti tradícii. Dnes však predstavujeme najnovší model značky Certina, ktorý nepochybne vyniká nad všetkými ostatnými hodinkami tejto značky. Dokonca by sa dalo povedať, že ide o priekopnícky dizajn značky Certina, ktorý je možno predzvesťou širšej kolekcie. Čím prekvapí najnovší model značky?

  • Značka Certina predstavuje svoje vôbec prvé hodinky v limitovanej edícii skeleton.
  • Nádherne zdobený skeletonový ciferník kvintesenciálne reprezentuje hodinárske umenie.
  • Originálny dizajn a špičková kvalita Swiss Made hodiniek Certina DS Skeleton.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

Prvý skeleton v dedičstve spoločnosti Certina

HodinkyCertina DS Skeleton Limited Edition C0424075608110 sa ukazujú ako prvý model v po všetkých stránkach pozoruhodnej histórii značky. Skôr než však prejdeme k verk a estetickým kvalitám hodiniek, začnime od začiatku. Tento model je unikátnym výtvorom, limitovaným len na 999 kusov na celom svete, čo ho nepochybne stavia do pozície celkom slušnej lahôdky pre nadšencov hodiniek.

Kostra Certina

Pozoruhodný dizajn hodiniek Certina DS Skeleton Limited Edition

Model má 42 mm široké okrúhle puzdro vyrobené z titánu, čo je mimoriadne ľahký, hypoalergénny a odolný materiál. K obálke je pripojený čierny remienok z odolného materiálu odolného voči kontaktu s vodou. Remienok má pohodlnú motýlikovú sponu, na ktorej sa hodinky dajú rýchlo vyzliecť alebo nasadiť stlačením tlačidla, ktorým sa spona odomkne. V obale je vsadený nenáročný sivý ciferník, ktorý je kvintesenciou hodinárskeho umenia. Skeletonizácia, ako sa označuje, spočíva v čo najväčšom zoštíhlení ciferníka vyrezaním čo najväčšieho množstva materiálu, pričom mu dodáva filigránsky, jemný vzhľad. Prostredníctvom zložitých ornamentov, ktoré zostávajú na ciferníku, možno obdivovať fungovanie mechanizmu uzavretého medzi dvoma zafírovými sklami. Sklo, ktoré chráni ciferník pred vonkajšími vplyvmi, má z vnútornej strany aj antireflexnú vrstvu.

Kostra Certina dekiel

Keď už hovoríme o strojčeku, hodinky Certina DS Skeleton Limited Edition C042.407.56.081.10 sa pri svojej presnosti spoliehajú na mechanický strojček Powermatic 80.631 s automatickým náťahom, ktorý nesie 25 drahokamov určených na predĺženie životnosti hodiniek. Tento model sa môže pochváliť pôsobivou rezervou chodu, ktorá je s 80 hodinami jednou z najväčších dosiahnutých pri výrobe mechanických hodiniek. Okrem toho je strojček, rovnako ako väčšina hodiniek Certina, vybavený antimagnetickou vlásenkou Nivachron™, zaručujúcou maximálnu presnosť a odolnosť, a systémom Double Security, patentovaným systémom exkluzívne pre značku Certina, ktorý predstavuje prepracovaný systém zabezpečenia konštrukcie. Vodotesnosť hodiniek je stanovená na 10 ATM.

Kostra Certina widok dekla, paska i zapięcia

Švajčiarska kvalita v spojení s originálnym dizajnom limitovanej edície hodiniek Certina DS Skeleton

Hodinky Certina DS Skeleton z limitovanej edície C042.407.56.081.10 tvoria každý model s vlastným individuálnym číslom na ciferníku. Ide o pravé hodinky Swiss Made, ktorých výrobné podmienky sú prísne definované švajčiarskymi zákonmi. Nadčasový dizajn robí z tohto modelu dokonalý doplnok formálneho a elegantného štýlu, zatiaľ čo ležérny outfit v kombinácii s takýmto jedinečným doplnkom nadobudne avantgardný šmrnc. Štýlový dizajn hodiniek lahodí oku a pozornosť venovaná detailom v kombinácii s najkvalitnejšími materiálmi a precíznosťou robí z hodiniek Certina DS Skeleton Limited Edition C042.407.56.081.10 kompletné, sofistikované a exkluzívne hodinky.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.